Szúnyog riasztó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
rossz helyre ment...

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
valami riasztót ajánljatok nekem is
elektromosat, vagy mp3-at, vagy lámpa-t
vagy akármit, ami mûködik, pls....

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Hím szúnyog egész életébe nem szív vért<#finom>

deestroy
Csá! Nekem tudjátok milyen program kéne? Semijjjjjjjen! Egyébként a hím szunyog télleg nem szíííí vért!!! <#ejnye1><#hehe>

lehet vmi hívó kód ez - vmi királynõ

Ha azt akartad írni,hogy a hang a nõstény szúnyog hangját utánozza és a hímek ellepnek...Nos csak a nõstény szúnyogok szívnak vért a hímek nem.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

ReTeK
érdekes hogy ezt a programot szinte évente elsüti valaki valamelyik fórumon, aztán hamar kiderül hogy a program "jó" csak nincs hozzá megfelelõ hangszóró <#idiota>

Hátjah még tavaly nyáron én is kiv voltam rá mi lehet ez a progi!gondoltam hogy nem fog mûködni hát nem is elsõre lehet azt hittem jó mert nem jöttek szúnyogot de kis idõ múlva mintha meghallloták volna és elleptek - lehet vmi hívó kód ez - vmi királynõ 😊 szal hagytam a dolgot

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Lehet hogy jó csak a gagyi minõségû hanxóró nem tudja olyan minõségben kiadni a hangot hogy a szúnyogok elriaggyanak.

Úgy naggyábol semmire csak ciripel néha de szerintem ezt látod lejjebb is!<#nyes>
most olvastam elsõnek ezt a fórumot, különben mire jó ez a progi??
értem
ngcsnet
ehh

ez egy apró progi ami bizonyos szûnyogokat elriaszt, ugyanis azok nem szeretik az ellenséges szúnyogok által kiadott frekvenciához hasonló dallamot. Ez biológiailag elismert tény és valóban létezõ program - számos verzióval.
Szarra se jó

http://www.lohere.net - a MagyarChan

gecie

http://www.lohere.net - a MagyarChan

schrank
kell is ez így tél végén most is alig látom a képernyõt a sok szúnyogtól <#idiota>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

igazatok van boccs!<#rinya>
DEXTER92
#3-#7 http://www.nokiaprogramok.hu/ 😮OOOOOOO

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

akyyy
<#banplz>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

shad0w
Nekem tavaly nyáron fentvolt telómon a progi, hát nemtom, nem túl hatásos, talán valamit ér, de lehet, hogy azt is inkább csak úgy képzeltem 😊 Ilyen hülye ciripelõ hangot ad amit állítólag nem bírnak a szúnyogok... Szal tulképp azonkívül h meríti az aksit nem sok mindent csinált...

don't give a fuck

forza milan
????????????

sweech
jeeeah

fifi
esetleg egy jó linket adnál fõnök???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

<#kuss>Ezért topik áááááááá!
Amúgy meg ha ez az az orsz nyelvû?Mert ha igen akkor semmit nem kell vele csinálni csak úgy ciripel
Vége a témának!

ngcsnet
vaty a tiszába

akkor ugorj a dunaba.

ngcsnet
eírtad a linket,Not Found

csak az a gond hogy nem tudom hogy mire jó ez a program
A program itt található