Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz.
helló
PS3 Slim 250 PC
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
megvakultam a narancssárga LEDtõl! És a fejemre csaptam: "B+!" A narancssárga LED! Ami nem is gyenge, mert még most is foltokban látok!
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan letölthetõ progi, ami a SE k800i-s telefonomon lévõ vakut zseblámpaként használja. Esetleg valaki egy linket ha tudna mellékelni. Elõre is kösz.
Akk szerencsém volt , de vannak sokkal olcsobb helyek.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
(csak elég hülyén hangzik)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
2006 tavaszán jelent meg (februárban)
igazad van, 3 áves
sikeres model, úgy tûnik, szép kort megélt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Csak mert most nézegette mtelókat és felfigyeltem rá hogy T-m. nál 22 ezerbe van dominoba és szerintem ez jó ár a telóhoz képest...
PS3 Slim 250 PC
ja és nem kapcsolom ki soha
talán ha 2,5 év alatt 1x merült le?
az akksi ezt az igénybevételt is elég jól bírja, semmi baja sncs még most sem
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC
AVIRA - \"More than security.\"
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Nem tudja véletlenül vki, h német nyelvû menüt lehet-e letölteni telóra? Ha igen, honnan? És a garancia attól megmarad?
Köszi!:)
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
PS3 Slim 250 PC
a közel jövöben szeretnék új telót venni mivel a mostani már elég gagyi:D
k750i, k800i körül gondolkodtam.
az lenne a kérdésem hogy ezek a telók mennyire bírják a strapát? mennyi idõ alatt merülnek le,
2. 750i vagy 800i?
3.T-Mobilnál 22 ezerbe lenne, csak azt nem tudom hogy lehet e kapni?
Válaszokat elöre is köszönöm!
PS3 Slim 250 PC
Csak, azt mond meg! :D
Hogyan tudtad 37ért, és már nincs rajta gari! Használtan tán? Vagy nemértem! :D
én 55-ért, de vehettem volna 79-ért is (voda vs pannon - t-mobile)
37 ért!
99% Garanciavesztéses buli.
Lehet felrakni erre a telefonra valami walkman flash-t?
A telefonom (k800i) nem tudja feltölteni az akkumulátort rendesen - a napig sem bírja, a rendszeres töltéstõl pedig feldagadt az aksi...mikor tesóm telefonjával töltöm fel az aksit, akkor nincs semmi gond...szóval nem aksi-hiba.
A SE-tól azt írták, hogy vagy szoftver hiba, vagy a készülés hibás...
Azt javasolták, hogy frissítsem a szoftvert a telefonon, ha azután is rossz lesz, akkor vigyem szervizbe.
(Szerintetek is szoftverhiba? Volt már másnak is hasonló gondja?)
Szóval ez otthon is megoldható (a frissítés) ?
Hogyan kell csinálni? Nagyon megköszönném, ha valaki segítene...
Elõre is köszönöm!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Na de ez a flash amúgy érdekes.
Pl én még 2 hónapja keményen neteltem telefonnal, de most már másik netszoltáltatóm van...na mind1, nem lényeg.
Na de ez a flash nem tiszta nekem, hogy tudtam youtube-on nézni videókat vele?
A hivatalos oldalon voltam fent és néztem bármit amit akartam.
Vmi tipp?
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional