\"Elszállós\" zenék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a 9-bõl 5 már több mint 1 éve megvan.
deha mégis úgy lenne: ÉS???
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Mike Foyle vs Signalrunners - Love Theme Dusk (Signalrunner's Sunrise Mix)
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Lolo - why
dominic_plaza-sounds_rushing__david_west_remix
Armin Van Buuren - Burned With Desire (Markus Schulz Remix)
nalin_and_kane_-_open_your_eyes_(markus_schulz_and_elevation_remix)
sunlounger_-_white_sand_(DJ_GieTe_aka_TvG_2006_rework)
armin van buuren feat. jan vayne - hymne
oceanlab_feat_justine_suissa-satellite
Luminary - Amsterdam (Smith & Pledger Remix)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
ajánlom mindenkinek!
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ezek mnondjuk már nem maiak, de szerintem örök verhetetlenek :)))
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
The Thrillseekers - Synaesthesia (remélem jól írtam le, szintén + összes remixe)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Klaus Schulze
Robert Wyatt
Jeff Buckley
És amitõl én szállok... MAGMA - KÖHNTARKÖSZ

A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin
ott van az
Inspirali - The third dimension
Práná & ammanite FX - Black Rain
Miranda - Timeless worlds of space
Dimension 5 - Purple Om
Chicane: Far from the maddening crowds
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
... got nothin to share with you...
Dream Theater összes száma
MetallicA számai... meg ilyenek:)
#40: Az Call of Ktulu :) De tényleg király <#worship>#worship>
Voltam zárás elõtt. _______________
Metallica - The Call of Cthulhu (S&M)
amúgy meg
Deftones^^
Mozart - Requiem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ebben nem történik semmi xÐÐ
jó repülést,kicsit fura de ez a jó benne
rádióba nem mernék leadni szerintem:P
de hangulat kell hozza
ugyanugy omega - nyari ejjek asszonya, csak jobban bele kell halgatni
KoRn- Right Now
SlipKnot- Before I Forget
SlipKnot- Wait And Bleed
System Of A Down- Chop Suey
System Of A Down- ByOB
Marilyn Manson- Vodevil
Ezek mind nagyon jó számok.
... got nothin to share with you...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
The Cure
Deftones
Tool
az elszállás konkrétan mit takar számodra?
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
de van egy olyan érzésem hogy ha én most beraknák ide címeket a kutya se venné észre(pedig szerintem elszállósak)
én már belehallgadtam egyik-másikba,nem éreztem a hangulatot esetleg csak parányi szikráját:)
ez nem fikázás csak vélemény<#ejnye1>#ejnye1>