2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na, hogy teccik?
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
klikk ide
mondjatok már lécci egy jó, ingyenes tárhelyet, ahova lehet animált gifeket feltölteni, és jól be lehet linkelni.
lõttem egy olyan gólt, amilyet még soha: az ívelt passz gombbal. rohadt szépen átemeli a kapus fölött a hosszúba...
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Honda - The Power of Dreams
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ha vki esetleg majd rájön az általam beposztolt - 1417es probléma kulcsára, kérem, jelezze számomra.., nagyon sok helyen néztem körül, találkoztam ilyen hibával, de még nics megoldása, nem volt, aki tudott volna rá válaszolni (jó, a Windows uninstall, de azt kihagynám..😊
Köszi!
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
mondjuk én már kitapasztaltam egy jó lövési módszert😄
Melyik az ívelés és melyik a direkt rálövés?
CA - Counter Attack
WP - Wing Play
MR - 3rd Man Release
BO - Box Overload
hy minden foci drukkernek!:D
Hajrá Magyarország!
aláírás.
Most raktam fel a játékot, faszásan felismeri, kezdésképpen nyomtam egy practicet, reagál, futnak, passzolnak, dejó. Csakhogy nem a megszokott módon volt belõve, passzok-lövés felcserélve, stb.
Controlst megkeres -> átállít. Most pedig nem hajlandó egyáltalán a controllelre reagálni semmilyen körülmények között, viszont ha nyomok egy selectet, kilép a menübe, ott pedig már mûködik!
Várom az ötleteket, hogy ne a notebookom bánja a dolgot...<#bdead>#bdead>
Kösz!
aláírás.
#1427--> te meg elbasztál vmit
dc-rõl töltöttem és nem tudom hogy lehet feltölteni<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
mi az a :
Turf_Pack + installer
és a
fsh editor
???
Feltettem az új cracket (Proper) most már jó.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Most is megkérdezte, akarom-e felülírni a profilt, mondom igen.
A fõmenüben van egy Save gomb, de azon kívül, hogy felül kiírja, EA2006, semmit nem lehet ott csinálni
Kilépek a játékból, indítom újra, kiválasztom a Fifa World Cup-ot, de a Load-ra azt írja, nincs mentett állásom
Hogy mentsem el, hogy tudjam folytatni a megkezdett sorozatot?
Köszi...
Nos, felraktam az áprilisi Directx-et, de semmi.., a h*lye Fifa az elején ugyanúgy próbálkozik a DirectX installal, és megint nem jó a végén, így nem enged tovább.., a win2000 sem segített.., 5let?
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Az lenne a kérdésem, h (mivel a faq-ban nem találtam, meg amúgy sem a neten megoldást) h lehet megkerülni a bu*i automatikus DirectX 9 install-t? Vagy mi arra a megoldás, amikor kiírja a DirectX telepítése végén, h nem tudott felrakni pár fájlt, ezért cumi, magát a játék telepítését is leállítja? Sok helyen néztem, de passz..
Az összes játékom megy amúgy, szal csak a Fifa nem..😞
Köszi
Koszta