229
-
#229 nah, kijött az új album, a Babez for Breakfast
a hivatalos oldal is megújult, úgy tűnik, viccesebb irányba mozdulnak el, az új számok között is van 1-2 érdekes téma..
amúgy első belehallgatásra nem rossz, stílusra valahogy dallamosabbnak tűnik, mint eddigi albumok -
#228 jah bocs... a Deadache még jó volt, a a Zombilation lett gyenge eresztés..mind1, akkor is a Get Heavy volt az igazi :) -
#227 új klipp:
Lordi - This is Heavy Metal
album szept 18-án várható...a hírek szerint visszatérnek a Get Heavy irányába, szerencsére nem a Deadache-t követik (arról kábé 2 szám ha tetszett.. -.-) -
artschi2 #226 2010. november 17.
PeCsa
LORDI
lordi.fi -
Cat 02 #225 Aug 3. án lesz valami :o -
#224 A tegnapi koncertről röviden: kvajó volt!
Az előzenekaroknál kicsit féltünk, hogy a közönség végig csak ácsorogni fog, bambán maga elé meredve, de amint bejöttek azok, akik miatt odamentünk, rögtön megváltozott a helyzet :) Volt egy kis piró meg néhány látványos / vicces bevezető a számokhoz. Életem első koncertje volt és nagyon jól éreztem magam! -
evildamien #223 best of válogatás, pontosabban
az előzenekarok koncerten amúgy a Fatal Smile és Brandon Ashley & The Silverbugs lesznek -
#222 február 20-án jön ki elvileg az új album, a "Zombilation" -
icemaci #221 Sziasztok, lehet majd a livesoundon rendelni Lordi jegyeket is, de még nem készültek el a nyomdai jegyek! Addig is TEX-en és a TicketPortal-on.
:-) -
#220 szerintem lehet majd vhol rendelni, csak gondolom, jövőre. -
konya13 #219 Nincsen véletlenül köztetek debreceni ember, aki jönne LORDI koncertre, mee egyedül nem oan jó. Szval ha valakit érdekel az írjon pls. -
#218 Lehet valahol jegyeket rendelni, vagy már el is fogytak...?
A livesound-on csak Dragonforce-ra és Richie Kotzen-re lehet. -
#217 huhúú..mi lesz itt jövő év elején..AC/DC, Nightwish, Hammerfall és most kiderül, hogy a Lordi is.. :) -
#216 Naggyon köszi, valszeg ott leszünk! :) -
#215 2009. március 11.
PeCsa
LORDI
livesound.hu -
#214 hát..meghallgattam 3szor az albumot, de eddig valahogy nem ragadott meg :(
nem rossz, nem rossz, de nem olyan jó, mint az eddigiek, legalábbis nekem annyira nem bejövősök -
#213 megjelent ? afene..akkor összekevertem másik bandával, mert valamiért december volt az agyamban :S -
Wedgee #212 De rég írtak ide..gondoltam megnézem mik a vélemények az új albumról, erre megdöbbenve látom hogy senkisem írt róla, így én jelentem be :D. Szóval..a napokban megjelent a Lordi új albuma Deadache címmel. Az egyik számhoz már klippet is csináltak ->Bite it like a bulldog. Nemvagyok nagy heavy metal vagy hard rock fan..de ez egy nagyon jól eltalált album lett. Ha esetleg vki kiváncsi a szerintem legjobbra sikerült számra akkor erre tessék ;) -
#211 magyar felirat..ha esetleg vki még nem akadt volna rá.. -
Cutee #210 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az számomra is furcsa volt. De még azt vetem észre, ezt nem kukacoskodás képpen mondom, de amikor a kiscsaj fekszik az elején és nézik az agyitevékenységét akkor egy kicsit megugrik és elkezd a lábával is kapálozni amit aszem nem lehetne neki. -
#209 igen, az :)
a 2. amelyben feltünnek
az első egy 35-40 perces kis filmecske, melynek címe: "Lordi the Kin" -
Cat 02 #208 Ez egy Lordi film ? -
#207 megy privi -
#206 amúgy érdekes film lett, van benne 1-2 jópofa megoldás..
aki már látta:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nektek is feltünt, hogy a végén, mikor "újraindult" az egész, akkor a kiscsaj kék zsírkrétát kért és dobott le, míg a legelején pirosat ? valyon kikerült a körforgásból, vagy csak mindig módosul egy picit ? -
Cutee #205 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://isohunt.com/torrent_details/45583191/dark+floors?tab=summary -
#204 hát én seholse láttam még, ha esetleg egy linket tudnál dobni azt megköszönném:D -
#203 torrenten fellelhető a dark floors -
#202 vki nem tudja h mikor lesz a Dark Floors európai premierje?a finn óta eltelt már egy kis idő... -
#201 ez de lol :D -
#200 nem -
Cat 02 #199 csak a háttérzene nem? -
#198 jó minőségben torrent, dc -
Cat 02 #197 limewire? -
AC2 #196 A devil is a loser számukat honnan tudnám letölteni? Az a szám nagyon tetszik, de már mindnehonnan megpróbáltam leszedni :S -
#195 újabb Lordi-film a láthatáron :PPP -
AC2 #194 thx -
Cat 02 #193 parancsolj :) -
AC2 #192 Vki lenne olyan kedves, h fölsorolná az albumaikat -
AC2 #191 Há jah. Amúgy én se értek ezekhez annyira.... :) Egyébként nem is nagyon fontos hogy milyen műfajba játszák. 1 a lényeg, jó legyen a szám. -
#190 annyira nem értek mondjuk a zenéhez, de az ilyen rock-metál zenekaroknál már olyan az átfedés, hogy sztem nehéz megmondani, hogy adott szám most rock-e, metál-e, ill melyik alfaja..ráadásul, ha 1 zenekar ilyet is, olyat is játszik, akkor meg pláne nehéz megmondani...