2912
2006 FIFA World Cup Germany
  • The FlashBack
    a legnagyobb különség az, hogy itt országokkal a 06-ban meg klubcsapatokkal is lehet játszani
    Ez jobb!
  • mikiking
    császtok , légyszi mondjátok már meg hogy ez a game jobb-e mint a fifa 06 , mert az nem híres, mindig egy-kettő elveszik a labdát, vinklibe akarod rugni felé megy, gyenge a gólöröm , mindenkinél ugyanaz.... ez jobb? nektek jobban tetszik? légyszi mondjátok már meg,mert akkor nem huzom
  • The FlashBack
    szerintem rátudod, bár én még sosem vettem cipőt:P:D
  • tigeroo
    amit cipőt veszek az extráknál azt rátom tenni a csapatom lábára?? vagy csak akkor amikor új játékost kreálok?:p
  • Curesz
    bármeik verzióval és semmi nem kell hozzá
  • exodu020
    csű all!!1 kérdés, a multi az melyik verzioval a jo, és mi kell hozzá??
    válaszokat előre is köszönöm
    üdv
    exodus
  • Bassboy
    http://www.fifahungary.com/letoltes.php?letoltid=5257 << ezt sokkal konnyebb feltenni, csak bemasolsz 2 filet...
    ez is jo, vagyis ugyan azt csinalja, nem >?
  • The FlashBack
    jólvan, ha visszaolvasna, én sem írnám el.
    meg megmonodm a frankót, nem is erre figyeltem...
  • Breki33
    inkább a #1302 -nál érdemes olvasni

fatbhbuilder nem lecserél hanem létrehoz
  • The FlashBack
    Olvass vissza. Először lemented a .fatokat a fifából, utána a .bat ot elindítod, lefut, utána automat indul a fatbuilder, ami lecseréli amiket lekell, te meg a végén visszmásolod a fat-okat a fifába.
    De levolt már írva párszor...
  • littleNorbi
    A fű pack-ot hogy kell felé rakni, vmi run-time error-t ír ?
  • Zsolti9014
    Kösz h szóltál
  • The FlashBack
    változtattuk, jövő hét Csüt-re, azaz 1.-re.
  • Bassboy
    http://fifahungary.com/letoltes.php?letoltid=5213 << ezt valaki kiprobalta ?
  • Zsolti9014
    Ezt ne töröld már, ma van a határidő
  • Zsolti9014
    Curesz, geridoss, az SG-s meccseket játsszuk már le ha itt vagytok!
  • simaz
    SG Bajnokság:

B csoport:
    Ukrajna - Paraguay 2-2
  • The FlashBack
    szerintem erre nincs peccs, ez így jött ki a gyárból. A fifahungary-s mezek, szeirntem mindenhol koszolódnak, nézz utánna
  • mike0013
    én nem tudom, de nézelődj pl ITT
  • Bassboy
    nekem tudtok segiteni ?
  • The FlashBack
    mimért kell magasabb?
    egyébként nem tudom, de utánanézek
  • Sly06
    Sztok..
    Létezik olyan patch amivel a felbontást tudom nagyobbra állitani?,mert alap 1024x768 és ez a max..
  • Bassboy
    milyen patch-el lehet kijavitani azt a jelenseget, hogy a jatekosok hasan levo szam konturje megmarad, mikor a mez tobbi resze saros, tehat a szam es a konturje mindig tiszta...
  • Zsolti9014
    Valaki meg tudná mondani, hogy a mezeken a betűtípusokat lehet-e vmi patchcsel javítani? Pl. az olasz mezen
  • vezérszuszu
    Nagyon elhúzzuk már ezt a bajnokságot!
  • Zsolti9014
    Nekem még hiányoznak a meccseim, a csoporttársakkal egyszerűen nem tudok egyeztetni, msn-en sem elérhetők.
  • vezérszuszu
    Hello!Úgy emlékszem, az lett megbeszélve, hogy május 28-ig nyomjuk le a meccseket!
    Szerintem már mindenki lejátszotta! Lehetne vmi sorsolás megint.
  • Hassan B
    Szerintem sehogy, de lehet én vagyok hülye...
  • littleNorbi
    Hogyl ehet azt hogy a főkupájért minden csapattal kellje játszani ?
  • forzajuve5
    Hello mindenkinek!

végre rájöttünk a haverommal, hogy hogyan tudunk egymás ellen játszani neten keresztül :) Most viszont az a baj,hogy a kezdőrugás után pár másodpercel megszakad a kapcsolat. Mitől lehet? ha valaki tud legyen szíves segíteni!
  • Bankrupt #2120
    Képleméretezés rulzzz
  • The FlashBack
    jah, hogy ketten akartok világbajnokságot játszani?
    há' az nehéz lesz:-)
  • mike0013
    csináld/játok azt amit FlashBack mondott, én se tudok mást mondani, nekünk tesómmal tökéletesen megy gamepaddal és billentyűzettel
  • eldiaz
    Az a gondom hogy a ki nem választott csapatot szeretném kijelölni ezt irja ki(csak a kiválasztott csapatot engedi).De viszont ha csak barátságos meccset játszunk akkor engedi

Tehát pl. a ketten szeretnék jáccani world cup módban és az egyikünk Angliát és a másik a Németeket válassza,és másik csoportban vagyunk és csoportmeccseken nem engedi hogy a másik user az ellenfelet válassza hanem csak egy csapatban lehetünk.
  • The FlashBack
    juj
    ezt a tájékozatlanságot
    online, vagy pedig úgy hogy valaki gémpadal, nyomja, oszt kész
  • eldiaz
    Sziasztok!!Egy kérdésem lenne,hol lehet azt beállítani hogy wc módban ketten játszhassunk(Nem online) egymás ellen.Mert ha a 32 fös csapatból két csapatot kiválasztunk akkor csak ugy engedi hacsak egymással vagyunk.És ezt irja ki

Kép

elöre is köszi
  • mike0013
    bocsika
  • The FlashBack
    ne spemmelj már
  • mike0013
    dehát tökvéletlen volt:D nem volt szándékos a reklámozás:D:D:D Ezt nem hagyhattam ki
  • The FlashBack
    és a topikokban moderálással kapcsolatos kérdéseket kerüljük :P