\"Elszállós\" zenék

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nolycsy
Ebben a pillanatban töltöttem le a PQM - You Are Sleeping (Luke Chable's Dub Pass)-t. A többit amit kerestem, nem találtam még meg.

sweech
nem értem hogy kell egy zenétõl "elszállni"? 😄

Nolycsy
És itt van 2 mix:
Chill Zone Vol.1 by Deflash
Lab's Cloud ( Neuronal Records )

Bár ezek inkább ambientek, tehát nem pörgõs zenék

Matthew Prosac
megnézted valamelyiket amit írtam a Triptonite-n kívül?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Nolycsy
Találunk hát! amit írtam a Ming - Slowly pl. egy kevert Jazz, de nekem nagyon bejön.

Matthew Prosac
Fc Kahuna - Hayling <#miaz>
ez lassú

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
nemmelleslegpedig:
Luke Chable presents Quest - The Shepherd (Original Mix)

a zenéimet pedig inkább olyanoknak ajánlom akik a progressive house és trance világában utaznak, mert természetesen minden mûfajban találhatunk elszállós zenét.

Nolycsy
Bár ez a száma eléggé eltér a poulárisabb számaitól

Matthew Prosac
Matthew Dekay & Roob V - Behind Secret Borders
ez pedig az abszolút-kedvenc zeném.

Moby-t szeressem!

Matthew Prosac
PQM - You Are Sleeping (Luke Chable's Dub Pass)
nagyonzsíííír elszállós zene, a vocal nélküli "Dub Pass" verziót töltsétek le és csak a dallamára kell figyelni. uhhhhhhhhhhhhh
naigen. ettõl el is szállok mingyár.

Nolycsy
Lehet, de leginkább azért nyitottam, hogy ne rondítsunk bele a "hangszereknek leáldozott" topikba, meg mert nem találtam másik ilyen témájú topikot.

Nolycsy
Moby - Down Slow
Ming - Slowly
Biosphere - Antennaria

Csuhai G
Royksopp - Poor Leno 😉

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Matthew Prosac
4 év alatt sem fogjuk elérni az 500 hozzászólást de mindenesetre nem zavar a topic.
szóval akkor ajánlom zenéim:
Luzon - The Baguio Track
Luzon - Manila Sunrise

Etnica - Triptonite (Playa mix)

az aláírásomban levõ 2 zene számomra ilyen..fõleg a van bellen!

Dying Soul
Marilyn Manson - Mechanical Animals album

Nolycsy
Mitõl lesz egy zene olyan, hogy hallgatod és józanul is teljesen "elmerülsz" benne?

+Számcímek

← ElőzőOldal 3 / 3