2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
miki90 #833 dApRo:
2006-04-27 PC Game ISOs Fifa World Cup 2006 (c) EA RELOADED 44x50 MB
-
#832 na a bh-s dologra már van jobb program fatbhbuilder
itt a zdata10-be kell pakolni -
#831 már leírtam melyik programok kellenek hozzá
de ittvan a fifa 2005-hoz készült leírás
"Najó leírom röviden, de nem szivesen foglalkoznék majd olyan kérdésekkel, hogy mi az fsh elszúrtam a zdata02-est mit tegyek, lila szinű lett a kiskörmöm meg hasonló
EZ nem neked szól hanem általánosságban
1. Készíts mentést !!! (kezdők egész data könyvtár profik zdata file-k: mind nemcsak a nagyméretűek)
2. Bigguival megnyit az aktuális zdata (open ugye)
3. Megkeresed azt a file amit be akarsz rakni (lehet egyszerre több is ha már profin csinálod és tudod, hogy mind ugyanabban a zdata-ban van).
pl xy.fsh megvan a zdata 22-ik sorában (tökmindegy hányadik sor csak ugyanaz legyen). Fontos megnézni, hogy a sor végén yes vagy no van a packednél (általában yes ez azt jelenti be van csomagolva), mert berakás után no lesz és általában be kell csomagolni.
4. tehát megvan a file ráállsz jobb egérgomb vagy felül import (fejből irom)
ha jó alul kiirja hogy felülirja-e és leokézva látszik, hogy megteszi.
utánna sajnos elugrik, de könnyű megtalálni, mert kijelölve marad, ilyenkor jön az hogy packed tehát becsomagolás és a sor végén no yes-re változik. BIztos van kivétel de 99% hogy be kell csomagolni.
5. Ha ez megvan jön a következő fsh-ha nincs több simán kilépsz, esetleg leher rebuild de én nem alkalmazom mostanában.
6. Ezis nagyon fontos: Fatgui-t és genbh-t másold a fifa data könyvtárába a zdata-k mellé. ÉS bármit raksz is be utánna futtatnod kell előbb a fatgui-t másik a GEnBH-t. Előbbi ugye a fat miatt, ez működés közben kiir azt hiszem két hibaüzenetet ezt simán le kell okézni. Aztán a bh filekat kell létrehozni a GanBH-val simán futtatva parancssorosan megjelenik.
7. És ennyi. NEm bonyolult, de el lehet vele szúrni a Fifa-t főleg kezdőknek.
HA valaki egy zdata-t elrontott és tudja melyiket mentésből visszamásol de akkoris kell fatgh és GEnBH !!!" -
dApRo #830 kiírtam havernak dvdre isoba és nem indul neki
mitévőlegyeK?:) -
vizoo #829 én már 11-est is lőttem :) meg szabardugásgólt. Van az :) -
mergal #828 Nem rossz gama, de azért a World Cup 98 érzését nem adja vissza de a 2002 esnél viszont 1000x jobb! Legalább van selejtező! Elég könnyű! Ja és soha nincs szabájtalanság? Még egyszer sem rugtak fel! Mondjuk bedobás is alig van. -
Drizzthsz #827 az miért lehet, hogy "lassan frissül a kép"? Azaz mintha minden 5. képkockát kihagyna, s így darabos a mozgás, de korábbi fifákban is volt már nálam ilyen. :| Akkor se jöttem rá az okára... -
deltoid #826 Szerintetek mitől lehet? -
deltoid #825
Na ilyen fekete ocsmány nem! -
hitch #824 Valaki meg tudja mondani hogy hogyan zajlik a fű szépitési dolog.Aki leirja pontosan annak Meghálálom egy w....... koddal.THX -
vizoo #823 Az szerintem csak véletlen. Nekem 1x Brazilok (Spanyolokkal voltam) 1x meg az Olaszok (Magyarokkal voltam) voltak az ellenfelek a döntőben.
