Kevés a virtuális plasztik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja persze mint kereskedõ próbálj már meg szerzõdést kötni velük,persze hogy nincs elterjedve amikor a fizetési szkriptet neked kell megírattatnod vkivel ez jó😊még itt balkán van, jobb is ha nincs ez itt elterjedve majd 10 év mulva amikor ideér a technika😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én is február elsejétõl használom és igen kényelmes és olcsóbb, mint a régi, egyenlegértesítõs sms rendszer, hiszen itt fix költség van, bármennyi sms-t kapsz. A VIP-re is így fizettem elõ, hosszas rábeszélés után . . . <#crazya>#crazya> Átutaltam a folyószámlárõl 1000.- Ft-ot és bevette a virtuális számlát a rendszer. Megemlítést érdemel még a sásvos megtakarítási számla is, ami okosság, ha gondod adódik és nem akarsz bukni a kamaton.
A 3 bank akinél most is van ilyen az az OTP, CIB és IEB?
Használok OTPs virtuális MasterCardot. Vásároltam is vele többször a neten (Amazon.com, Paypal). Idehaza is párszor fizettem már róla, nagyon kényelmes, annyi pénzt teszek rá, amennyi éppen kell, és amikor kell, úgyhogy biztonságos is.
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Abban mintha nem is lenne chip.