2006 FIFA World Cup Germany

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Golyo69
ja és a legjobb😄 van direct ip 😄

GGMU

Golyo69
magyar válogatott

GGMU

Golyo69

GGMU

mar 3x telepitettem ujra, de nem segitett rajta😞
akkor szedd le az egészet újból,hátha...de ez csak1kósza gondolat,tip,ötlet...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hmmm, hiba ugyanaz:
FIFAWC06.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

tegyetek fel pls az exet vagy egy mds filet ha van vkinek.
Golyo69
nekem úgy megy hogy a DVD-re katt ( a sajátgépben ) és az autorunnal bejön és ott Play 😄 csak igy megy nekem

GGMU

faq oldalra feltudnatok tenni a FIFAWC06.exe-t amit felinstallalt a gepetekre? mert nalam windows hibaval kifagy, es ahogy visszaolvasok latom, hogy nem csak en vagyok egyedul ezzel a problemaval.
Tojesz
Screenshotokat valaki😊
Köszi

Golyo69
hát sztem jó lett 😄
hangok nagyon jók 😄
élvezetes játszani vele csak még szokni kell

GGMU

RaveAir
Valakinek nincsen kedve dobni egy listát vagy egy képernyõképet, hogy kikbõl áll a magyar csapat?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

examinee
Kösz az infokat!

Nekem az Unleashed - es verzió van, és tökéletesen müxik. Egyébként megtaláltam a "megoldást" a fû - és grafikai problémára (randaságra). Feltoltam driver - ben az AA - t és az AF - et. Így már élvezhetõ.
Vannak különbözõ feladatok a játékban, amik nagyon élvezetessé teszik. Egyre jobban tetszik, ajánlom mindenkinek!

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

examinee
Na akkor ugy néz ki hogy a game nem müködik?

Köszike

The FlashBack
hát, menedszer módba szórakoztató, de a kis "piros pontok" fel szoktak húzni😄D

The FlashBack
FIGYELEM]
Golyo69, és jómagam elkezdtük "fejleszteni a FAq-t, hogy legyen.
Szeretnénk, ha segítenétek a munkákat, hogy megspóroljuk a felesleges kérdésfeltételeket, azok számára, akik még most fognak kapcsolódni a topighoz.
Lehet nálam, de akár golyó-nál is

béta FAQ
folyamatosan fejlesztve lesz, a délután ill. az este folyamán.

The Hedgehog
annyira idegesít a játékmenete, mintha dróton húznák az íveléseim...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

nalam is kifagy windows hibaval😞
examinee
Nem tul korai a törés? Nem 30.-án jelent volna meg?

The FlashBack
kicsit szoktaklatn is votl, hogy felívelem és nem megy ki a laszti😄DD

3 is van, van egy ami olasz nemet nyelvu, van az unleashed, meg egy ami 400 megaval tobb mint az unl. es angol.
The Hedgehog
hmmm nem játszottál vele eleget... Commodore-os?! na ne hasonlítsuk már egy felülnézetes focihoz a PES-t. A FIFA játékmenete inkább a játéktermi, a labda veszélyesen gyors és unrealisztikusan száll.

Ezt a fajtát ki lehet írni DVD-re, vagy csak mountolva mûködik?

\"Hard to see, the dark side is.\"

examinee
Szerintem más verzió nincs is!

Golyo69
én most csomagolom ki !
minnyá mondom hogy megy e vagy nem

GGMU

Ezek szerint az unleashed verzio mukodik vkinel? Mert most mar egy masik gepen is megneztuk, de ott sem hajlando elindulni..
nem tudom hogy miért ilyen rohadt lassú a letöltésem egyszer gyors egyszer meg menni se akar

The FlashBack
Akkor már inkább Fifa World Cup 2002😄DDD

The FlashBack
a PES-ben olyan helyekrõl lõttem gólt, amit még Zidane-ék is megirígyelnének😄DD

Golyo nekem is eltudnád küldeni

examinee
Persze egyértelmû. A legjobb az lenne ha a PES motorját beletennék a fifa játékosmozgásba és játékosanimáciokba. PES-be olyan érzesem volt mintha bemennék egy játékterembe és ott játszanék. A manusz 1 méteren belül 20-at lép, meg olyan kicsik tömzsik az emberek. Szoval ez nagyon lehangolt és télleg kicsit commodorosnak is éreztem emiatt!

"vagy hogy ne kelljen behurcolni a 16-oson belülre hogy golt tudj lõni.. "
Sensible Soccer a nyerõ akkor!Fél pályáról kapuba ivelt labda!<#buck>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

The Hedgehog
ez a PES-ben mind mûködik... érdekes én ott tudok távolról gólt lõni, aki meg nem tud vele játszani az nem amiatt van mert szar a játék, hanem azért mert a PES a hardcore játékosoknak készült, nem azoknak akik 2 perc sima meccselésre vágynak

A PES olyan mint az igazi futball, ott sem megy be minden második távoli lövéskisérletem...

Laky
yeah, végre szedem 😊
Fifa.World.Cup.2006.CloneDVD-Unleashed

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

The FlashBack
hát, ilyen korán még biztos nincs hozzá hivatlos patch, reméljük majd lesz valamikor:p

The Hedgehog
buta vagy... a commodore-os GOAL!-nál nincs jobb játék... a második a PES 😊

examinee
Nem a fû a lényeg, hanem hogy pl távolrol tudj golt lõni bug nélkül, vagy hogy ne kelljen behurcolni a 16-oson belülre hogy golt tudj lõni.. ha ez megvan akkor kapizsgálnak valamit.. Bár a grafikát igaznán meglehetne csinálni!

Hi!

Hosszú idõ után ez az elsõ Fifa, aminek talán van hangulata, megfogott egy kicsit a játék. De!
Erre az ocsmány, odahányt, elmosott fûre nincs valami megoldás? Annyira lehúzza az összképet, hogy elmegy tõle a kedvem. 2006 - ban nehogy már ezt kelljen nézegetnem...

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

The FlashBack
Nem akarok viátba kezedni, de én már a 2003 nál észrevettem, hogy kezd hasonlítani az akkori pesre. A 2006 meg.... No comment😄 Persze a fifa az fifa, nem PES.
Mindig meglesz az n különbség a két gém között...

examinee
Ea elkezdett menni a pes irányába! Commodoros emberkék meg irányitás....

The FlashBack
Sziasztok!
Sikerült ahogy sikerült a gém, egy darabig leköt, ennyit mondhatok...

nem korláltlan netem van

Golyo69
lekorlátozva 😄

GGMU

Golyo69
nem vagy lekörlátozva ?

GGMU

Golyo69
nemtom vmi szar akkor 😄
nekem jön normálisan

GGMU

nekem is pont ez a sávszélem de csak ez az oldal van megnyitva mi fogná vissza?

Golyo69
most néztem rá most pl 299.77 kval jön

GGMU

Golyo69
nemtom! mennyi a sávszéled ? nekem 2560/512 és 320 kval jön
leht vissza fogja vmi a sávszéled

GGMU

kb 10 kb-el jön😞 de miért????