2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõtte megbeszéltük hogy nem lesz éles...
Ukrajna - Brazilia 1-1
Hoszabbítás után 3-1
ASUS P5ND2-SLI, P4 3.2, 2*1GB DDR2, Club3D 6600 GT
:D
érted
pl Spanyol 4 - 3 Svéd
érted
amúgy sztem június 10ig legyen a határidõ!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
nagyon béna vok:D
szar meccseket játszok:(
már régen játszottam fifát azé...
Szega87 vs The FlashBack
The FlashBack vs Woondy
Woondy vs Kanál
Kanál vs Szega87
Szega87 vs Woondy
The FlashBack vs Kanál
B Csoport
Curesz vs Zsolti9014
Curesz vs deridoss
Curesz vs simaz
simaz vs geridoss
simaz vs Zsolti9014
geridoss vs Zsolti 9014
C Csoport
Gyovai vs Joe1987
Gyovai vs vezérszuszu
Gyovai vs mike0013
Joe1987 vs vezérszusz
Joe1987 vs mike0013
vezérszuszu mike0013
D Csoport
Emin3m02 vs bmate17
EMin3m02 vs rezsofiz
Rezsofiz vs bmate12
Szerintem úgy írtam össze a csapatokat, hogy csoporton belül, mindenki mindenkivel játszik, és minden csoport elsõ két helyezettje jut tovább, így, jelenleg a tét a nyolc közé jutás. Ugye 4 csoport van. Mindenhonnan kettõ, az négy*kettõ = 8
Az utolsó csoportból, egy kiesõ lesz
A kiírt meccseket mindenkinek le kell játszania Május 28 ig, és az eredményeket, is be kell diktálni
Jó szórakozást
majd PÜ-ben elmondom...
csak 4x vagy 5x kérdeztem...
(ááá nem csak idegesítem flash-t::P)
Hajrá Magyarország!
írj neki PÜ-t, és ha akar akkor ugyanazt éred el mint itt. Gerinek volt ez a hobbyja, úgylátom, õ már abbahagyta:P
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
És én is szívesen játszanék.
és azér voltam már ien bunkó mer mindenki 6szor felteszi ugyanazokat a kérdéseket!!!
és azér voltam már ien bunkó mer mindenki 6szor felteszi ugyanazokat a kérdéseket!!!