The Elder Scrolls: Oblivion hírek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van eg ykis problémám a jatekkal!
A karakterem egyhelybe lassan fut mikor betöltöm a jatekot de minden mas rendesen megy mi lehet a gond ?
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
A Daedra vére címû fejezetnél járok amikor el kell menni az Azura szentélyhez és fel kell áldozni neki egy fényport pontban reggel 6-órakor (am) , amit egy bizonyos Will-o-the-wisp- nevezetû sárga repkedõ lénybõl nyerünk ! Ez meg is volt ! megszereztem a port ,de reggel 6 ra odamentem a szentélyhez és fel akartam áldozni ,de semmit sem csinált ! Visszementem másnap 6 órára (pont 6 ra) és akkor sem ! Ugyanezt megpróbáltam este 6 kor is , de akkor sem történt semmi ! Nem tudjátok mi lehet vele ?
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
Készül egy új kiegészítõ egy teljes térképel városokkal küldetésekkel felujított játékmotorral.Nehrim néven, http://www.sureai.de/index.php érdemes benézni az oldalra. A bemutató film is érdekes.
Mit szóltok hozzá?
Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Egyszeru Dal
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Egyszeru Dal
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Nekem pl a D&D es ezert az NWN, na persze nem hagyom ki a Gothic es Elder Scroll sorozatokat sem, de szamomra nem ezek az elsodlegesen vart jatekok.
Valaki meg pont mashogy van ezzel.
De attol herotom van, ha nehany rajongo mint pl DonnieBrasco kikialltja, hogy melyik jatek a legjobb, mert mindenki mashogy itel es ne mas dontson helyetted , hogy mi a jo a te szamodra.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
no mind1, kinek a pap, kinek a papné, mást és mást keresünk egy játékban, szóval ne csináljunk ebbõl gothic vs tes topikot.
mindenesetre én annyit várok az új csodától, hogy legyen olyan mint mw, csak több, szebb, jobb, semmiben se kevesebb (fõleg a sokak által szidott és sokunk által kedvelt fejlõdésrszrt féltem).
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Ez persze nem jelenti azt hogy szar, de nekem a mozgások meg a fejlõdés-rendszer nem jött be igazán. Meg úgy az egész világ feelingre, na az jó volt, de a gothic az tarol ezen a téren =)
Az minden volt csak kommersz nem. En rengeteget jatszottam vele (PC-n meg XBOX-on) es meg mindig nem unom :o)
Y
Bár vannak igen fílinges shotok... ehh, a harmadik különösen az.
Na azért majd min. grafon kipróbálom, ha elindul D:
kommerszszagot érzek a levegõben =)
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
u dont have to listen anybody else but me
sajna nem érem el a minimum követelményeket:
CPU
Minimum: Pentium II or Athlon equivalent
You Have: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+
Operating System
Minimum: Windows 98/ME/2000/XP (NT & 95 not supported)
You Have: Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600)
hihi 8)))
mondjuk annyira nem sürgõs, a mwet is pihentettem vagy másfél évig, akkor lett olyan gépem, hogy tisztességesen elevezett, idõ meg mindig kevesebb mint a restancia, szóval van mivel foglalkozni.
persze ha kijön és elmegy a mostanin, nem kizárt hogy elcsábulok.
meg persze kicit én is félek, a nagy várakozásokról és elvárásokról mindig a deus ex iw jut eszembe 8(.
Sajnos mostanában ez a divat, mert nem biztos hogy a legjobb játék hozza a legnagyobb hasznot. 😞
* 3 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 1 GB System RAM
* ATI X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series, or higher video card
Minimum System Requirements:
* Windows XP
* 512MB System RAM
* 2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 128MB Direct3D compatible video card
* and DirectX 9.0 compatible driver;
* 8x DVD-ROM drive
* 4.6 GB free hard disk space
* DirectX 9.0c (included)
* DirectX 8.1 compatible sound card
* Keyboard, Mouse
Supported Video Card Chipsets:
* ATI X1900 series
* ATI X1800 series
* ATI X1600 series
* ATI X1300 series
* ATI X850 series
* ATI x800 series
* ATI x700 series
* ATI x600 series
* ATI Radeon 9800 series
* ATI Radeon 9700 series
* ATI Radeon 9600 series
* ATI Radeon 9500 series
* NVIDIA GeForce 7800 series
* NVIDIA GeForce 6800 series
* NVIDIA GeForce 6600 series
* NVIDIA GeForce 6200 series
* NVIDIA GeForce FX series
szal annyira nem vészes
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Y
És én is még mindig játszom a Morrowind-el.
