Final Fight : Streetwise

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Tudtok válaszolni ?

mateus33
Sokkal többet én sem költök rá😄D

szted megvettem?😊egy lemezt megér többet nem😊
mateus33
Mondjuk elég kevés pontot kapott ahogy nézegettem,de csak meg kéne nézni😊)

Ugy ahogy van a grafika a zene még elmegy de ugy ahogy van kuka ez a játék!!!
mateus33
Vmit mesélj már róla plíz,mert nem láttam még a játékot. Mi a szar? Irányítás? Zene? Hangulat?

szvsz nagy hulladék ez a játék!!!!

Odda sem szagolhat a klasszikus részekhez!!!
mateus33
Na ki nyomja már?😊

mateus33
PS2õn gamepad-del<#nevetes1>

KeKKSZike
De hát most ezzel hogy lehet játszani, amikor PS2re jelent meg? 😊

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

mateus33
Jah,pl. az Urban Reign (present Namco😊 is le lett pontozva sok helyen,én mégis sokkal jobban élveztem,mint 1-2 nagynevû,"sokpontos" játékot... Sztem ezt is élvezni fogom.

Fido4life
Vannak benne csajok ?

Inferno
Én is szerettem 😊,anno segamegadriv-on a Street of Race sorozat is nagyon bejött ^^! Ajj azok a régi szép konzolos idõk :,(

PS3/X360 user: Infernohun

Csacsi
Több mint valószínû azért, mert mész és verekszel, semmi egyéb. De nekem pont ez tetszett benne eddig. Mármint az eddigi részekbõl. Szal nekem nem gond, ha csak ennyi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sp00n
aki kiprobalta, az mondjon mar rola velemenyt 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

sp00n
IGN 3.6-ot adott ra 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

Anubys
😞

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

mateus33
PS2-re van írva nForce-on.

Anubys
Milyen gépre?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

mateus33
Most nézem,h az nForce-on fent van,már csak meg kell találnom vhol,ahol "megvehetem"😄D

mateus33
Huhh az zsír lenne,mert imádom az ilyen stílusú játékokat<#finom>

Csacsi
Igen. Nem teljesen legális forrásokból.....már be is szerezhetõ 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

mateus33
Megjelent?!<#wow1>

Csacsi
Sziasztok.

Végre megjelent ez a játék is. Én már nagyon vártam. Emlékszem pc-n emulátorral hányszor végignyomatam az 1-2t is. Majd psp-n szintén megtettem ezt jópárszor. A játéktremrõl meg nem is beszélve. Mikor haverral már annyit játszottunk, hogy a végén fejenként 1db 20 Ft-ossal végignyomtuk. Ejj de szép idõk voltak ezek. És most itt van a legújabb.

Remélem azért eléri az elõdök szintjét.

Pár kép:

← ElőzőOldal 2 / 2