1819
>
-
#1819 Van valakinek olyan hátlapja, ami még nem folyik és ragad? -
#1818 OK :)
Mellesleg van vkinek olyan programja, amivel beállítható időközönként készít egy képet és elmenti szépen? Pl.: felszigetelőszalagozom egy dobozsárkányra és kattintgatja a képeket a magasból.
Vagy olyan program, amivel olyan videókat lehet gyártani, ami adott időközönként készít egy-egy képet és azt fűzi össze egy videónak (pl.: 640x480-as, 15 másodpercenként készített képekből állít össze 3gp, avi vagy hasonló filmet, tehát "időgyorsított" videókat lehetne vele készíteni, mondjuk töltőn hagyva 1 hétig fotóz egy helyről)
Főként az első érdekelne, mivel egy aktuális projekt lenne :)
Előre is köszönöm! -
#1817 tegyél bele használaton kivüli sim kártyát -
#1816 egy kis up:
megoldható a flight mode SIM kártya nélkül vmilyen szoftveres okossággal?
akarok vele fényképezni, de nem akarom, h telefon legyen, ennyi... -
#1815 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lenne egy eladó K800i-m, akit érdekel, PM zaklasson -
Maxi333 #1814 megoldottam szoftverfrissítéssel -
Maxi333 #1813 hello van egy ilyen teom egyszer rá másoltam valamit kihúztam az usb kábelt és az után kiírta hogy usb kapcsolat megszűnt most már eltávolíthatja a kábelt vagy valami ilyesmi azután már nem akarta megnyitni a játékok és az alkalmazások mappát azt írja hogy a művelet végrehajtása sikertelen ez javítható valahogy? -
#1812 Mondjuk ha jobban belegondolok, szereztem hozzá egy fonott madzagos hord"szíj"at, mert a gyári nagyon ormótlan volt. Azzal bármikor elő tudtam gyorsan kapni ÉS UTÁNA tényleg nem volt vele gond, h ha zörög a zsebemben, akkor elő tudom venni a nélkül, h megnyomnék bármit. -
#1811 ...akkor Te tudsz vmit... Nekem auto billzár mellett is sikerült (egészen addig, míg ki nem töröltem a netprfoilokat:D) -
#1810 Automatikus billentyűzár csodákra képes ;) Nekem 2 és fél év alatt egyszer sem sikerült véletlenül benyomni azt a picsa kis gombot... :) -
4m4t3uR #1809 töröld a hálózati beállításait. Beállítások, kapcsolódás, adatforgalom és ott töröldk ia dolgokat. így nem fog tudni kapcsolódni a netre. -
#1808 Azt a szolgáltatónál lehet kikapcsolni ha T-Mobilos akkor "-NETSTART" kell elküldeni a 1430 as számra -
kundof1 #1807 Szaisztok
K800i-m van! És az lenne a kérdésem, hogy az internetet hogy lehet kikapcsolni a teloből, mert már egy párszor benyomodott a zsebembe és levette a lovét...
Köszi elöre is! -
#1806 Sziasztok!
Van egy K800i telefonom. Az a gondom, hogy tegnap el kezdett fagyni a telefon. Ezt megtette 5x , 6x. És utána egyik pillanatról a másikra kikapcsolt, és azóta nem lehet bekapcsolni. Nem érzékel semmire sem. Viszont, érdekes módon a szoftver frissítést meg tudtam csinálni, de semmi sem javult. Ugyan úgy nem kapcsol be. Szerintetek, teljesen meghalt? -
#1805 A SIM kártyát is letörli? -
SEHELP #1804 Szia. A szolgáltatódtól lekérheted sms-ben az internet beállításokat, próbáld meg esetleg ezzekkel a beállításokkal felülírni. Ha nem sikerülne, akkor a telefon visszaállítása: Beállítások, Általános lap, Teljes visszaállítás. Ne felejtsd az adatok mentését, mert mindened elveszik a telefonból!! -
#1803 Elkövettem azt a hibát hogy mindenféle internet beállítást elállítottam a telefonomon most pedig amikor megnyitnám a facebook-ot valami kapcsolódási hibát ír ki :S -
SEHELP #1802 A legegyszerűbb megtudni, hogy a legújabb firmware van a telefonodon, ha SEUS-ban megnézed, hogy felajánl-e frissítést. -
laaj #1801 sziasztok!
mi a legújabb firmware szoftver???? (K800 R8BA024 esetleg ez? -
#1800 Nem. -
#1799 Hali
Ha letöröltem valamit reggel, azt vissza tudnám valahogy szerezni, valamilyen progival, vagy valahogy?
Köszi -
djcsabi89 #1798 helló.ven egy k800i telom,a gond az vele hogy a kijelzöm csikos lett és nem látni semmit a kijelzön.tudne e nekem valaki segiteni hogy esetleg mi a baja lehet?kontakt hiba vagy egy új kijelzö kell ? -
#1797 Nem hinném. -
Köszi, megtaláltam és tényleg jó.
Ez ettől nem romlik el? :D -
#1795 A sárga segédfényt be lehet kapcsolni és elég jó fényt biztosít. Torch az alkalmazás neve, szerintem meg fogod találni. -
Hello.
