74
Final Fight : Streetwise
-
#34 Nem,nincsenek ilyen földöntúli mozdulatok,csak 1-2 speciális mozdulata van a harcosoknak,de nagyon fasza játék,jó zenék,kidolgozott,egyszerű irányítás,izgalmas,élvezetes játékmenet;) Ki kell próbálni,na:) -
#33 Hmm..egész jól néz ki..Csak azt ne mondjátok, hogy ez is olyan Tekken, Soul Calibur szerű, buzi (már bocs) efektekkel, relizmus nuku ? -
#32 -
fanatifo #31 nah azis jó választás csak ezt ne...... -
#30 Urban Reign-et próbáld ki,sztem kellemes perceket/órákat fog szerezni,ha szereted az ilyesmi stílust! -
fanatifo #29 Def-Jam jóvolt nyomába sem szagolhat! -
#28 Csak ellenfélnek ? Hapival ütöd le őket :) ? Hát nem tudom..ha ennyire fikázod.. Kéne már valami Def Jam: Fight for New York szintű játék.. -
fanatifo #27 Ez minden csak nem realitás és vannak csajok benne de ellenfelek!!Mondom ha nem akartok hányni ne vegyétek meg! -
#26 Hát ja. Engem is érdekel, szeretem az ilyen stílusó játékokat, főleg ha hajlik a realizmus felé.. -
#25 Ha vki olyan jönne aki játszott vele az tudna. -
#24 Tudtok válaszolni ? -
#23 Sokkal többet én sem költök rá:DD -
fanatifo #22 szted megvettem?:)egy lemezt megér többet nem:) -
#21 Mondjuk elég kevés pontot kapott ahogy nézegettem,de csak meg kéne nézni:)) -
fanatifo #20 Ugy ahogy van a grafika a zene még elmegy de ugy ahogy van kuka ez a játék!!! -
#19 Vmit mesélj már róla plíz,mert nem láttam még a játékot. Mi a szar? Irányítás? Zene? Hangulat? -
fanatifo #18 szvsz nagy hulladék ez a játék!!!!
Odda sem szagolhat a klasszikus részekhez!!! -
#17 Na ki nyomja már?:) -
#16 PS2őn gamepad-del -
#15 De hát most ezzel hogy lehet játszani, amikor PS2re jelent meg? :) -
#14 Jah,pl. az Urban Reign (present Namco:) is le lett pontozva sok helyen,én mégis sokkal jobban élveztem,mint 1-2 nagynevű,"sokpontos" játékot... Sztem ezt is élvezni fogom. -
#13 Vannak benne csajok ? -
#12 Én is szerettem :),anno segamegadriv-on a Street of Race sorozat is nagyon bejött ^^! Ajj azok a régi szép konzolos idők :,( -
#11 Több mint valószínű azért, mert mész és verekszel, semmi egyéb. De nekem pont ez tetszett benne eddig. Mármint az eddigi részekből. Szal nekem nem gond, ha csak ennyi. -
#10 aki kiprobalta, az mondjon mar rola velemenyt :) -
#9 IGN 3.6-ot adott ra :) -
#8 :( -
#7 PS2-re van írva nForce-on. -
#6 Milyen gépre? -
#5 Most nézem,h az nForce-on fent van,már csak meg kell találnom vhol,ahol "megvehetem":DD -
#4 Huhh az zsír lenne,mert imádom az ilyen stílusú játékokat -
#3 Igen. Nem teljesen legális forrásokból.....már be is szerezhető :D -
#2 Megjelent?! -
#1 Sziasztok.
Végre megjelent ez a játék is. Én már nagyon vártam. Emlékszem pc-n emulátorral hányszor végignyomatam az 1-2t is. Majd psp-n szintén megtettem ezt jópárszor. A játéktremről meg nem is beszélve. Mikor haverral már annyit játszottunk, hogy a végén fejenként 1db 20 Ft-ossal végignyomtuk. Ejj de szép idők voltak ezek. És most itt van a legújabb.
Remélem azért eléri az elődök szintjét.
Pár kép: