49
-
roland14 #49 Hali mindenkinek!
Van eg ykis problémám a jatekkal!
A karakterem egyhelybe lassan fut mikor betöltöm a jatekot de minden mas rendesen megy mi lehet a gond ? -
#48 talán menj 6 elött oda! -
#47 Halihó! lenne pár kérdésem , mert elakadtam a game -ben ! Nah szóval :
A Daedra vére című fejezetnél járok amikor el kell menni az Azura szentélyhez és fel kell áldozni neki egy fényport pontban reggel 6-órakor (am) , amit egy bizonyos Will-o-the-wisp- nevezetű sárga repkedő lényből nyerünk ! Ez meg is volt ! megszereztem a port ,de reggel 6 ra odamentem a szentélyhez és fel akartam áldozni ,de semmit sem csinált ! Visszementem másnap 6 órára (pont 6 ra) és akkor sem ! Ugyanezt megpróbáltam este 6 kor is , de akkor sem történt semmi ! Nem tudjátok mi lehet vele ? -
Cs zoli #46 Sziasztok!
Készül egy új kiegészítő egy teljes térképel városokkal küldetésekkel felujított játékmotorral.Nehrim néven, http://www.sureai.de/index.php érdemes benézni az oldalra. A bemutató film is érdekes.
Mit szóltok hozzá?
Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
-
#45 Cd Galaxisban még kapsz. -
#44 Honnan tood'? Láttad? Játszottál vele? lol. -
Szantai #43 Sziasztok kedves mindenki nekem egy Amd 2800as 64bites Sempronom van Asrock Micro Atx-el 64bit,768mb ddr,Ati Radeon 9600pro 128ddr 400w-táp,és 1024ben megy a játék full csövön kivéve az antilisztikus szűrés de hát minek az hiszen esik benne az eső és villámlik és fu a szél és leszáll a köd.Szóval csak anynit mondanék hogy sohasem hidjetek a játák cikkek iróinak mert csak a gatyátok megy rá! -
Farseer #42 A Morrowind volt az isten annó.. aki tudja, hol kapni ma magyarországon, az szóljon (temészetesen a GOTY-ra godolok) -
loga #41 Megvan a Goty :)
-
#40 Nekem akkor még jól elfut vajon? :D -
loga #39 Csak a kiegeszitokben lehtettel Verfarkas vay Vampir? Van Pcre olyan hogy collectors edition vagy GOTY? Amiben egyben megvan ez?
-
Emmegki #38 A morrowindben csak a terep nem tetszett. olyan izéke kis hupik voltak, sehol egy nagy hegy. Azaz volt 1 db. nagy hegy csak úgy le volt korlátozva a látótávolság hogy nem látszott milyen nagy. Pedig milyen szép lett volna Seyda Neenből a red mountain látványa. -
#37 Latjatok ez van sracok, kinek ezt tetszik, kinek az.
Nekem pl a D&D es ezert az NWN, na persze nem hagyom ki a Gothic es Elder Scroll sorozatokat sem, de szamomra nem ezek az elsodlegesen vart jatekok.
Valaki meg pont mashogy van ezzel.
De attol herotom van, ha nehany rajongo mint pl DonnieBrasco kikialltja, hogy melyik jatek a legjobb, mert mindenki mashogy itel es ne mas dontson helyetted , hogy mi a jo a te szamodra. -
galocza #36 én a gothic 1et kihagytam, nagyon idétlennek hatott az irányítása, a másodikat végignyomtam, tetszett, tetszett, de a morrowind... na az tényleg egy világ. szingli játékban akkora szabadság szvsz még nem volt.
no mind1, kinek a pap, kinek a papné, mást és mást keresünk egy játékban, szóval ne csináljunk ebből gothic vs tes topikot.
mindenesetre én annyit várok az új csodától, hogy legyen olyan mint mw, csak több, szebb, jobb, semmiben se kevesebb (főleg a sokak által szidott és sokunk által kedvelt fejlődésrszrt féltem). -
#35 a morrowind-ből hiányzott az élet, ami a RAI-nak köszönhetően itt már 200%-osra nőtt :) -
Goth #34 Próbáltam, egy hétig nem tartott nálam.
Ez persze nem jelenti azt hogy szar, de nekem a mozgások meg a fejlődés-rendszer nem jött be igazán. Meg úgy az egész világ feelingre, na az jó volt, de a gothic az tarol ezen a téren =) -
galocza #33 itt eddig egy flame volt, a tied... -
Yfel #32 Szerintem probald ki a Morrowind-et.
Az minden volt csak kommersz nem. En rengeteget jatszottam vele (PC-n meg XBOX-on) es meg mindig nem unom :o)
Y -
Goth #31 ez a játék bennem valahogy azt az érzést kelti hogy műanyagból van meg marcipánból =)
Bár vannak igen fílinges shotok... ehh, a harmadik különösen az.
Na azért majd min. grafon kipróbálom, ha elindul D: -
Goth #30 Én maradok Gothic-párti.
kommerszszagot érzek a levegőben =) -
#29 Talán fejlesztő lennél, vagy valami benfentes? Nem hinném, úgyhogy addig ne vegyél semmit inkább tutira, amíg magad nem látod........alapvető bölcsesség.... -
szurka #28 Egyébként amilyen gyenge volt az első, olyan szar volt a második, és amilyen jó volt a harmadik, olyan király lesz a negyedik. Na ezt jól megaszontam..... -
jkjkjkjkjk #27 fasza -
szurka #26 Hétvégén túrát szervezünk Oblivionba. Indulás a Moszkva térről Vasárnap reggel 8:00-kor. Részvételi díj 25 arany. :) -
#25 megint okoskodik a sok hozzá nem értő, ( aki nem inge ne vegye magára), aki tudja mien is az elder scroll's az tudja mien lesz, ennyi nemkell itt irni és flam-elni hogy elbasszá mint a tőbbit és 3IQ-s gyereknek lesz stb... EZ NEM LESZ AZ, TÉNY, és PONT... ennyi -
galocza #24 kíváncsiságból megéztem, age of mythology (az volt az elején.
sajna nem érem el a minimum követelményeket:
CPU
Minimum: Pentium II or Athlon equivalent
You Have: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+
Operating System
Minimum: Windows 98/ME/2000/XP (NT & 95 not supported)
You Have: Windows XP Professional Service Pack 2 (Build 2600)
hihi 8))) -
galocza #23 most vettem "új" gépet, szóval az alant írtak közepét érem el most. talán 8).
mondjuk annyira nem sürgős, a mwet is pihentettem vagy másfél évig, akkor lett olyan gépem, hogy tisztességesen elevezett, idő meg mindig kevesebb mint a restancia, szóval van mivel foglalkozni.
persze ha kijön és elmegy a mostanin, nem kizárt hogy elcsábulok.
meg persze kicit én is félek, a nagy várakozásokról és elvárásokról mindig a deus ex iw jut eszembe 8(. -
#22 Reméljük ez mind benne lesz, és nem kapunk egy butított "nagyközönség" (hülye pisis amcsi 3 IQjú gyerek) számára gyártott, pénz orientált játékot. :(
Sajnos mostanában ez a divat, mert nem biztos hogy a legjobb játék hozza a legnagyobb hasznot. :( -
#21 Recommended:
* 3 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 1 GB System RAM
* ATI X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series, or higher video card
Minimum System Requirements:
* Windows XP
* 512MB System RAM
* 2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
* 128MB Direct3D compatible video card
* and DirectX 9.0 compatible driver;
* 8x DVD-ROM drive
* 4.6 GB free hard disk space
* DirectX 9.0c (included)
* DirectX 8.1 compatible sound card
* Keyboard, Mouse
Supported Video Card Chipsets:
* ATI X1900 series
* ATI X1800 series
* ATI X1600 series
* ATI X1300 series
* ATI X850 series
* ATI x800 series
* ATI x700 series
* ATI x600 series
* ATI Radeon 9800 series
* ATI Radeon 9700 series
* ATI Radeon 9600 series
* ATI Radeon 9500 series
* NVIDIA GeForce 7800 series
* NVIDIA GeForce 6800 series
* NVIDIA GeForce 6600 series
* NVIDIA GeForce 6200 series
* NVIDIA GeForce FX series
szal annyira nem vészes -
Yfel #20 Nekem egy Athlon XP 2800+ es egy GF 6600GT fut a gepemben. Remenykedem benne, hogy jo minosegu grafikaval 24-30FPS korul csak elteker... ha nem, akkor nem fogok uj alkatreszekbe fektetni, egyszeruen veszek egy XBOX 360-at egy videokartya aranak a feleert...
