105
  • Broafka
    jézusom, miért gondoljátok hogy ez olyan rémisztő film?
    felmegy egy picit az adrenalin, de amúgy baromi gyönge, először kicsit megijedtem azoktól a szörny féleségektől, aztán amikor már megölték az elsőt, azután már inkább nevettem, mondom amiatt a vérfürdős verekedésért érdemes megnézni :D
  • Broafka
    ez a film annyira szar hogy már az gáz!
    a végén már röhögtem rajta, főleg amikor a vérmedencében verekednek a "csajok"
    ebből a filmből kurva jó kis horrorra akadva 4-et lehetne csinálni, csak ebből a filmből
    szerintem rettenetesen gyönge lett...
    mind1, ilyet is kell nézni...
    'A Falu'-t semmi sem tudja überelni, az arany málna díjas :D
  • CoolTREK
    Nem értem miért fordították Barlangra a címét, tudtommal az mindent jelent, csak ezt nem...Így ráadásul könnyen össze lehet keverni a The cave- a barlang című filmel, ami szintén 2005-ös és kb ugyanez a sztorija. Nekem a "The Cave" az tetszett, úgyhogy ezt is meg kell kukkantani.

U.i.:Rég láttam már olyan igazi, iesztő horrort...remélem ez hatni fog már végre rám is.
  • fifi
    lol
  • EmThor
    "Nagy valószínűséggel a nézők jó része fontolóra fogja venni, hogy a jövőben mikor megy legközelebb egy maszek szervezésű barlangtúrára."

mi az hogy? nagyon is :D
  • wanek
    A Hostel nagyon gyenge.
  • azirafael
    Na valahonan le lehet már szedni?
  • lindemann
    "Fureszhez nem hasonlitanam, mert szamomra azok nagyon gagyi teljesen irrealis visekedesen alapulo es torteno filmek"...
    Persze igazad van. Egy pszichopata ember irreálisabb, mint egy barlangban élő vak, élőlény :D
    Nekem amugy egy ideig tetszett a film, de aztán inkább átment gyomorforgató muviba, szal már annyira nem volt félelmetes.. Kb mint a Land of death. De amugy jó volt. azért imádom a horrorfilmek végét :)
  • csomi
    Ezt a filmet kb fel eve lattam meg egy kalozkopian mikor az angoloknal levetitettek. Egybol megfogott mert valami hihetetlen nyomaszto legkore volt. Tenyleg atjon a bezartsag es elveszettseg erzese. Ami nagyon tetszett meg a filmben, hogy szamomra teljesen ismeretlen szineszek voltak benne es lathatoan alacsony koltsegvetesbol keszult es megis ut. Fureszhez nem hasonlitanam, mert szamomra azok nagyon gagyi teljesen irrealis visekedesen alapulo es torteno filmek amit raadasul mai napig nem ertem miert horror kategoriaba sorolnak!? The Descent sokkal jobb horror film mivel o tenyleg horror Furesz1,2 meg egy talan egyszer nezheto bunugy thriller.
  • Sengag
    Szerintem direkt volt ez a sötétség. Végül is eleve úgy hírdették a filmet: "Félsz a sötétségtől. Most félni fogsz." Attól függetlenül elég ócska fogás volt a filmkészítőktől a hangulat fokozására, de mindent egybevéve nem rossz a maga műfajában ez a film. :)
  • blaze
    Eggyet értek, a Fűrész tényleg jobb, na meg szerintem nem is igazán tartoznak egy kategóriába, a Fűrész inkább thiller.
    Az a legnagyobb baja a The Descent-nek, amit a cikk is ír: "a világosító szakemberekkel is próbáltak spórolni a készítők". Ez tökre igaz és emiatt baromira zavaró tud lenni, hogy nem látod rendessen a jeleneteket.
  • HuAn82
    Szerintem is gyenge film volt. A csajok bénázása pedig már idegesítő volt egy idő után.
  • szacsi
    akkor te kommersz vagy, hehe.

:|
  • Blasta
    Tényleg gyenge múvi. Semmivel sem parásabb, profibb, komolyabb bármelyik mostanság készített horrornár, thrillernél. Egy marhaság, erős közepes, de csak az első fele miatt, ahol jobban érvényesül a parás, klausztrofóbiás rész. Utána átmegy uncsi klisé hegybe...
  • G0blin
    ez a film egy nagy fos volt. semmi para, mondjuk lehet hogy nem bebaszva kellett volna nézni, de mi végigröhögtük. klisé klisé hátán, az amerikaiak már futószalagon és recept szerint csinálják az ilyen filmeket, volt már ilyen film a hegyen, a tengeren, hajón, kamionon, egy kavics alatt, a Tescoban, repülőgépen stb... a fűrész 1-2 viszont sokkal ötletesebb volt. az tetszett.
  • Cat #10
    a csajok jól néznek ki a képeken - ha nem utálnám a horrorokat, biztos megnézném :)
  • oszi1113
    Megnéztem, amikor előszőr hallottam róla, gyorsan utánanéztem. Nézhető, az atmoszférája télleg jó, csak sablonos, mint mondjuk minden mozi, minden horror. Azért dicshimnuszokat nem kellene zengeni róla, mert az enyhe túlzás lenne, a fűrész 2 együgyü történeténél és a szereplők abszolute irracionális cselekvéséhez képest valóban sokkal jobb film, de részemről csak ennyi.
  • CmdrPetya
    http://www.imdb.com/title/tt0402901/ the cave = cave:barlang,kiváj,üreg!
    Tipikusan nekem ez a film jobban teccet lehet azért mert a régi idők Alien 2-s feelingjéhez közeledet.
    De ha ennyire jóóóó film akkor megnézük bár már szerintem picit sok volt a szétcincálom,megtépázom magam című fűrészekből>> szerintem a fűrész 2 egy csalodás az 1-hez képest és szerintem a HOSTEL megveri:DDD Mindenesetre kiváncsi vagyok rá és megnézem megint ilyen vér,cincálás,elkapot a bohoc na jó nem a barlang:DDDD
  • fiucsavar
    na én még nem láttam de akkor megnézzük:D
    szerintem a viasztestek egyébként is gyerekmese:P
  • CascadE
    Csatlakozom az előttem szólókhoz... A hétvégén néztem meg a haverokkal. Eléggé edzettek vagyunk horror terén (Harag2 stb), de ezen film alatt vagy 3-szor pelenkacsere kellett... Eddigi idők legjobb horrorja!!!
  • vg
    Detto! :)
  • Mortigen
    Isten király, ehhez képest a fűrész meg a viasztestek gyerek mese!
    Tényleg csak erősidegzetűeknek, meg ha szívatni akarunk valamkit:P barátnő, főnök, stb...
  • Kis-Bob
    A története elég béna, de komolyan mondom, majd besz.rtam rajta. Tényleg nagyon átjön.
  • Teppik Amon
    Klausztrofóbiásoknak nem ajánlom. Én pl végig szenvedtem a filmet (ilyen szempontból nagyon jóóó, nagyon átjön az érzés :)
  • wanek
    Amikor erre a filmre vadásztam, véletlenül először a Descent c. filmet szereztem meg, ami gyenge másolata az egyébként is gagyi The Core c. filmnek. Ezt csak azért írom, hogy nehogy más is beleessen ebbe a hibába, ugyanis a The Descent tényleg jó film, érdemes megnézni/megszerezni.