8
  • mrzed001
    Hát igen, szenvedtem én is azzal a kütyüvel. Bár fejlesztő vagyok, de nekem is vagy fél percembe telt megérteni, hogy mégis mikor és mi a faxot is kell nyomni rajta. Képzelem szegény butuló kisnyugdíjast, mit szerencsétlenkedhet a gép előtt (azaz láttam is párat a Keletiben :))
  • quentit
    Ezzel a baromsággal inkább ne idegesítsél légyszíves. Először én is megörültem a jegykiadó automatának, majd miután rájöttem, hogy ezek a kretének alaposan elcseszték, és csak néhány településre lehet jegyet kérni, és nem akárhova magyarországon. Agyon kellene verni aki azt a sz*rt tervezte

Ha én Békéscsabára akarok menni, akkor oda miért nem ad jegyet??? Hátrányos megkülönböztetés? Mi az ótvaros szarért csak 100 km-es körzetbe lehet jegyet vásárolni?!?!?!

Már elnézést...
  • Derapo
    A keletiben van jegykiadóautomata olyan 1000 éve.Elfogad papír,aprópénzt,hitelkártyát.
  • klastrom
    Azért azt tegyük hozzá hogy a románok igencsak nyomakodnak.Mi meg süppedünk mégmélyebbre a kakiba...
  • Garfield
    Azért a fikázás közepette el kéne gondolkodni, hogy miről is van szó pontosan. Mert egyáltalán nem úgy tűnik, hogy holmi internetes informatikai csodarendszerről van szó, hanem egyszerűen csak arról, hogy gép adja a jegyet.
    Jelenleg a MÁV-nál is elektronikus jegykiadás van, ha megnézitek, akkor az idő azzal megy el, hogy a balf*sz ügyfél cseszik megnézni a menetrendet és a jegyvásárláskor mondatja fel azt a jegyárussal, vagy turkál a pénztárcájában, vagy épp számlát kér - mondjuk ez utóbbit nem értem, miért nem lehet géppel csinálni, miért kell kézzel.

Nemegyszer összeakadtam már olyan pénztárossal, akivel én is 40 másodperc alatt végeztem:
    a) én tudtam, hogy hova, melyik vonattal, mikor szándékozom utazni, ezt pontosan el is mondtam a pénztárosnak, plusz előkészítettem a jegy árát;
    b) ő beütötte a jegy adatait, amíg a gép kinyomta, addig összeszedte az aprót és már a jeggyel együtt adta is vissza.

Szóval mint annyi más esetben az életben, itt is kettőn áll a vásár.
  • norti
    ki kéne szórni az államilag vezetett cégekből az összes ott ragadt "visszamaradott" gondolkodású gyökeret és értelmes - nem értelmiségi! - embereket a helyükre, akkor talán fellendülne a gazdaság is...
  • norti
    ez az állam szegénységi bizonyítványa nem a MÁV-é... és ahogy az elmúlt 16 évből látszik nem is nagyon akarunk továbblépni...
  • mrzed001
    Akkor erre most lehet azt mondani, hogy EZ az igazi szegénységi bizonyítvány a magyar MÁV-nak?