2006 FIFA World Cup Germany
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Hol tudom belõni a joyt- a gameben???
Emlékszem régebben valami linken kellett
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Hajrá Magyarország!
De nem rossz.Majd talán belejövök :)
Hajrá Magyarország!
Amúgy nálam az S az az emberke váltás.De majd átnézem a gombokat,és mégegyszer köszönöm :)
A -ívelt passz ha nálad van a labda, becsúszás ha az ellenfélnél.
S -rövid passz
D -lövés
E -gyors futás
Shift, C, meg mittomén, különbözõ extra dolgok, pl. labda hosszú megtolása, csel, vagy vmi.
Q+D -átemeli a kapus fölött a labdát (meg persze más fölött is).
Y+D -ez FIFA07-ben van! nyesett, csavart lövés, 20-30-ról jó, ha nincs elõttedd senki (ez World Cupban nincs).
Ezek az alapbeállítás szerintiek
Hajrá Magyarország!
Tudjátok most játszok elösször gépen Fifával és hát a World Cup-al kezdek.És eddig a W a passzolás az A a gáncsolás vagy mi....a d meg a nagy rugás.Van még esetleg valami?Kérlek segítsetek,nagyon szivesen játszanék Fifával mert tetszik csak nekem az irányitása bonyolult :(
én halálra untam volna magam:)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
másrészrõl, mi értelme:)?
nem azt mondtam, hogy a köv vébén is élni ezel fognak játszani, hanem h lesz még VÉBÉ
pl átrajzolni?
hova kell az újat rakni?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Ati-soknak
http://largedownloads.ea.com/pub/patches/Fifa/2006FIFAWorldCup/2006FIFAWorldCup-DisplayPatcher.exe
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
5000-6000 FT-ért cserébe xD
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)