2912
2006 FIFA World Cup Germany
-
#2151 a legnagyobb különség az, hogy itt országokkal a 06-ban meg klubcsapatokkal is lehet játszani
Ez jobb!
-
mikiking #2150 császtok , légyszi mondjátok már meg hogy ez a game jobb-e mint a fifa 06 , mert az nem híres, mindig egy-kettő elveszik a labdát, vinklibe akarod rugni felé megy, gyenge a gólöröm , mindenkinél ugyanaz.... ez jobb? nektek jobban tetszik? légyszi mondjátok már meg,mert akkor nem huzom -
#2149 szerintem rátudod, bár én még sosem vettem cipőt:P:D
-
#2148 amit cipőt veszek az extráknál azt rátom tenni a csapatom lábára?? vagy csak akkor amikor új játékost kreálok?:p -
Curesz #2147 bármeik verzióval és semmi nem kell hozzá -
exodu020 #2145 csű all!!1 kérdés, a multi az melyik verzioval a jo, és mi kell hozzá??
válaszokat előre is köszönöm
üdv
exodus -
Bassboy #2144 http://www.fifahungary.com/letoltes.php?letoltid=5257 << ezt sokkal konnyebb feltenni, csak bemasolsz 2 filet...
ez is jo, vagyis ugyan azt csinalja, nem >? -
#2143 jólvan, ha visszaolvasna, én sem írnám el.
meg megmonodm a frankót, nem is erre figyeltem... -
#2142 inkább a #1302 -nál érdemes olvasni
fatbhbuilder nem lecserél hanem létrehoz -
#2141 Olvass vissza. Először lemented a .fatokat a fifából, utána a .bat ot elindítod, lefut, utána automat indul a fatbuilder, ami lecseréli amiket lekell, te meg a végén visszmásolod a fat-okat a fifába.
De levolt már írva párszor...
-
#2140 A fű pack-ot hogy kell felé rakni, vmi run-time error-t ír ? -
#2139 Kösz h szóltál -
#2138 változtattuk, jövő hét Csüt-re, azaz 1.-re. -
Bassboy #2137 http://fifahungary.com/letoltes.php?letoltid=5213 << ezt valaki kiprobalta ? -
#2136 Ezt ne töröld már, ma van a határidő -
#2135 Curesz, geridoss, az SG-s meccseket játsszuk már le ha itt vagytok! -
simaz #2134 SG Bajnokság:
B csoport:
Ukrajna - Paraguay 2-2 -
#2133 szerintem erre nincs peccs, ez így jött ki a gyárból. A fifahungary-s mezek, szeirntem mindenhol koszolódnak, nézz utánna -
#2132 én nem tudom, de nézelődj pl ITT -
Bassboy #2131 nekem tudtok segiteni ? -
#2130 mimért kell magasabb?
egyébként nem tudom, de utánanézek
-
#2129 Sztok..
Létezik olyan patch amivel a felbontást tudom nagyobbra állitani?,mert alap 1024x768 és ez a max.. -
Bassboy #2128 milyen patch-el lehet kijavitani azt a jelenseget, hogy a jatekosok hasan levo szam konturje megmarad, mikor a mez tobbi resze saros, tehat a szam es a konturje mindig tiszta... -
#2127 Valaki meg tudná mondani, hogy a mezeken a betűtípusokat lehet-e vmi patchcsel javítani? Pl. az olasz mezen -
#2126 Nagyon elhúzzuk már ezt a bajnokságot! -
#2125 Nekem még hiányoznak a meccseim, a csoporttársakkal egyszerűen nem tudok egyeztetni, msn-en sem elérhetők. -
#2124 Hello!Úgy emlékszem, az lett megbeszélve, hogy május 28-ig nyomjuk le a meccseket!
Szerintem már mindenki lejátszotta! Lehetne vmi sorsolás megint. -
#2123 Szerintem sehogy, de lehet én vagyok hülye...
-
#2122 Hogyl ehet azt hogy a főkupájért minden csapattal kellje játszani ? -
#2121 Hello mindenkinek!
végre rájöttünk a haverommal, hogy hogyan tudunk egymás ellen játszani neten keresztül :) Most viszont az a baj,hogy a kezdőrugás után pár másodpercel megszakad a kapcsolat. Mitől lehet? ha valaki tud legyen szíves segíteni! -
Bankrupt #2120 Képleméretezés rulzzz -
#2119 jah, hogy ketten akartok világbajnokságot játszani?
há' az nehéz lesz:-) -
#2118 csináld/játok azt amit FlashBack mondott, én se tudok mást mondani, nekünk tesómmal tökéletesen megy gamepaddal és billentyűzettel -
eldiaz #2117 Az a gondom hogy a ki nem választott csapatot szeretném kijelölni ezt irja ki(csak a kiválasztott csapatot engedi).De viszont ha csak barátságos meccset játszunk akkor engedi
Tehát pl. a ketten szeretnék jáccani world cup módban és az egyikünk Angliát és a másik a Németeket válassza,és másik csoportban vagyunk és csoportmeccseken nem engedi hogy a másik user az ellenfelet válassza hanem csak egy csapatban lehetünk.
-
#2116 juj
ezt a tájékozatlanságot
online, vagy pedig úgy hogy valaki gémpadal, nyomja, oszt kész
-
eldiaz #2115 Sziasztok!!Egy kérdésem lenne,hol lehet azt beállítani hogy wc módban ketten játszhassunk(Nem online) egymás ellen.Mert ha a 32 fös csapatból két csapatot kiválasztunk akkor csak ugy engedi hacsak egymással vagyunk.És ezt irja ki
Kép
elöre is köszi -
#2114 bocsika -
#2113 ne spemmelj már -
#2112 dehát tökvéletlen volt:D nem volt szándékos a reklámozás:D:D:D Ezt nem hagyhattam ki -
#2111 és a topikokban moderálással kapcsolatos kérdéseket kerüljük :P