2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
#955 Flash-nak:
Írd le részletesen hogy telepítetted én meg kijavítom.
és akkor más is okul
sorrend
mentés
biggui (compress is) -fontos kilépni rebuild nem
fazbh futtatás
fat visszamásolás 2 db ugye
LÉPÉSEKET NEM LEHET MEGCSERÉLNI -
#954 menj a start gombra
a controller configurátion-t csak érted P
mindenki beállíthatja a devdata-t saját gamepadjához
azoknak akiknek jó nem érdekes -
#953 bocsi, nem tudok angolul, mi van itt? -
#952 Gamepadosoknak érdemes benézni ide
klikk -
CCSCsibe #951 ha valaki akar multizni a mai nap folyamán akkor vegyen fel msnen: dany2@pofa.be -
#950 turf_pack.zip (1,109,992 b) has been successfully uploaded.
Link to the file:
http://www.mytempdir.com/629156
csak azok szedjék le akik a már leírt programokat leszedték és a leírás alapján képesek használni -
#949 #290 -
szabolcs17 #948 Helló! Valaki nem tudná feltenni a játék borítóját? -
vizoo #947 melyik játékos 2,49 GB? :DD Biztos vmi sztárjátékos ;> -
SeLFisCH #946 lál én is mininovarol szedem :P -
SeLFisCH #945 semmit nem kérdeztem végre bejött a f.a.q. :D -
SeLFisCH #944 most szedem le játékost és 2.49 GB. Vmi zöldséget szedek v télleg ezaz M ?D -
#943 nekem az első 2 lejött de a 3.at nem engedi letölteni nekem , miért van ez ? -
Kisaljas #942 sziasztok...tudna valaki segíteni...?
nem indul el a game...azt írja ki hogy helyezzem be a dvd-lemezt!!!...crackkelni kel..vagy mit kell vele csinálni?
és ha igen? akkor hol találom ezt a crack file-t????? -
#941 köszi... gyorsmunka, de azt hiszem elegendő :) -
#940 de ha az uleashed-es verzió van meg, akkor ha úgy írom ki, hogy a reloaded crack van mellette, úgy megy, nem? -
#939 szép a banner, grat Hedge -
#938 csal bazmeg'... sokan meg ezt nevezik jó focis játéknak, persze online nyomni tuti jó, de nem csak annak a 10%-nak készül -
#937 world classon, általában ziccere játszom magam, mert egyszerűen nem tudok gólt lőni, és a labda is csak akor van nálam, ha a kapusom megfogja:D a másik meg, hogy összevisszaforog a labdával:D nemhiszem hogy valamelyik csapat is így jaccik:D
-
vizoo #936 igen ez a másik, amit "csodálok" az EA-s fijúkban lányokban... -
#935 merted volna fikázni... :)
Egyébként a témához hozzáröfögve. Az EA-nál el kellene beszélgetni a fejlesztőkkel, hogy mit is értenek nehézségi szint emelésen. Ugyanis ők fogják és felturbózzák a kapusok képességeit illetve lassabbak lesznek a játékosaim a gépiekhez képest. Egyszerűen nem arról van ám szó, hogy a gép taktikusabban játszik, jobban kihasználja a széleket vagy többet passzol, NEM! CSAL! És engem ez idegesít nagyon! -
vizoo #934 én mondjuk amatőr játékos vagyok :P de így is veretlenül 2 döntetlennel masíroztam végig a magyarokkal a selejtezők elejétől úgy, hogy a selejtezőkön is és a döntőn is én szereztem a legtöbb gólt, és kaptam a legkevesebbet :) professional-on. Fifa 2k6-al semi-pron-n nyomom, pes-ben meg 2-3 csillagon, úgyhogy nem vagyok egy gamepad zsonglőr :) De ez a WC2K6 mégse fogott ki rajtam :o -
#933 6 lövésből 3 kapufa, kettőt véd a kapus, egy bemegy, és minimum 5-0 ra nyerek:D
-
#932 szép új banner szeretem -
vizoo #931 beszéljünk inkább arról, hogy engem még mindig idegesít, hogy milyen könnyűre sikerült a játék :) -
#930 najó, haggyuk abba
-
#929 ez nem spam...:)
-
vizoo #928 bár, a pia, csajok, meg a játék és focinézés így is meglesz :D -
#927 szpemelünk mint a hülyék... még jó hogy Te vagy a házigizda -
vizoo #926 gyerekek, nem kell irígykedni :DD
Idén a járda szigeteken nyaralok valószínű :) -
#925 4 év?
ma elkezdi egy haverom:
"tavaly olaszország nyerte a vb-t ugye?"
azthittem meghalok a röhögéstől...
-
#924 a nyugodtság mintapéldája vagyok, csupán helyére tettem a dolgokat, 4 évet tévedtél :D -
#923 jólvan, nyugi "pityu":D
-
#922 olvasd el "béla" még1x amit írtam... EURO 2000 -
#921 PSP-re... na oké! PES5, FIFA STREET 2... :D -
#920 miért is? -
#919 készült euro manager 2004, meg is van:D
-
#918 én eldöntöttem, hogy a FIFA 08-at már hawaii egyik szigetén a saját kezem által épített faházban fogom tolni egy szál lapulevéllel a farkamon... mert megtehetem! -
#917 pszbaszki:D most irigyellek:D
-
#916 nekem aztán ajánlhatsz psre dolgokat:)) elvből nem veszek olyant.
esetleg pspre