2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A labdát laposan messzirõl ellövöm és ...
vagy csak az én szemem káprázik vagy ilyen télleg nincsen?<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
hy minden foci drukkernek!:D
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
amugy lejebb találsz egy gyep peccset azt ha beteszed akkor királyul fog kinézni
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
köcsög

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Lehet hogy énvagyok hülye de nemértem ezalapján a leirás alapján mit kell csinálni de majd megprobálom...
pl melyik zdataban van a fû mert azt nemirod...
tessék
"Import with BigGUI, then regenerate with Fatgui. It will create new fifa.dat. Delete it and rename fifa.dat.bak back to fifa.dat.. "
Nemtudná vki kicsit pontosabban megfogalmazni?
mert asszem megcsinálom mert g*cianda a fû:-(
ha ki tudnád szedni a 2006-os zdata-ból akkor nem kérdeznél ilyeneket
amúgyis ahhot teljesen más gyepet csináltam
2. Bigguival megnyit az aktuális zdata (open ugye)
3. Megkeresed azt a file amit be akarsz rakni (lehet egyszerre több is ha már profin csinálod és tudod, hogy mind ugyanabban a zdata-ban van).
pl xy.fsh megvan a zdata 22-ik sorában (tökmindegy hányadik sor csak ugyanaz legyen). Fontos megnézni, hogy a sor végén yes vagy no van a packednél (általában yes ez azt jelenti be van csomagolva), mert berakás után no lesz és általában be kell csomagolni.
4. tehát megvan a file ráállsz jobb egérgomb vagy felül import (fejbõl irom)
ha jó alul kiirja hogy felülirja-e és leokézva látszik, hogy megteszi.
utánna sajnos elugrik, de könnyû megtalálni, mert kijelölve marad, ilyenkor jön az hogy packed tehát becsomagolás és a sor végén no yes-re változik. BIztos van kivétel de 99% hogy be kell csomagolni.
5. Ha ez megvan jön a következõ fsh-ha nincs több simán kilépsz, esetleg leher rebuild de én nem alkalmazom mostanában." (by Breki)
+visszamásolod az eredeti fat fájlokat (2 db)
A Biggui és a FatBHBuilder progi kell hozzáá!!!!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Privben írj vagy itt közösbe.
Stephen(Sing Chi) Chow forever
fraps progival felvettem a gólt
utána a videót animation shopba behúztam,és máris ilyen gif formátummá alakitotta
csak nem volt kedvem levenni emiatt a grafikát mert amugy nem szaggatna a gif
mert ha igen akkor nemkezdek neki a fûszépítõ eljárásnak...
Amugy hogy tudtál ilyen videót beszurni ide?
egy kérdés: miért van az mondjuk , ha nyomomfel-és-jobbra billentyûket a, amikor kaputól balra vagyok az alapvonalon és lõnek egyszerûen megáll.... szélrõl hogy a faszba lehet lõni?
Stephen(Sing Chi) Chow forever