2912
2006 FIFA World Cup Germany
  • AmadeusHU
    Ahhoz hogy a gyep ne legyen olyan szar ahhoz kapcsold be az élsimítást és az anizótrópikus szűrést a videókártyád beállításánál. Én már évek óta így nyomom mert a fű eddig mindig pocsék volt és ha ezek bevoltak kapcsolva jóval szebb volt a játék
  • SeLFisCH
    jó megvan bocs csak mds helyett nds-t írtam. és bocs a spamért
  • AmadeusHU
    Csakhogy ami az EA oldalán vannak azok a képek XBOX 360ból vannak lopva.
    És a PC még nem tart ott hogy elérje az XBOX 360 teljesítményét
  • SeLFisCH
    pff elindítom a játékot erre: a játék hibát észlelt , ezért leállt. OMG
    vmi 5let? crack, nocdcrakc, v csak sima reboot ?
  • SeLFisCH
    hello. most tettem fel ajátékot és lenne 3 problémám
    1. a gyep: Látom hogy mindneki kérdezgeti, de nem tudom mijaza a TF me TFA vmi csomag van hozzá v részletesebben leírnátok?
    2. csak olasz/francia/német nyelv van. VMi magyarosítás vayg angol nyelvű verzió nincs?
    3. Vmi leírás sima bill.hez billentyű comobkhoz ? (pl. emelés , kényszerítő ... )
  • Agent087
    az EA oldalán a screenshotok kicsit felvannak tupirozva nem mert nekem max grafon pl nem homályos a háttér
  • Agent087
    ja most olvasom neked is ez a problémád :D
  • Curesz
    a fifa06-ban ugyanez volt:D...
  • Zséé
    hehe micsoda véletlen. pedig nem veled játszottam :)
  • Agent087
    egy haverommal próbáltunk multiba játszani sikerült is de kb olyan volt a játék mintha végig lassított visszajátszásba menne. tapasztalt vki már hasonlót? létezik vmiféle megoldás?
  • Zséé
    Nah kipróbáltuk a direct ip-t és olyan volt mint egy lassított felvétel. csak néha gyorsult be. De nem akadozott hanem szépen simán ment csak lassan. Nem tudjátok mitől lehet ez?
  • Breki33
    Amúgy angolul leírva ennyi

"Import with BigGUI, then regenerate with Fatgui. It will create new fifa.dat. Delete it and rename fifa.dat.bak back to fifa.dat.. "

• Breki33
    Akkor végülis sikerült?
  • Breki33
    50 megát senkise fog felrakni azért mert lusta vagy magad megpróbálni
  • Breki33
    #950 ugye
  • multispeed
    igazából megköszönnöm ha vki vhova felrakná a már javított gyepet tartalmazá filet és csak megmondaná hova másoljam be:)
  • vizoo
    11-esnek az a technikája, hogy ellenkező irányba lődd, mint amerre a kapus mozog ;) :)
  • multispeed
    hát én hülye vok, mert nemérettem, hogykell kicserélni a ygepet vagy vhogyszebbé tenni pedig elolvastam breki hozzászólásait. azts em tom miylen filet kéne beimportálnom az eredeti fű heylett
  • Fyrex
    de hogy néz ki mert én hülye elfelejtettem kipróbálni
  • Curesz
    sztem király mer már a pontosságát is lehet "szabályozni".:D
  • Fyrex
    tényleg milyen a 11 rúgás?
  • Curesz
    Valaki tudna vmi tippet adni a szabadrugások sikerére meg a 11-es rúgásokra?
  • gumikacsa
    Nem serialról beszélek... A #836-on lévő linkeket szedtem le, majd mikor végeztem rákatt az elsőre, hogy a winrar összepakolja, erre kiírja: Kérem a jelszót a titkosított fájlhoz. De a 836-ban nincs semmilyen kód, s más forrást nem tudok...
  • kilyking
    Ha torretntről szedted akkor benne van a nevébe a kód.
  • grizzly21
    áá sry:) az ciki
  • Fyrex
    "nem birom kitömöríteni, mert kódot kér"

tessék olvasni figyelmesen :)
  • grizzly21
    milyen kod serial? ird be a forum keresőbe alul
  • Zséé
    ott keresd ahol letöltötted, vagy akitől letöltötted...
  • gumikacsa
    Én ezt leszedtem, de nem birom kitömöríteni, mert kódot kér, átnéztem a fórumot, de nem találtam dehol. remélem nem szedtem le fölöslegesen...
  • raymond01
    bocsi de a FAQ-ban az van hogy a driverben kell állítani vmit de nem találom!
    Nvidia driver-nél hol van ez pontosan?
  • The FlashBack
    #962 :DDD
    ezen az oldalon megtalálsz mindent, sőt MÉG A FAQ-BAN IS
  • raymond01
    hello

légyszi ne toljatok már le de meg szeretném kérdezni hogy most akkor hogy kell megcsinálni hogy jó legyen a fű, mert már vissza is olvastam meg a FAQ-t is olvastam és már nem vágom mizu!?
  • grizzly21
    azt kell mondjam érdemes felrakni.
    egyébként: WC2002 pls vALAKI!!
  • The FlashBack
    ok
    akkor
  • Fyrex
    lényegesen...
  • Tatyla
    mennyivel jobb ez mint a FIFA06 ?
  • grizzly21
    miért? alapkonfig nemjo? nemá
  • gergelyanevem
    elolvastam...akkor passz...
  • The FlashBack
    nem:D megkéne tanulnod, elolvasni ezt az odlalt, meg a FAQ-t:D
  • gergelyanevem
    nekem geforce 4 mx 440-es kártyám van(lehet ez a baj) és néhány pályán eszméletlen randa a fű(valahol szinte fehér valahol sötét...), van valami megoldás? meg kéne tanulnom füvet importálni?:D