itt ki lehet probalni mennyire menne a gepeden es meg sok egyeb jatekot is!En szemely szerint nem hiszem el tejjesen a bejelentett hivatalos gepigenyeket ugyanis altalaban nem pontosak!Nem az hogy mindig nagyobb vagy mindig kissebb hanem eccerues nem pontos!De az biztos hogy az oblivion kozel sem fog mininumon ilyen jol kinezni talan meg mediumon sem szal sztem aze nem kell annyra szamitani arra hogy majd eldobja az ebber az agyat ugyanis kiderultek olyan dolgok hogy meg egy eros konfigon is keves fps sel megy a cucc szal ez is ront egy kicsit az elvezeten...
Ha az Oblivion tartalmazna ilyet, hát elmenne az agyam. 😄
Ja es johetne mar a Middle Earth Online is.
De az teny, hogy aki also kategorias geppel rendelkezik, az nem igazan fogja elvezni ezt a jatekot, sot meg lehet en sem egy kozepesnek mondhato konfigon.
De majd meglatjuk, mennyire fog szaggatni 1GB Rammal, 4000+ra huzott AMDvel es 6600GT-vel.
Remeljuk csak kicsit. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nemcsak nincsenek benne falak - azaz olyan meredek emelkedõn mászol fel, ahová a növekvõ Atlétika skilled enged - vagy oda repülsz, ahová akarsz, de:
-teljesen szabadon kifejleszthetõ varázslatok
-ezek alapján szabadon készíthetõ varázstárgyak
-szüretelhetõ összetevõk, skill, és felszerelés alapján mixelhetõ varázsitalok
-szabad, skilleken (képzettség) alapuló fejlõdés
-érdekcsoportok szerinti népszerûség
-elkapható fertõzõ betegségek, többek közt vérfarkasság, és vámpírság
-a játékon kívüli szerkesztõvel szabadon beilleszthetõ területek, új játszható fajok, és új csillagjegyek (ez hatással van a karakterekre)
És ez még nem az új, csupán a régi játék!
Azért is játszom újra egy teljesebb vámpír kiegészítõ, és egy saját magam által fabrikált Mágikus csillagjegy segítségével. 😊
Én még ugyan nem játszottam ezzel a játékkal de jól meg van rajzolva,de nekem a DOOM 3 jön be meg persze a MOHAA interneten nagyon ász.
Na mindegy azért nem fikázom lehet hogy jó.<#worship>#worship><#violent>#violent><#gun>#gun>
Egyébként a fableben is igérgették, hogy sztoriban teljes szabadságot ad. Aztán ez abban nyilvánult meg, hogy vagy jó voltál vagy rossz. 😊
Csak azért vagyok picit pesszimista mer mostanában elég sok várva-várt játék okozott csalódást. 😞
De reméljük ezzel nem ez lesz. 😊 PR-re meg nem érdemes alapozni, ott úgyis azt mondanak amit akarnak, maj a gépemen kiderül, hogy mit is tud. 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
en személy szerint csak az ES III Morrowind-hez hasonlitanám, arra biztos hasonlit..
Elözetes videok alapján a következõkön kell még dolgozni:
-nagyobb dungeonok,
-animációs fázisok közötti váltások simitása
-sok tárgy,varázslat stb.
A március 24 korántsem hivatalos megjelenési dátum (nem erõsítették meg a fejlesztõk), bár rendkívül valószínû.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Hurray
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Egyébként meg van hivatalos dátum csak elég tág 2006 eleje 😊