2006 FIFA World Cup Germany

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
hát ez 2002-es szint
The Hedgehog
ilyen "csodálatos" látványt kapunk PC-n:

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
hát asszem abból nem kapunk:

PC-s képek is vannak...

kedvem lett volna leköpni a képernyõt, de rájöttem, hogy felesleges... az EA úgy hülye ahogy van...

Breki33
szurkolói zászlók hátul
The Hedgehog
hogymik? 😊

Breki33
pedig a #30 -ben lévõ zászlók nagyon ficsik
The Hedgehog
ezek X360as képek... hmm nagyon félõ h a PC nem ezt a látványt kapja majd 😊

EZEk az xboxos képek jónak tünnek

Breki33
Breki33
Breki33

Breki33

Breki33

Breki33
Breki33
Breki33
Fifa 2006 Road to World Cup

én PES párti vok, de a fifa06on már láttam egy szikrányi fejlõdést a játékon, sztem a fifa2003 volt a uccsó jó fifa. DE remélem ez király lesz!!!Alulról az elsõ kép sztem naon király.

The Hedgehog
GameCube képek
Ahogy látszik ezeken még a régi motor fut a játék alatt. Igaz a stadionok szépek, de ugyanaz a "gagyi" megjelenítés mint ahogy a FIFA 06-ban is volt. Azt nem tudni, hogy a PC-s verzió az X360-as (korábbi 3 kép) minõséget hozza-e vagy maradnak a régi mocinál (ettõl félek).

Falconer
Végre lesz vmi normális grafikája?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

akkor már miért nem 26? és akkor bíró, partjelzõk, negyedik játékvezetõ!

meg megbundázható meccek 😄DDDDd

REAL MADRID

JajA ! és ki állna be kapusnak? 😄DDDD

REAL MADRID

Hát mert a Horvátok átmentek a Brazilokhoz kicsit beszélgetni "kinek szóltál be te köcsög?...durr...azanyád szencségit" témakörben...<#idiota>

Amugy ahogy egy régi osztálytársam mondta, "szép-szép de hát tipikus Fifa..." .

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

EOX
A multi részére kiváncsi leszek

Retteketet

Taranov
Már én is várom a játékot, a Fifa 2006-ot már unom 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

csocso14
a nézõk engem nem igazán érdekelnek csak a játék lenne nehezebb

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

sweech
nem azt mondtam hogy mindegyik 3d-s legyen 😄 hanem ne legyenek ilyen normálatlanok

Botond
25,bíró partjelzõ :-D micsoda ordítozás lenne ventrin :-D
DJ Bee18
milyen összevissza rohangálás lenne abból 😄DD, mindenki gólt akarna lõni, semmi taktika 😄D
Bár egy ilyen igazi szim nem lenne hülyeség, bár nehéz egy játékhoz 22 embert különbözõ posztra összeszedni 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Mondjuk 50-60 ezer szépen kidolgozott nézõvel megnézném ahogy szaggatna 😄DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

I.C.ram
Akkor már miért nem 22? és akkor minden játékosra jutna egy húsvér játékos 😊
sweech
nem igaz hogy a nézõket nem tudják normálisan megcsinálni...az elsõ képen mit keresnek szétszórva a brazil drukkerek közt horvátok? 😄 és miért néz ki mindegyik majdnem ugyan úgy?

Botond
8 játékos multiplayer?miért nem 11?<#wow2>
Breki33
lol

ezzel még teis tudsz játszani :-)
Hmm várom már addigra már meglesz a 3700+ -os gépem is <#mf2>

M@TriX
már akorábbi rész sem volt szépség 😉
azt dolgozták tovább...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

sweech
olyan mint a többi...utoljára a 2002 tetszett: nem volt agyonbonyolítva a menü, meg nem tudom még miért 😊

grebber
Csúnya<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Szega87
wháó <#wilting> én már várom <#wink>

mila69en
hm.... 2006 fifa world cup germany - gyurma edition?<#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

M@TriX
"Az EA a platformokon sem szokott spórolni, amit a játék adatlapján is láthatjátok. Meg fog jelenni PS2, Xbox, X360, Gamecube, NDS, GBA, PSP, és PC mellett még mobiltelefonokra is. Szóval senki nem marad ki a szórásból. Így van ez a bajnokcsapatokkal is, összesen 127 nemzet színeiben indulhatunk a VB-n. Természetesen azért ennyivel nem ússzuk meg, új módok opciók kerültek be a játékba. Lesz egy u.n. Global Challenge mód, ahol az eddigi VB-k legizgalmasabb meccseit játszhatjuk újra. Többjátékos mód is be lesz építve, egyszerre 8-an rúghatjuk a virtuális bõrt."

Játékok.hu

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX

hát a graffal valszeg nem lesz gond, bár ezek X360-as képek...