2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
#1617 mivel nekem nem iso-van, ezért
Tanulság#1 SOHA ne szedj le iso-s gémet (vagy ha mégis, akkor azt is nézd meg hogy hogyan kell elindítani)
A megoldás itt is az lehet, hogy használd a mini-imaget az iso mellett, és menni fog (mds) (vagy fixed exe crack)
-
Curesz #1616 nem jön be a bajnokság oldal flash -
Curesz #1615 ezt nem szeressük -
#1614 Üdv mindenkinek!
Az a gondom hogy nem indul a fifa, elolvastam a faq-t, de nekem nem mds/mdf vagy mi a rák, hanem iso-s kiterjesztés. Indításkor:
"A(z) FIFAWC06.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
Ennyi. Mit kellene tennem? -
#1613 Ok összedobtem egy oldalt... Jelentkezni a bajnokság alatti linkben lehet, majd...
-
miki90 #1612 bajnokság jöhet simán én már várom:D -
#1611 rendbes, akkor asszem el is kedzem készíteni az oldalt... -
Kanál #1610 jelen. -.- -
lost48 #1609 Engem érdekelne a bajnokság!!
-
lost48 #1608 cseneles nekem is volt ez a problémám és én se tudtam tovább menni.Ez azért van mert a selejtezőkben nem értél el megfelelő pontot a továbbjutáshoz.Az uccso selejtező meccs után írta ki ezt nekem (az döntetlen lett).Aztuán kiléptem visszaléptem egy régebbi mentésre és újra játszottam azt a meccset megnyertem és tovább jutottam.Legalábbis nálam ez volt a
problem.Próbáld ki. -
#1607 ok
megcsinálom az oldalt, csk tudnom kéne, hogy mennyi az érdeklődést...
az biztos hogy Hedge jön, ha akar ha nem:DD
szal akit érdekel az mondja, ha összejövünk 16an min, akkor indulhat...
-
cseneles #1606 ok
kösszi
-
Curesz #1605 nyomassad a selejtezőket is ne csak a vb végét -
cseneles #1604 az jólenne
-
Curesz #1603 te én rájöttem hogy m ia baja:D
ő nem indult a selejtezőkőn és enm játszotta végig azokat, csak magát a VB-t
amugy IP-n lehet csak megodlani a bajnokságot! csak csinálni kéne egy ien FAQ típusú odlalt neki, és ott lenne midnen meccs irva meg a résztvevők meg minden -
#1602 hát öt meccs éppen nem, de figyelheted, hogy mikor mit ír ki, pl semi final, final, satöbbi... nem értem a problemedet, [érteni értem]] bár lehet én vok a hülye, mindjárt mutatok egy screenshotot...
-
cseneles #1601 5 meccs és vége???
ez rohadt rövid akkor
-
#1600 szerintem a tournament complete egyértelműen azt jelenti, hogy "orna kész"
(persze piaci angol-magyar nyelven)
-
#1599 minden bajnokság direkt ip-n megy, nem?
elképzeléseim, négy csop, négy négy fővel, regisztrációt megoldanám én...
és a jelentkezési feltélteleket is...
-
cseneles #1598 segítsetek!!!
ezeket tudom választani a VB-ben
-Group Table
-Player Stats
-Virtual FIFA World Cup magazine
-Leaderboard
-Save
de nemjövök rá hogy lehet tovább jáccani!!
-
Curesz #1597 hát fejből én sem tudom!
Flashback: hát felőlem lehetcsak kicsit nehézkes lesz a megvalósítás -
cseneles #1596 elvittem 1 darabig a vb-t és azt irta ki hogy turnament complette.
de nemtalálom hogy gogyan lehet tovább jáccani. csoportokat tudom megnézni ilyen tabellán de hogy én kivel jáccom tovább azt nem. -
#1595 Curesz mi a véleményed az sg bajnokságról?
játszanál? most komolyan kérdezem, mert nem rajtam fog múlni, hogy lesz-e vagy sem...
-
#1594 na ezt még1x
hova nem tudsz továbbjutni?
-
cseneles #1593 segítség!!!
elkezdtek a VB-t és készen vannak a turnamentek de nemtudok tovább lépni hogyan kell??
-
#1592 na most lebuktam:P
Egyébként felőlem megrendezhetjük
-
Curesz #1591 hát nem mondom meg mert ha lesz bajnokság felhasználjátok ellenem:D -
#1590 jóhogy :) -
bmate17 #1589 na az én msn címem: [email protected]
csináljunk egy bajnokságot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
geri13 #1588 #1568
én is benne lennék egy bajnokságba
aki részt szeretne venni azok megadják egymás msn-ét azt hajra -
geri13 #1587 jesszusom,te mé 00:03-kor is az sg-t lesed? -
#1586 -
#1585 és hogyan csinálod? -
Curesz #1584 én igen:D, denagyon nagy távolságról nem jön be -
#1583 viszont szabadrúgásból képtelen vagyok gólt rúgni, eddi egyszer sikerült...
tudtok valami receptet? -
#1582 így van -
Curesz #1581 frapssal vette ki aztán átkonvertálta gifbe a cuccost és feltöltötte -
lost48 #1580 Lobighoz lenne egy kérdésem.Hogyan tudtad a játékból kivenni és mivel játszottad le ezeket az elmentett replayeket?Megmondanád a program nevét?Kösszi előre is!! -
lord nihilus #1579 Huhh, 3 nap letöltés után lejött
Gera részletesen ki lett dolgozva, egy jó hír :D -
#1578 FAQ FAQ FAQ (lap teteje,banner alatt,szép nagy bezűkkel,rá kell kattintani)