2006 FIFA World Cup Germany

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az XBOX360 Live ra van, hogy tudok mások ellen játszani, a silver az demoletöltésekhez jó, de ha egy évre megveszed a goldot az 16 ropi körül van, én még nemvettem meg, most járrt le az ajándék egyhónapom rá

Én Xboxra vettem meg az europarkba.Sztem cool lett.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

jbal
mi az a 48 óra gold membership?

Grafikailag söok változást nemláttam a Fifa Road to WC meg e között, a hangok szerintem sokkal jobbak lettek, a hangulat is, és sokkal több "küldetés" van benne, a Grafika annyiban lett szebb, hogy árnyaltabb lett és ezáltal nemolyan mü, persze pc re nemtudom hogy hogynéz ki, de ezen tényleg gyönyörü 1080i s felbontáson 84 cm en, dolby digitalba, jah és kaptam hozzá 48 óra gold membershipet nemsok de nekem egyenlõre jó, majd felhasználom.

Breki33
hát gondolom ott kicsit szebben néz ki mint pc-n
Sziasztok, ma voltam 576 ba és kijött pcre, én XBOX360 ra vettem meg abból is volt egy darab az europarkban. Nagyon jó a játék tökmind1 ki mennyire fikázza, nekem tetszik.

Breki33
hát ígyis elég ronda

érdekes, hogy ati-n ilyen
A gemespy az Ign sõt még az EA is azt írta, hogy április 24.-én jön ki a játék. PC, PS2, Xbox, Psp. Tehát mindegyik.
theodor: és melyik boltbol lehet kapni???
PC-re ma jött ki??
Kint van a boltokban??
ez kamu😊
majd 28.-án
nem??
Gabor1990
Pc-re még ki se jött, ha meg konzolra keresed akkor rossz helyen jársz.

ha valaki tud adjon már valami támpontot hogy merre keressem!!Thx.
honnan szedtétek le?Vagy megvettétek?
aha
The Hedgehog
PC-re 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Nekem teljesen fekete volt a pálya és ilyen lett a fû patchel meg egy kicsit világosítottam.
Fyrex
ahogy mondod

Avanti Crociati!

köszi
Abból ítélve, hogy boltban már lehet kapni pc-re, még ma vagy holnap kint lesz.
pc-re mire jön?
Kerekegész 12 000Ft ért
Fyrex
Boltban a polcról 😊

Avanti Crociati!

Pc-re még nincs sajnos de Xbox-ra,Ps2-re már tegnap óta kint van.
Nem tudja vki. honnan lehetne leszedni PS2-re ezt a átékot???
Breki33
Nem kell ahhoz viptagnak lenni

rakd fel pl a tinypic.com-ra
UltimateGamR
igen , ps2n már kintvan , már tegnap óta játszom

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

De pc re is?
Nekem ATI-m van de nem tudok berakni képet mert nem vagyok VIP-tag és nem tudok feltölteni nagyobb méretû képeket de fényévekkel jobb lesz tõle a gyep fõleg ha egy kicsit világosítok rajta. Ezért lenne jó ha a teljes verzióra is megcsínálnád mert nem valami jó fekete pályán játszani.
én meg Brazilokkal nyertem Angolok ellen 3-0-ra a döntõbe<#eljen>.....<#hehe><#hehe><#hehe><#banplz><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

The Hedgehog
kurva jó lett, most rúgtam a Pisonttal 3 gólt a Sziámnak, az elõdöntõt meg a Perzsákkal játszom...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Fyrex
igen kijött már mindenki azzal tolja csak elfelejtettük írni

Avanti Crociati!

Nem tudja valaki kijött-e a játék, vagy mikor jön ki ma?
Breki33
ati-n nem tudom milyen

rakjatok be képet
Hát szerintem sokan örülnének (köztük én is<#vigyor3>) fõleg akiknek ATI kártyájuk van hogyha megcsinálnád a teljes verzióra is.
Breki33
úgy hallom kisebb P
Nem tudjátok PSP-re milyen???(nagyon le van-e butítva grafikailag meggyire jó meg ilyesmik)
Fyrex
türelem tornaterem 😊

Avanti Crociati!

Már meg lehet venni az 576-ban de neten még sehol sincs basszus.
Breki33
Ha megcsinálom

ugye ez teljes zdata, hogy csak be kelljen másolni.

A teljesben más zdata lesz.

A teknika használható de más egy stadionban megcsinálni mint mindegyikben.
Ez a fû patch mûködni fog a teljes verzióban is?
Fyrex
köszönöm szépen!

Avanti Crociati!

Breki33
#185 mert csak

#167 kamera miatt (nagyon jó sztem távoli felül)

És persze ajánlom magamat P
klikk

mert füvezni jó
Fyrex
hali all!
lenne vki olyan kedves hogy linkeli vagy megjelöli a hozzászólásszámait azoknak a patcheknek amiket érdemes leszedni a demóhoz?
elõre is kösz!

Avanti Crociati!

Ezeket a hozzászólásokat nem kell komolyan venni...Amikor meglesz akkor meglesz. Az ember bármit tud mondani

macesz
figy nekem is csak mondta én nem tom biztosan

Na én még sehol sem látom a játékot tehát az ftp haverod valamit nagyon elnézett.
nem rossz kép

ez hány százalék?
macesz
Az akinek van egy szervere amiért fizet pl:konzol.sytes.net és ha van ismeretséged és szeretnél nyitni egy sms webes oldaltakkor neki szólsz és havi 3000-5000 ft-ot fizetsz és hoppá máris van egy ilyen szervered.Na és ennek a szervernek az ADMINJA az az """"ftp haverom"""""

Bercy
milyen az az "FTP szerveres" haver?<#wilting>