2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
#712 mégegyszer
nem a verziótol függ hanem vszínűleg másképp total commanderrel csomasgolták ki
Ne szedesd már le velük újra P -
#711 valószinűleg a zdata10-esben, de ez meg kell nézni, hogy a to172_s.fsh melyik zdata-ban van (a demoban ugye zdata2)
biggiuval ki lehet szedni illetve betenni Fsh Ed-el pedig esetleg megnézni -
Dexantreal #710 jaja,nekem is így volt...csontnélkül elindult,csak cd keyt kért...szal Unleashed verzsön rúlz...akinek nem indult el vmiért,az kapja le ezt és fasza lesz -
hitch #709 ezt a fájlt hova kell másolni vagy mit kell vele csinálni?????? -
#708 adboardfifa2006World.zip
Link to the file:
http://www.mytempdir.com/625202 -
#707 Kicseréltem az eredeti gyepszínt
ilyen volt
ilyen lett
aztán ilyen
de ez csak példa egy fsh-ban 6 féle van
És cserélni kell magát a fűmintát is, hogy élethűbb legyen, tehát ne csak a színe legyen szebb hanem tényleg fűnek látszódjon
-
hitch #706 Hogyan csináltad meg hogy a fű ilyen jó nézzzen ki? -
zizu21 #705 mar akinek.. -
Megy ez.....:D
-
#703 na igen...
dehát az eddigi fiáknál ez is jobb lett (szerintem...) -
bootsector #702 Csak saját vélemény: Nem rosssz a gém, bár a Fifa 06-al hasonlítva, ott mintha kicsit élethűbb lenne a játékosok mozgása. Ebben egy kicsit "robotosabbnak" tűnik...Különben egész játszható, a passzolgatások és az irányítás mintha itt könnyebben menne. A fű, meg olyan amilyen... -
Zséé #701 nah felraktam az Unleashed-es verziót és kapásból indult. csak a telepítésnél kérte a kódot de azzal se volt gond -
#700 sztem nem nagyon épp az előbb jöttem rá már semmire se való.
FIFA rulz:D meg a fekete gyep:D -
#699 van ember aki még décézik? :O -
Dexantreal #698 áááááá...a dönmtő hangulata vmi eszméletlen nagyra sikeredett.A többi meccsé is naon yo, de a döntő..na az üt mindent -
#697 A képre kattintva bejön nagyban.
Még kicsit sötét mert nincs belöve a profile
Amúgy sztem a közönség itt jó a képen. -
Nah sikerült cserélni a teljes egy részében a füvet.
Az összesben még nem akartam mert többféle van.
A reklámtáblákat kell még cserélni.
Az egész a zdata10-ben van de ezt nem fogom egyben feltölteni P
-
Zséé #695 nekem még csak most jön lefele az unleashedes verzió, de azért az érdekelne hogy kiírva is mükődőképessé lehet tenni, vagy csak mountolva? Egyáltalán próbálta már valaki? -
#694 Jó lenne ez a grafika, csak ne múlt volna el hat évvel 2000... -
#693 Sokaknak nem világos, de attól még hogy directx9c van fent nem biztos, hogy a legújabb! Folyamaatosan frissítik.. most áprilisban is kijött egy új verzió.. innen sg-ről is letöltheted assszem.. nézz be a letöltések menübe.. ha az van fent akkor tárgytalan.. -
Gabe18 #692 A közönség ilyen messziről olyan mintha nőne a kertban a saláta,meg melette valami vörös növény... -
#691 baziranda.... -
#690 -
#689 Kijutottam a magyarokkal a VB re :D
-
#688 A véredben van. -
#687 Ez nem tetszik a Fifa-ban
Első meccsen gyakorlás nélkül profin szinte minden támadásom kapuralövéssel végződik, csak a kapus véd jól ez a nehézség
-
RolEnD #686 Hi!
A FAQ felelős pontosíthatná, hogy melyik kártyánál hol kell állítani az AA - t és az AF - et driverben. Lehet, hogy néhányan nem tudják és nagy segítség lenne.
THX! -
#685 Ja az votl a legszimpibb kezdésnek:D
York kal 24 gólig jutottam:D
Josh a párja 10 et termelt és még a többiek:D -
Dexantreal #684 ...Trinidaddal... -
#683 Nekem is tetszik a játék megisnyertem a VB-t a Trinidaddal amatörön nyomtam....
8-0 10-0 7-1 1-0 meg 3-1 meg még volt pár szép meccs... majd feljebb tolom a feladatok télleg jók 69 edik perctől kell 3 gólt rugni stb...
A fű hát pocsék AA és AF feltolás után is! majd csak lesz pecs..
amugy faja télleg:D -
#682 na a haver lemondta a multit :(
na mindegy :D nézem a Bl-elt meg közbe játszok :D
-
maszek #681 ááááááááááá mér nem indul ez a sz*********rrrrrr -
#680 LoL
a három órával szerintem vezetsz:D
-
#679 kb 3 órát :D
ja persze biztos van benne hiba :D de a legjobb fifa akkor is :D
na megyek is Multizok egy haverral majd jövök :D -
#678 asztma:D -
#677 hát, mondjuk, menynit játszottál vele? egy órát?
én a fifa06-ban pár hete jöttem rá egy szögltes trükkre, (bug) mégpedig ha egy bizonyos szögből mellé fejelem a labsát, gólnak veszi, de ez ugye nem fifa06 topik, csak úgy megemlítettem, hogy a hibák még csak ezután jönnek ki, ha vannak egyáltalán
-
#676 nekem is tetszik. sztem jóval jobb lett, mint a demo, több a lehetőség, csakhát a fű... játszottam a magyarokkal egy szar dél-amerikai/afrikai csapattal, az extra időben lőttem egy gólt, így lett 2-1 nekem. hát nem mondom a magyarok jól le vannak butítva. alíg bírnak futni. egyedül Gera, mert ő ilyen csillagos játékos. a többieknek meg sztem aszmájuk(nem tudom hogy kell írni, kiejtés szerint írtam) van. :D -
#675 hallod ! szerintem Unist lesz a Fifa 06 :D
ez 1000 szer jobb :D
nekem nagyon bejön :d
és eddig nem tapasztaltam olyan hibákat mint a fifa 06 ban :D -
#674 mégszép:D
-
#673 Ja és a Direct Ip is működik normálisan :D