Döntő:
Olaszország - Magyarország 1 - 3
Legértékesebb játékos: Torgelle Sanyi
Gólkirály: Torgelle Sanyi 11 góllal (2. Szabics Imi 6 góllal)
A torna legjobb kapusa: Király Gábor
mindezt professional-on. A WB-n 6 győzelem 1 döntetlen, 19-4es gólarány. Nekem valahogy gyengének tűnik ez a "2. legerősebb szint"... (csehek ellen 5-0, argentina, paraguay, olaszország ellen 3-1) Majd kipróbálom World Class-on is, hátha ott erősebb. A döntő hangulata tényleg nagyon jó, pláne a végén az ünneplés, viszont sajnos a szokásos betegségei még mindig megvannak, és a játékosok arca olyan, mint egy bronzszobor :o -
deltoid #822 Tud segíteni valaki ebbe #812? -
pinehead #821 köszönöm. -
#820 -
#819 Enegem az érdekelne hogy aki eljutott a döntőig és nem a németekkel volt kit kapott a döntőben? Nekem feltünően a németek lettek a final ellenfelek. ? -
#818 ezt mondom........ -
#817 Úgy nem fog menni. Majd biztos lesz crack, utána nem kell semmi extra. -
zizu21 #816 akinek ez a hiba jon ki "A(z) FIFAWC06.exe hibát észlelt, ezért leáll."
az total commanderrel csomagolta ki a gamet es az mds-t nem szedte ki. Nekem is ez volt, de miutan winrarral kicsomagoltam meglett az mds is es tokeletesen fut. -
pinehead #815 persze, tegnap még úgy játszottam....de szerettem volna kiírni, erre akkor egyenlőre nix orvosság?? -
#814 az hogy vkivel beszélgetek és ellenkezik az álláspontunk, nem jelenti feltétlen hogy ellenem van, akkoris ha így van :)
csak tudod ő értelmes ember, el tudja mondani a véleményét
az egy másik dolog hogy sértésnek vette amit írtam, ezért term. elnézést kérek mivel nem annak szántam, azért volt ott szmájli
nem tehetek a gyerekes stílusodról és hozzánemértésedről
ha unod magad és baszogatni akarsz ne szpemmeld tele a topikot hanem irj privátot mint egy magára vmit adó ember
köszönöm, ezzel befejeztem -
#813 természetesen énsem értek a dologhoz pontosan, mert ugyebár bonyolult, csak sokkal több irány van mint 8 mert nem úgy kell elképzelni mint az iránygombokat
ha érdekel a dolog kérdezd meg Brekit :) -
deltoid #812 Van olyan akinek a fű fekete, zöldnek még szinte az árnyalata sincs benne, csak tiszta fekete. Lehet ezzel valamit csinálni? Tud valaki segíteni? -
#811 -
#810 Daemon Tools-szal mountolod ?
Ne kiírva próbáld, mountolva. -
pinehead #809 sd4 hide indít, aztán mégis kéri az eredeti lemezt, kiírva, leírtak szerint nálam nem okés...tippsz?? -
#808 az opciókban át lehet állítani a contolsnál... :P -
Drizzthsz #807 Húúú, ez nagyon lényeges lenne, mert totál megszoktam, hogyha sprint, akkor w. :D -
#806 jo akkor linkeld be mit irt Breki -
#805 az meg minek? -
miki90 #804 vki tud cracket csinálni a FIFA 06 WC-hez?? -
miki90 #803 szevasz furex barátom!
látod már mindenki ellened van lassan -
Drizzthsz #802 Srácok! A nagy gondom, hogy az alap billentyűzetkiosztás finoman fogalmazva is fostrágya. Nem tudjátok hol lehetne átírni a dolgot? Erre vonatkozó opciót nem találtam. Illetve hogy lehetne elérni, hogy ne szaggasson R9800Proval? -
hitch #801 Ez jo kérdés Hogy lehet? -
#800 Próbáld meg még WIN98 kompatibilis módban indítva -
lovaszi #799 Az AA-t és az Af-et a driverben hogy leeht állítani? catalyst 6.4 em van -
maszek #798 Nem működik:(:(:(:(:(:(:(:(:( -
#797 ott volt a szmájli úgy hogy vegyél vissza a stílusodból megkérlek tisztelettel
és ha vmiben nincs igaza az embernek sztem nem ciki beismerni, nem kell egyből jönni hogy ne oktassál már ki -
#795 Ha esetleg Daemon Tools-szal mountolod, próbáld meg a safedisk emulációt kikapcsolni benne, ha eddig be volt. -
maszek #794 Na látod lehet hogy megvan mi a baj -
nagy chris #793 hy ! feltettem a játékot és ezt irta ki : A(z) FIFAWC06.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.... mit csináljak vele ? ha már fel volt téve ez a kérdés korábban akkor bocs ... :)