2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mégis mire keressek?
Hy ezt csak bekell másolni a databa?köszi:-)
Arra ezek szerint nem gondoltál hogy törést szedj le hozzá?
bmate: ne kiabálj légyszi!(kapcsold ki a caps lockot vazze)
bmate: ne kiabálj légyszi!(kapcsold ki a caps lockot vazze)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
daemon tools 4 a megoldás! nekem is voot ijen még anno a FIFA05 nél😊
Honda - The Power of Dreams
lesz benne, de még milyen 😄 (csak gyõzzük kivárni a PS3 verzióig)
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
f*szom kivan, leszdtem ezt a werzsönt Fifa.World.Cup.2006.CLONEDVD-SiLENTGATE.. felrakom, és kinyomja ezt a szöveget, mindent próbáltam sdhide, daemon állítások, de mindig kiírja, faq-ban semmi lényeges nincs:
a megfelelõ DVD-ROM behelyezése után OK kiválasztása után újra kell indítani a programot
most ilyenkor mivan, felhúzom magam azt del, és nyomom tova PESt?? 😊)
a megfelelõ DVD-ROM behelyezése után OK kiválasztása után újra kell indítani a programot
most ilyenkor mivan, felhúzom magam azt del, és nyomom tova PESt?? 😊)
Én pedig mondom mindenkinek, hogy Breki33-mat ezentúl ne bombázzák PM-ekkel, fsh-editor ügyben, mer kinn van a bennerba is😄
persze más ügyben nyugodtan írhattok neki😄
persze más ügyben nyugodtan írhattok neki😄
látom neked ehhez birka türelmed van. 😊 Mindent 72x belinkelni, elmagyarázni, megválaszolni 😊
Est Sularus Oth Mithas
nah marhára kivilágosodott télleg😄, észrese lehet venni, sztem érdemes vele kísérletezni
Igen, ezt akartam elkerülni...
Egyébként mintha a reklámtáblák is változtak volna... Vagy tévedek?
Egyébként mintha a reklámtáblák is változtak volna... Vagy tévedek?
sztem ha világosítasz a gammán a játékban ugyanolyan világos lesz a fû...csak ehhez érteni kell a driverhez😛
EZ szép?
Nem cserélték ki a mintát és ezért maradt az impesszionista stílus kis pöttyökkel.
MIvel nincs atim nem tudom megcsinálni viszont ha akarod elmondom hogyan kell.
CSak egy fsh editor kell hozzá.
Nem cserélték ki a mintát és ezért maradt az impesszionista stílus kis pöttyökkel.
MIvel nincs atim nem tudom megcsinálni viszont ha akarod elmondom hogyan kell.
CSak egy fsh editor kell hozzá.
Breki, azt meg tudnád csinálni, hogy ati-soknak, az a gyepet, amit az #1341-ben található install dob a játékba, pár árnyalattal világosabb legyen? mert maga a fû szép, de számomra még mindig sötét, és így telepítõstõl, mert akkor nem kell bajlódnom:S
Köszi
Köszi
büntetõnél sztem csak a kapussal lehet ökörködni.
gamepadon (logitech dual acion) nyomogattam én mindent a rúgó játékossal, de semmit nem csinált... 😞
gamepadon (logitech dual acion) nyomogattam én mindent a rúgó játékossal, de semmit nem csinált... 😞
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
kicsit kiakasztott most a game
tegnap kivertem a cseheket a VB-n az Olaszokkal aztán mentettem ma meg betöltöm erre csehek elleni mecs jön.
tegnap kivertem a cseheket a VB-n az Olaszokkal aztán mentettem ma meg betöltöm erre csehek elleni mecs jön.
eredetinél jobb és lehet ati-n célszerûbb
énis gondoltam rá, hogy csináljak atira két változattal világosabbat PP
énis gondoltam rá, hogy csináljak atira két változattal világosabbat PP
az egész zdata-t
de sosem értettem nem egyszerûbb leszedni mint megkérdezni? P
játékoskijelzõ is cserélõdõtt mint a képen látható
én ráraktam a saját gyepem márcsak az adboardot kell visszaraknom
meg a kamera tûnik másmilyennek
de sosem értettem nem egyszerûbb leszedni mint megkérdezni? P
játékoskijelzõ is cserélõdõtt mint a képen látható
én ráraktam a saját gyepem márcsak az adboardot kell visszaraknom
meg a kamera tûnik másmilyennek
hát sztem ez elég csúnya
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Az odáig rendben van 😊
Csakhogy ha valamelyik kiválaszott csapatnak meccse van, akkor az ellenfele nem irányítható. Sajnos ez nem bug, hanem feature, mert ha mégis áthúznád a controllert/billentyûzetet kiír egy üzenetet, hogy csak user team irányítható.
Szánalmas...
Csakhogy ha valamelyik kiválaszott csapatnak meccse van, akkor az ellenfele nem irányítható. Sajnos ez nem bug, hanem feature, mert ha mégis áthúznád a controllert/billentyûzetet kiír egy üzenetet, hogy csak user team irányítható.
Szánalmas...
\"Hogymi?!\"
Ha valakit érdekel innen letöltheti
http://rapidshare.de/files/19516207/FIFAcao_updatex_06_04_29.rar.html
Ati-n lehet jobb mert világosabb, mondjuk én a textúrát cserélném
http://rapidshare.de/files/19516207/FIFAcao_updatex_06_04_29.rar.html
Ati-n lehet jobb mert világosabb, mondjuk én a textúrát cserélném
jaja sztem is sokat dob a játékon