Final Fight : Streetwise
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Odda sem szagolhat a klasszikus részekhez!!!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
PS3/X360 user: Infernohun
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Végre megjelent ez a játék is. Én már nagyon vártam. Emlékszem pc-n emulátorral hányszor végignyomatam az 1-2t is. Majd psp-n szintén megtettem ezt jópárszor. A játéktremrõl meg nem is beszélve. Mikor haverral már annyit játszottunk, hogy a végén fejenként 1db 20 Ft-ossal végignyomtuk. Ejj de szép idõk voltak ezek. És most itt van a legújabb.
Remélem azért eléri az elõdök szintjét.
Pár kép: