Sony Ericsson K800i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, már értem mi az a torch.
Kösz.

helló
Hogy lehet az hogy ti 40e ft ról beszéltek, mikor én 22e be láttam dominó csomagban? vagy amit ti néztetek az kártyafüggetlen?

PS3 Slim 250 PC

slime001
TORCHH!!!!!!44 ... :)

AVIRA - \"More than security.\"

Ok. De ennek a telónak a menüje nem tartalmaz zseblámpa, vagy hasonló funkciót. Össze lett hasonlitva egy k550i géppel, és az a menürész hiányzik. Tehát lehet ezt egy telepített alkalmazással használni úgy mint egy lámpa?
Mike at home
de a képernyõvel is kiválóan lehet zseblámpázni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

-.-... nyugi.. :D

BB7
Na a kezembe vettem! Vizsgálgattam! És tényleg! A Xenon mellett jobbra ott van egy LED! Gyorsan ki is nyitottam a fényképezõ fedelet és fotóztam egyet!
megvakultam a narancssárga LEDtõl! És a fejemre csaptam: "B+!" A narancssárga LED! Ami nem is gyenge, mert még most is foltokban látok!
slime001
Van benne LED is és azt lehet zseblámpának használni.

BB7
Kérlek javítsatok ki, de úgy tudom, mivel a K800i-n drágább Xenon vaku van és nem gagyi LED, ezért, azt nem lehet "zseblámpa"ként használni, mert kisül! Persze, ez nem biztos! Én ezt csak olvastam valahol! Az is lehet, erre felé a fórumon és nem is volt igaz!
slime001
Torch

Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan letölthetõ progi, ami a SE k800i-s telefonomon lévõ vakut zseblámpaként használja. Esetleg valaki egy linket ha tudna mellékelni. Elõre is kösz.
Falkon
Tényleg felemelték.
Akk szerencsém volt , de vannak sokkal olcsobb helyek.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

BB7
37K-ért vetted? :O
Most kerül itt 39.990HUF-ba! :D Ez a beteg válság! :D
Falkon
* nem volt használt = új volt
(csak elég hülyén hangzik)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Itt vettem , nem volt használt és csak 6 hónap gari volt rá!

Mike at home
annyi azért nincs
2006 tavaszán jelent meg (februárban)

igazad van, 3 áves
sikeres model, úgy tûnik, szép kort megélt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hát ha belegondolsz hogy 3-4 éves teló...

értem, kössz.
Csak mert most nézegette mtelókat és felfigyeltem rá hogy T-m. nál 22 ezerbe van dominoba és szerintem ez jó ár a telóhoz képest...

PS3 Slim 250 PC

Mike at home
persze itt egyes okoskák szerint, nem lehet csak úgy rátölteni az akksira, mert jaj, hamar tönkremegy a lipo akksi, szerintem meg nem

Mike at home
hm nemtom, 2-3 naponta szerintem szoktam tölteni, sõt van mikor naponta rádugom, ha mp3-mat hallgatok rajta, meg fotózok vele, meg netezek, akkor szerintem max 2 napot bír, van, hogy a felénél már töltõre dugom, de olyan is volt már, amikor alig maradt egy vékony csík, max 10%? nagyon gyorsan feltölti a gyári töltõ egyébként, kb. fél óra
ja és nem kapcsolom ki soha
talán ha 2,5 év alatt 1x merült le?
az akksi ezt az igénybevételt is elég jól bírja, semmi baja sncs még most sem

aksija mien? milyen gyakran kell tölteni közepes ahsználat mellett, tehát ha nem nyüstölöm agyon...:D

PS3 Slim 250 PC

Mike at home
800

vki az enyémre?

PS3 Slim 250 PC

slime001
Német nyelvû szoftvert kell tenned a telefonra, de ez csak egy tipp.

Zsófy
Köszi! ...csak nem vágom, h mit jelent /miért nincs elpirulós smyle?/

\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

slime001
Német nyelvû FS és Main.

Zsófy
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül vki, h német nyelvû menüt lehet-e letölteni telóra? Ha igen, honnan? És a garancia attól megmarad?
Köszi!:)

\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

*k800i lenne 22 be

PS3 Slim 250 PC

hi!
a közel jövöben szeretnék új telót venni mivel a mostani már elég gagyi:D
k750i, k800i körül gondolkodtam.
az lenne a kérdésem hogy ezek a telók mennyire bírják a strapát? mennyi idõ alatt merülnek le,
2. 750i vagy 800i?
3.T-Mobilnál 22 ezerbe lenne, csak azt nem tudom hogy lehet e kapni?
Válaszokat elöre is köszönöm!

PS3 Slim 250 PC

BB7
Arra!
Csak, azt mond meg! :D
Hogyan tudtad 37ért, és már nincs rajta gari! Használtan tán? Vagy nemértem! :D
Falkon
kártyafüggetlen ha arra gondolsz

Mike at home
hogy elõfizetéses-e? igen

BB7
Számlás mi?
Mike at home
az akkor semmise
én 55-ért, de vehettem volna 79-ért is (voda vs pannon - t-mobile)

Falkon
jah!
37 ért!

Akkor jó drágán vehetted :)

Falkon
Már nincs rajta garancia.

Go Sony Ericcson forum -> modding k800i
99% Garanciavesztéses buli.

Falkon
Sziasztok!
Lehet felrakni erre a telefonra valami walkman flash-t?

Lehet. Ebben az esetben ajánlom a teljes visszaállitást beállíitásoknál, mert tuti deafult opció on a töltés.

sznus
Valahol a telefonban be lehet állítani, hogy ha össze van kötve számítógéppel, akkor töltse a telefont USB-n keresztül. Nem tudom merre van pontosan ez a beállítás (rég volt a kezemben k800i), de úgy rémlik, hogy ki-be lehet kapcsolgatni, ezt a funkciót.

Japep
Köszi, frissítettem is...remélem jó lesz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rage47
Innen letöltöd a frissítõ programot, és megy minden magától, ill. kiírja mit csinálj a szoft.frissítéshez.
Japep
Hello!

A telefonom (k800i) nem tudja feltölteni az akkumulátort rendesen - a napig sem bírja, a rendszeres töltéstõl pedig feldagadt az aksi...mikor tesóm telefonjával töltöm fel az aksit, akkor nincs semmi gond...szóval nem aksi-hiba.
A SE-tól azt írták, hogy vagy szoftver hiba, vagy a készülés hibás...
Azt javasolták, hogy frissítsem a szoftvert a telefonon, ha azután is rossz lesz, akkor vigyem szervizbe.
(Szerintetek is szoftverhiba? Volt már másnak is hasonló gondja?)

Szóval ez otthon is megoldható (a frissítés) ?
Hogyan kell csinálni? Nagyon megköszönném, ha valaki segítene...

Elõre is köszönöm!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Másik kábellel próba. Ha müxik akkor megtört a kábel, csere.

Adatkábellel ha ráteszem a gépre a telót nem tölti a gép. Felismeri a telefont a gép, tehát van kapcsolat. Letöröltem alkohollal az alját, hátha mocskos volt de így sem tölt. Van valami tippetek mitõl lehet?
skateout
Nos tuti keverem mert végül is nem értettem hogy miért tudok youtube os videót nézni mikor az is flash, és tudom hogy a telón nincs flash lejátszó.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

Összekevered a flash alapú menüanimálást az internetes flashplayerrel.

skateout
Csá, látom haldoklik kicsit a K800 topic. Kár.
Na de ez a flash amúgy érdekes.
Pl én még 2 hónapja keményen neteltem telefonnal, de most már másik netszoltáltatóm van...na mind1, nem lényeg.
Na de ez a flash nem tiszta nekem, hogy tudtam youtube-on nézni videókat vele?
A hivatalos oldalon voltam fent és néztem bármit amit akartam.
Vmi tipp?

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

Ehhez symbian oprendszer kell, nemindul k800i-n.