2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
AmadeusHU #995 Ahhoz hogy a gyep ne legyen olyan szar ahhoz kapcsold be az élsimítást és az anizótrópikus szűrést a videókártyád beállításánál. Én már évek óta így nyomom mert a fű eddig mindig pocsék volt és ha ezek bevoltak kapcsolva jóval szebb volt a játék -
SeLFisCH #994 jó megvan bocs csak mds helyett nds-t írtam. és bocs a spamért -
AmadeusHU #993 Csakhogy ami az EA oldalán vannak azok a képek XBOX 360ból vannak lopva.
És a PC még nem tart ott hogy elérje az XBOX 360 teljesítményét -
SeLFisCH #992 pff elindítom a játékot erre: a játék hibát észlelt , ezért leállt. OMG
vmi 5let? crack, nocdcrakc, v csak sima reboot ? -
SeLFisCH #991 hello. most tettem fel ajátékot és lenne 3 problémám
1. a gyep: Látom hogy mindneki kérdezgeti, de nem tudom mijaza a TF me TFA vmi csomag van hozzá v részletesebben leírnátok?
2. csak olasz/francia/német nyelv van. VMi magyarosítás vayg angol nyelvű verzió nincs?
3. Vmi leírás sima bill.hez billentyű comobkhoz ? (pl. emelés , kényszerítő ... ) -
#990 az EA oldalán a screenshotok kicsit felvannak tupirozva nem mert nekem max grafon pl nem homályos a háttér
-
#989 ja most olvasom neked is ez a problémád :D -
Curesz #988 a fifa06-ban ugyanez volt:D... -
Zséé #987 hehe micsoda véletlen. pedig nem veled játszottam :) -
#986 egy haverommal próbáltunk multiba játszani sikerült is de kb olyan volt a játék mintha végig lassított visszajátszásba menne. tapasztalt vki már hasonlót? létezik vmiféle megoldás? -
Zséé #985 Nah kipróbáltuk a direct ip-t és olyan volt mint egy lassított felvétel. csak néha gyorsult be. De nem akadozott hanem szépen simán ment csak lassan. Nem tudjátok mitől lehet ez? -
#984 Amúgy angolul leírva ennyi
"Import with BigGUI, then regenerate with Fatgui. It will create new fifa.dat. Delete it and rename fifa.dat.bak back to fifa.dat.. "
-
#983 Akkor végülis sikerült? -
#982 50 megát senkise fog felrakni azért mert lusta vagy magad megpróbálni -
#981 #950 ugye -
multispeed #980 igazából megköszönnöm ha vki vhova felrakná a már javított gyepet tartalmazá filet és csak megmondaná hova másoljam be:) -
vizoo #979 11-esnek az a technikája, hogy ellenkező irányba lődd, mint amerre a kapus mozog ;) :) -
multispeed #978 hát én hülye vok, mert nemérettem, hogykell kicserélni a ygepet vagy vhogyszebbé tenni pedig elolvastam breki hozzászólásait. azts em tom miylen filet kéne beimportálnom az eredeti fű heylett -
#977 de hogy néz ki mert én hülye elfelejtettem kipróbálni -
Curesz #976 sztem király mer már a pontosságát is lehet "szabályozni".:D -
#975 tényleg milyen a 11 rúgás? -
Curesz #974 Valaki tudna vmi tippet adni a szabadrugások sikerére meg a 11-es rúgásokra? -
#973 Nem serialról beszélek... A #836-on lévő linkeket szedtem le, majd mikor végeztem rákatt az elsőre, hogy a winrar összepakolja, erre kiírja: Kérem a jelszót a titkosított fájlhoz. De a 836-ban nincs semmilyen kód, s más forrást nem tudok... -
#972 Ha torretntről szedted akkor benne van a nevébe a kód. -
#971 áá sry:) az ciki -
#970 "nem birom kitömöríteni, mert kódot kér"
tessék olvasni figyelmesen :) -
#969 milyen kod serial? ird be a forum keresőbe alul -
Zséé #968 ott keresd ahol letöltötted, vagy akitől letöltötted... -
#967 Én ezt leszedtem, de nem birom kitömöríteni, mert kódot kér, átnéztem a fórumot, de nem találtam dehol. remélem nem szedtem le fölöslegesen... -
raymond01 #966 bocsi de a FAQ-ban az van hogy a driverben kell állítani vmit de nem találom!
Nvidia driver-nél hol van ez pontosan?
-
#965 #962 :DDD
ezen az oldalon megtalálsz mindent, sőt MÉG A FAQ-BAN IS
-
raymond01 #964 hello
légyszi ne toljatok már le de meg szeretném kérdezni hogy most akkor hogy kell megcsinálni hogy jó legyen a fű, mert már vissza is olvastam meg a FAQ-t is olvastam és már nem vágom mizu!? -
#963 azt kell mondjam érdemes felrakni.
egyébként: WC2002 pls vALAKI!! -
#962 ok
akkor
-
#961 lényegesen... -
#960 mennyivel jobb ez mint a FIFA06 ? -
#959 miért? alapkonfig nemjo? nemá -
gergelyanevem #958 elolvastam...akkor passz... -
#957 nem:D megkéne tanulnod, elolvasni ezt az odlalt, meg a FAQ-t:D
-
gergelyanevem #956 nekem geforce 4 mx 440-es kártyám van(lehet ez a baj) és néhány pályán eszméletlen randa a fű(valahol szinte fehér valahol sötét...), van valami megoldás? meg kéne tanulnom füvet importálni?:D