2912
2006 FIFA World Cup Germany
  • vizoo
    töltsd le a microsoft honlapjáról a legújabb directX-et :)
  • maszek

Ezt írja ki állandóan...
  • maszek
    ja vagyis nem ez az:DD
  • maszek
    Csá! Már tegnap is írtam ide de még eddig nem találtam megoldást a problémámra:
    http://www.randivonal.hu/2005_index2.php?code=ada_adatlap&userid2=793306

Ezt írja ki amikor telepíteni akarom.A k***a anyját!
  • vizoo
    újra vannak kapufák? Egy fifában ez meglepetés? :) Minden évben vannak kapufák.
  • scorpeeon
    na, ujra vannak kapufák ez kellemes ujdonság
  • Glasses
    Hát nem tudom de a játékban a profi szint nagyon gyenge aki már ismeri a fifa sorozatokat akkor nem lesz ebbe semmi változás én nem értem EA Games-t mit akarnaka a pénz szerzésen kivül. De már jólenne ha végre a focis játék lényegére koncentrálnának.
  • Breki33
    Azért az érdekes, hogy a szögletrűgó fénycsóvája becilágítja az adboardot.

Meg az is, hogy 90 perc vezetek egy nulra ellenfél kapusa meg komótosan lerakja a lasztit mindenkinek integet hogy menjen előre majd szép lassan elvégzi a kirugást P
  • Breki33
    oppá bocsi a méretért 1280-1024
  • Breki33
    azt driverben kell

és akkor ilyen lehet

• The FlashBack
    Ezer bocs midnekitől, a topikot figyelem fél szemmel....
  • Breki33
    rakd fel a mytempdir-re
  • vizoo
    felbontást lehet állítani, meg quality-t. Kb. ennyi :)
  • Rage47
    nem lehet graf-ot állitani?? nincs benn AA? nekem vhogy nagyon ratyinak tünik a graf:(( meg a menüben is vannak pixeles képek..lol
  • Sly06
    fú én most próbáltam ki de sztem a pes5-höz képest egy szemét!Nemtom mit akar az EA 2006-ban ilyen graf-al, és 1álltalán.. ehh na mind1..
  • matyi08
    én tudom
    hova küldjem el?
  • Breki33
    de, csak nemtudom melyik a nyelvi file
  • grizzly21
    Azt kell mondjam nem rossz a játék, bár azért meg se közelíti a WC2002-t. Titkon reméltem hogy lesznek ahhoz hasonlo ujitások..
  • maniakuss
    nekem nem kell sd4hide-ot használni, simán mountoltam az .mds-t, feltettem, és ment is.
  • rage at work
    Sd4 Hide-ot indítsd el, s nyomd meg a hide gombot
    Ha ez megvan, csak akkor indítsd a programot

Ha kiléptél a játékból, nyomd meg a restoret, s zárd be az sd4hide-ot
  • Jinx4169
    nekem azt írja amikor elindítanám h please insert the correct DVD...mit csináljak?
  • theodor
    Hú azta mindenit még a kommentátorok is németül beszélnek ez már menthetetlen.Másik verzió kell.
  • theodor
    Se grafikát se semmit nem tudok állítani mert nem értek semmit.Fogalmam sincs hogy milyen verzió ez amiben nincs Angol ez már durva.Egy napig szedtem erre tessék nem érek vele semmit se.
  • DarkLyrics
    szasztok:_ direct ip-znin akarok de eccerűen nem megy haverral neki kábelnetje van rouetrrel nekem meg T1 ..nincs router.-...hát tűzfal off meg minden ahogy kell. fifa06 ot is meg ezt is próbáltuk, hamachival is semmi, betöltené a gamet...erre egy fekete képpel kidob agame, azt annyi
    thx
  • theodor
    Neked nincs meg?
  • theodor
  • Czud
    hali irna vki 1 keyt?
  • Breki33
    a nyelvi file-t kell vhonnan megszerezned

ha nem túl nagy vki biztos felteszi
  • theodor
    Hi nem tudna valaki nekem adni valamit hogy Angol legyen mert vagy Német,Olasz,Spanyol közül lehet csak választani.Lehet hogy rosszat szedtem le de nem lehet valahogy megoldani?
  • Dexantreal
    pedig én a D-vel szerelek..vagy A-val..és néha kapok lapot,mert ügyes vagyok
  • Zséé
    nah kiírtam rw-re de úgy nem működik mert kéri a dvd-t. Remélem lesz hozzá valami crack vagy mini-image. Vagy még azt lehet, hogy a képfájlt írom ki dvd-re és onnan mountolom
  • 3P
    Van egy amatör kérdésem. Mivel kell szerelni, mert az A-gombbal ha becsúszok többnyire lapot kapok érte, illetve a q-val is. A D-vel meg nem nagyon tudok sajnos normálisan szerelni...
    Elnézést, ha bénának tűnök, de utoljűra a Fifa 99-el játszottam...

A játék egyébként picit könyűnek tűnik. Játszottam 1 barátságos meccset amit nehezen, de megnyertem, majd neki ugrottam a VB-nek a franciákkal, s simán megnyertem, igaz, hogy minden meccsen kaptam egy rakat lapot a folyamatos becsúszásokért...
  • vizoo
    Senkinek nem furcsa a nehézsége (könnyűsége) a játéknak? Nekem vhogy furcsa érzésem van vele kapcsolatban. Proffesional szinten magyarokkal játszom a selejtezőket. 5 selejtezőmeccs 5 győzelem, 13-4-es gólarány (svédeket idegenben 4-2re vertem), 2 barátságos meccs 2 győzelem, Brazilia ellen 2-1 Mexicó ellen 3-1. Sose voltam jó fifában, és nem hiszem, hogy egy isteni szikra megáldott volna hirtelen... Pláne úgy, hogy idén még nem is játszottam a 2k6-al sem, csak két meccset ennek a demójával.
  • Breki33
    hát nézd meg, hogy a legújabb winrarod van-e

• zizu21
    Szerintem nem a kicsomagolas a gaz, tc vel szedtem ki de winrar van beallitva neki, kiszedte felraktam, es megse indul el semmilyen modszerrel sem...igyjartam :P
  • Dexantreal
    de nemtom mit kell ezzel vacakolni..én bementem oda,abba a mappába,ahol letöltöttem és extract files to....és kiválasztottam neki1külön helyet...szal nem naon értem ezt a kicsomagolási mizériát
  • Breki33
    lehet total commander csak akkor be kell állítani a winrar-t a rar csomagolásához

a directx-es más tészta
  • Dexantreal
    Breki előbb írta...csomagold ki nem total commanderrel és akkor hátha...
  • zizu21
    Vki megtudja ezt erositeni, hogy azert nem fut mer totalcommanderrel lett kiszedve? Mert feleslegesen nem toltenek le ujra 2,5 gigat..:D
  • Dexantreal
    oké-oké...csak gondoltam ezzel segíteni tudok rajtuk.úgyse értek ezekhez én annyira....tudod...ez amolyan yo szándék rúlz dolog volt