Sony Ericsson K800i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Mellesleg van vkinek olyan programja, amivel beállítható idõközönként készít egy képet és elmenti szépen? Pl.: felszigetelõszalagozom egy dobozsárkányra és kattintgatja a képeket a magasból.
Vagy olyan program, amivel olyan videókat lehet gyártani, ami adott idõközönként készít egy-egy képet és azt fûzi össze egy videónak (pl.: 640x480-as, 15 másodpercenként készített képekbõl állít össze 3gp, avi vagy hasonló filmet, tehát "idõgyorsított" videókat lehetne vele készíteni, mondjuk töltõn hagyva 1 hétig fotóz egy helyrõl)
Fõként az elsõ érdekelne, mivel egy aktuális projekt lenne :)
Elõre is köszönöm!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
megoldható a flight mode SIM kártya nélkül vmilyen szoftveres okossággal?
akarok vele fényképezni, de nem akarom, h telefon legyen, ennyi...
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Új logó by: berczely (Y)
K800i-m van! És az lenne a kérdésem, hogy az internetet hogy lehet kikapcsolni a telobõl, mert már egy párszor benyomodott a zsebembe és levette a lovét...
Köszi elöre is!
Van egy K800i telefonom. Az a gondom, hogy tegnap el kezdett fagyni a telefon. Ezt megtette 5x , 6x. És utána egyik pillanatról a másikra kikapcsolt, és azóta nem lehet bekapcsolni. Nem érzékel semmire sem. Viszont, érdekes módon a szoftver frissítést meg tudtam csinálni, de semmi sem javult. Ugyan úgy nem kapcsol be. Szerintetek, teljesen meghalt?
Új logó by: berczely (Y)
mi a legújabb firmware szoftver???? (K800 R8BA024 esetleg ez?
Ha letöröltem valamit reggel, azt vissza tudnám valahogy szerezni, valamilyen progival, vagy valahogy?
Köszi
Honda - The Power of Dreams
AVIRA - \"More than security.\"
Hello.
Nincs valami "zseblámpa"-szerû dolog a telefonra? Olyan Java alkalmazásra gondolok, ami folyamatosan képes fényt adni - vagy esetleg belehet állítani telefonon belül, hogy ne sötétedjen el a képernyõ?
Mert leszedtem valami Flashlight programot, elindítom a lámpa részét és pár másodperc után ugyan a program még megy, de a telefon fényei lekapcsolnak (gondolom takarékosságból).
Köszi elõre is. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Van a telómba egy 2gb-os memóriakártya amin a fényképeket tárolom. Az lehetséges, hogy valahogy csak jelszóval lehessen hozzáférni a fényképekhez a telóból?
www.dreamerz.hu
Van egy eladó független, gyári szoftos k800-am. Enyhe karcok találhatóak rajta használat miatt.
Tartozékok: töltõ, headset, adatkábel, cd, használati útmutató, csuklópánt, 1GB memória kártya és a doboza is megvan.
Ár:17.000
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
K800i-t vásároltam 2-3 éve nyáron, és észrevettem mostanság, hogy ha hívnak, akkor néha hiába nyomok bal softkey-t, azaz answer-t, vagy joy középet, foglalt jelzést küld a hívásra mintha jobb softkeyt nyomtam volna. De az esetek 80%-ban jól müxik a dolog, elég random hiba. Eredeti t-mobile-s szoftverrel ami rajta volt jó ideig, elõfordult, most szervizben tettettem rá gyári software-t, azzal is így elõfordul néha. Megoldás?
és az egészben az a jó, hogy most már bármikor meg tudom ezt tenni
ha megint nagyon elszaródna, és az egész csak 10 perc, és nem 2 hét nem 10k
és az is tetszett az XS++ -ben, hogy végre nem egy fekete doboz mint a SEUS, aminél azt sem tudom éppen mit csinál
az, hogy független-e vagy sem, tudtam az IMEI számon múlik, ergo egy friomware ebbe nem kavarhat ele, legalábbis az SE fórumon ezt olvastam
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de feldugnám annak a fejlesztõnek a seggébe a telefont, aki a szoftot fejlesztette rá
ha többen vannak, akkor mindegyiknek
meg a szoftveresek kurva anyját most már :(
ja és ne mondja senki hogy vigyem szervizbe, kábelem van, nem garis mindent meg tudok csinálni, amit a szerviz két hét alatt meg tudna, és elkér érte 10-20k-t
Egy kis segítséget kérnék hátha tudja a módját valaki.
Egy Barcelona óra témát szeretnék feltenni a telefonomra.
Idáig nincs is gond mert Bluetooth-on keresztül simán fel is megy a Témák könyvtárba.
Beállítás után kiírja a szokásos üzenetet: Téma beállítása folyamatban van. Kis türelmet kérek.
De ezután kiírja hogy a téma hibás nem állítható be.
Nagyon szeretném ezt az órát és nem értem hogy miért nem jó nálam.
Nokia telefonon több ismerõsömnek is megjeleníti.
Márt csak azért sem értem mert a kiterjesztése .thm
És nagyon sok ilyen kiterjesztésû témát feltettem már a telómra.
De ezért az egyért odaadnám az összeset, ha azon múlna.<#rinya>#rinya>
Ha valaki tudja a megoldást légyszi segítsen.<#help>#help><#help>#help><#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Bedöglött a SE K800i-m. keresnék valakit aki tudna segíteni a javításában.
Már két helyen próbálkoztak, tettek rá új szoftot is, mégsem jó.
Ha valaki tudna segíteni, kérem jelentkezzen, és elmesélem a részletes kórtörténetet!
Erre valakinek értelmes megoldása?!
A görcs K800-as hol tárolja a rendszerhangokat illetve az üzenetjelzéshez hazsnált hangokat?
Az utóbbi memkártya ki, memkártyáról képek leszedése után az üzenethangok nem érhetõk el, a telefon az sms-t tididi rettenettel jelzi.
Ezzel a tetves telefonnal mindig van valmi, mindig produkál vmilyen érthetetlen hibát.
Ha valaki fel is tudná nekem tenni valahová ezeket a file-okat, megköszönném
Nem, még régen Vodafone-ban vettem a telefont, aztán nemrég számhordozással átjöttem a T-hez.
Nem is volt eddig gond, mindkét szolgáltatónál volt rendes kijelzés, csak az utóbbi 1-2 hétben van ez... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hello!
Mostanában a telefonom (T-mobile) nem jelzi ki, hogy ki hív - azaz benne van az illetõ a telefonkönyvemben, de akkor is (jó esetben) csak a számát írja ki.
Hallottam, hogy az országhívószámot kell 06 helyett írni - ez a gond?
Ha igeb, akkor azt nekem kell a telefonkönyvben átírni, vagy annak kell elé írni, aki engem hív?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
de leszarom nemisdegeskedek..bluetooth beoldottam egyet..
BUEK.
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétõl származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
szét kéne már köztük csapni, h térjenek észhez végre és csináljanak normális csatlakozót a telefonok seggére... az sem nagy baj, ha egy 3.5-es jack-et is be lehetne dugni minden hókuszpókusz nélkül...