28
szúnyogriasztó progi
-
#28 rossz helyre ment...
-
#27 valami riasztót ajánljatok nekem is
elektromosat, vagy mp3-at, vagy lámpa-t
vagy akármit, ami működik, pls....
-
RÓÓÓbi #26 Hím szúnyog egész életébe nem szív vért -
#25 Csá! Nekem tudjátok milyen program kéne? Semijjjjjjjen! Egyébként a hím szunyog télleg nem szíííí vért!!! -
rohadt alma #24 lehet vmi hívó kód ez - vmi királynő
Ha azt akartad írni,hogy a hang a nőstény szúnyog hangját utánozza és a hímek ellepnek...Nos csak a nőstény szúnyogok szívnak vért a hímek nem. -
#23 érdekes hogy ezt a programot szinte évente elsüti valaki valamelyik fórumon, aztán hamar kiderül hogy a program "jó" csak nincs hozzá megfelelő hangszóró -
sylas #22 Hátjah még tavaly nyáron én is kiv voltam rá mi lehet ez a progi!gondoltam hogy nem fog működni hát nem is elsőre lehet azt hittem jó mert nem jöttek szúnyogot de kis idő múlva mintha meghallloták volna és elleptek - lehet vmi hívó kód ez - vmi királynő :) szal hagytam a dolgot -
fzoli990 #21 Lehet hogy jó csak a gagyi minőségű hanxóró nem tudja olyan minőségben kiadni a hangot hogy a szúnyogok elriaggyanak. -
chatgyerek #20 Úgy naggyábol semmire csak ciripel néha de szerintem ezt látod lejjebb is! -
martin03 #19 most olvastam elsőnek ezt a fórumot, különben mire jó ez a progi?? -
chatgyerek #18 értem -
#17 ehh -
Shadow_THH #16 ez egy apró progi ami bizonyos szűnyogokat elriaszt, ugyanis azok nem szeretik az ellenséges szúnyogok által kiadott frekvenciához hasonló dallamot. Ez biológiailag elismert tény és valóban létező program - számos verzióval.
Szarra se jó -
Shadow_THH #15 gecie -
#14 kell is ez így tél végén most is alig látom a képernyőt a sok szúnyogtól -
chatgyerek #13 igazatok van boccs! -
#12 #3-#7 http://www.nokiaprogramok.hu/ :OOOOOOOO -
#11 -
#10 Nekem tavaly nyáron fentvolt telómon a progi, hát nemtom, nem túl hatásos, talán valamit ér, de lehet, hogy azt is inkább csak úgy képzeltem :) Ilyen hülye ciripelő hangot ad amit állítólag nem bírnak a szúnyogok... Szal tulképp azonkívül h meríti az aksit nem sok mindent csinált... -
#9 ???????????? -
#8 jeeeah -
#7 esetleg egy jó linket adnál főnök??? -
RÓÓÓbi #6 Ezért topik áááááááá!
Amúgy meg ha ez az az orsz nyelvű?Mert ha igen akkor semmit nem kell vele csinálni csak úgy ciripel
Vége a témának! -
#5 vaty a tiszába -
FLeK0 #4 akkor ugorj a dunaba. -
#3 eírtad a linket,Not Found -
chatgyerek #2 csak az a gond hogy nem tudom hogy mire jó ez a program -
chatgyerek #1 A program itt található