Y -
Zodd #19 Ez rendben is van, mivel ez kimondottan (ahogy a morrowind is akkoriban) nem az aktuális hardware-re készül. Majd 1 év és sokaknak lessz hozzá jó gép. ^^"
És én is még mindig játszom a Morrowind-el. -
renom #18 http://www.srtest.com/referrer/srtest
itt ki lehet probalni mennyire menne a gepeden es meg sok egyeb jatekot is!En szemely szerint nem hiszem el tejjesen a bejelentett hivatalos gepigenyeket ugyanis altalaban nem pontosak!Nem az hogy mindig nagyobb vagy mindig kissebb hanem eccerues nem pontos!De az biztos hogy az oblivion kozel sem fog mininumon ilyen jol kinezni talan meg mediumon sem szal sztem aze nem kell annyra szamitani arra hogy majd eldobja az ebber az agyat ugyanis kiderultek olyan dolgok hogy meg egy eros konfigon is keves fps sel megy a cucc szal ez is ront egy kicsit az elvezeten... -
W B #17 A Gothic jobb lesz. -
Normal #16 NWN korlátozott volt, bár a mesélői modul nagyon jó ötlet benne!
Ha az Oblivion tartalmazna ilyet, hát elmenne az agyam. :D -
#15 En meg az NWN2-hoz, bar ez is biztos jo lesz.
Ja es johetne mar a Middle Earth Online is.
De az teny, hogy aki also kategorias geppel rendelkezik, az nem igazan fogja elvezni ezt a jatekot, sot meg lehet en sem egy kozepesnek mondhato konfigon.
De majd meglatjuk, mennyire fog szaggatni 1GB Rammal, 4000+ra huzott AMDvel es 6600GT-vel.
Remeljuk csak kicsit. :P -
Cat 02 #14 gépigényről vki tud vmit ? -
Normal #13 A legutóbbi részével még mindig játszom!
Nemcsak nincsenek benne falak - azaz olyan meredek emelkedőn mászol fel, ahová a növekvő Atlétika skilled enged - vagy oda repülsz, ahová akarsz, de:
-teljesen szabadon kifejleszthető varázslatok
-ezek alapján szabadon készíthető varázstárgyak
-szüretelhető összetevők, skill, és felszerelés alapján mixelhető varázsitalok
-szabad, skilleken (képzettség) alapuló fejlődés
-érdekcsoportok szerinti népszerűség
-elkapható fertőző betegségek, többek közt vérfarkasság, és vámpírság
-a játékon kívüli szerkesztővel szabadon beilleszthető területek, új játszható fajok, és új csillagjegyek (ez hatással van a karakterekre)
És ez még nem az új, csupán a régi játék!
Azért is játszom újra egy teljesebb vámpír kiegészítő, és egy saját magam által fabrikált Mágikus csillagjegy segítségével. :) -
MC Stich #12 Hellósztok ! ! !
Én még ugyan nem játszottam ezzel a játékkal de jól meg van rajzolva,de nekem a DOOM 3 jön be meg persze a MOHAA interneten nagyon ász.
Na mindegy azért nem fikázom lehet hogy jó. -
Farseer #11 én ehhez füzöm a legtöbb reményt a manapság megjelenő játékok közül.. ha kb olyan lesz, mint a morrowind, csak jobb grafikával, nekem már az is elég.. -
#10 Nem összehasonlítottam a fable-el, hanem azt mondtam, hogy nehogy elcsesszék, mint azt. :)
Egyébként a fableben is igérgették, hogy sztoriban teljes szabadságot ad. Aztán ez abban nyilvánult meg, hogy vagy jó voltál vagy rossz. :)
Csak azért vagyok picit pesszimista mer mostanában elég sok várva-várt játék okozott csalódást. :(
De reméljük ezzel nem ez lesz. :) PR-re meg nem érdemes alapozni, ott úgyis azt mondanak amit akarnak, maj a gépemen kiderül, hogy mit is tud. :D