Nincs valami "zseblámpa"-szerű dolog a telefonra? Olyan Java alkalmazásra gondolok, ami folyamatosan képes fényt adni - vagy esetleg belehet állítani telefonon belül, hogy ne sötétedjen el a képernyő?
Mert leszedtem valami Flashlight programot, elindítom a lámpa részét és pár másodperc után ugyan a program még megy, de a telefon fényei lekapcsolnak (gondolom takarékosságból).
Köszi előre is. :) -
#1793 Amíg nekem ilyen telóm volt énis kerestem rá ilyen programot, de nem találtam. Szerintem nem igazán van. -
#1792 Üdv
Van a telómba egy 2gb-os memóriakártya amin a fényképeket tárolom. Az lehetséges, hogy valahogy csak jelszóval lehessen hozzáférni a fényképekhez a telóból? -
SL #1791 Hellósztok!
Van egy eladó független, gyári szoftos k800-am. Enyhe karcok találhatóak rajta használat miatt.
Tartozékok: töltő, headset, adatkábel, cd, használati útmutató, csuklópánt, 1GB memória kártya és a doboza is megvan.
Ár:17.000 -
shrike7973 #1790 Yo!
K800i-t vásároltam 2-3 éve nyáron, és észrevettem mostanság, hogy ha hívnak, akkor néha hiába nyomok bal softkey-t, azaz answer-t, vagy joy középet, foglalt jelzést küld a hívásra mintha jobb softkeyt nyomtam volna. De az esetek 80%-ban jól müxik a dolog, elég random hiba. Eredeti t-mobile-s szoftverrel ami rajta volt jó ideig, előfordult, most szervizben tettettem rá gyári software-t, azzal is így előfordul néha. Megoldás? -
#1789 R8BF003-at raktam rá fel, az XS++ -szal, kiválóan működik, újra vannak rendszerhangok, megy a java, a net, a My Phone Explorerrel visszatettem a telefonkönyvet meg naptárbejegyzéseket
és az egészben az a jó, hogy most már bármikor meg tudom ezt tenni
ha megint nagyon elszaródna, és az egész csak 10 perc, és nem 2 hét nem 10k
és az is tetszett az XS++ -ben, hogy végre nem egy fekete doboz mint a SEUS, aminél azt sem tudom éppen mit csinál
az, hogy független-e vagy sem, tudtam az IMEI számon múlik, ergo egy friomware ebbe nem kavarhat ele, legalábbis az SE fórumon ezt olvastam -
#1788 Nekem firmware felrakás után az volt a gond, hogy a telefon nem maradt független és nem fogadta el a Pannonos kártyát. Jól nézdd meg milyen firmware-t raksz rá. -
#1787 hehe, leszedtem az XS++ -t, telefon befosott, és megjavult egy önlefagyás után -
#1786 na most mr téma sincs, tényleg marad a firmware újrarakása
de feldugnám annak a fejlesztőnek a seggébe a telefont, aki a szoftot fejlesztette rá
ha többen vannak, akkor mindegyiknek -
#1785 köszi, megnézem -
#1784 én nem tudom hogy sikerült ezt a kidőlt-bedőlt szar szoftvert megcsinálniuk, de örökké problémám volt a K800-zal, vmi mindig elszállt róla amióta csak megvan, bármennyire jó telefon, a tököm tele van már vele, nem veszek több SE telefont -
#1783 FarManager, de ez ennél egy kicsit bonyolultabb lesz. http://www.seria.hu/forum/index.php > itt regisztrálj és olvasgass, van részletes leírás, hogy kell szoftvert felrakni. -
#1782 mondjatok egy szoftvert, amivel újra tudom rani erre a kibaszott szarra a R1KG001-es szoftvert, mert a rendszerhangok után, most megint eltünt az összes javas alkalmazás, játék. Felraktam a vodás Opera5 minit, egyzser elindult, utána a "Művelet végrehajtása sikertelen" hogy baszódna meg ez a telefon
meg a szoftveresek kurva anyját most már :(
ja és ne mondja senki hogy vigyem szervizbe, kábelem van, nem garis mindent meg tudok csinálni, amit a szerviz két hét alatt meg tudna, és elkér érte 10-20k-t -
#1781 Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék hátha tudja a módját valaki.
Egy Barcelona óra témát szeretnék feltenni a telefonomra.
Idáig nincs is gond mert Bluetooth-on keresztül simán fel is megy a Témák könyvtárba.
Beállítás után kiírja a szokásos üzenetet: Téma beállítása folyamatban van. Kis türelmet kérek.
De ezután kiírja hogy a téma hibás nem állítható be.
Nagyon szeretném ezt az órát és nem értem hogy miért nem jó nálam.
Nokia telefonon több ismerősömnek is megjeleníti.
Márt csak azért sem értem mert a kiterjesztése .thm
És nagyon sok ilyen kiterjesztésű témát feltettem már a telómra.
De ezért az egyért odaadnám az összeset, ha azon múlna.
Ha valaki tudja a megoldást légyszi segítsen. -
tjones1 #1780 Üdv Mindenki!
Bedöglött a SE K800i-m. keresnék valakit aki tudna segíteni a javításában.
Már két helyen próbálkoztak, tettek rá új szoftot is, mégsem jó.
Ha valaki tudna segíteni, kérem jelentkezzen, és elmesélem a részletes kórtörténetet!