1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• sorrow
    Remélem, hogy nem csak egy csilli-villi tech demó lesz.

Mert szerintem A Max Payne film-noir-os hangulatát biztos képtelen lesz elérni.

• Shep
    Most néztem meg a highres demonstrációs muvit, brutál lesz nagyon, kérdés milyen gép kell majd neki, hogy így fusson.
  • grebber
    Nagyon jó,de a rakétavető eléggé nevetségeset "sebez"!
  • grebber
    Gameplay movie (86MB)
  • grebber
    Új trailer (40MB)
  • grebber
    3 új kép

+ 1 bejelentés 2007 Q1-re modosult a megjelenési dátum :(
  • grebber
    Ez a 98 MB-os eléggé komoly viszont egy db hibát láttam egyik jelenetnél hogy a fegyvert lebegett a levegőben.Ettől eltekintva ütös lesz marha jól rombolható a terep szép frankó lesz várom ezerrel!
  • grebber
    2 videó
    Remélem ezeket még nem láttuk!
  • grebber
    Új videó (50MB) na ez már valóban új!
  • grebber
    Stranglehold E3 2006 Trailer (28MB)
  • STREEX
    Pár új kép
  • KeKKSZike
    Uhh... :( Nemááá! Én meg azt hittem, hogy április körül fog! :) Hát akkor még jó sokat kell várni. Eddig nem hallottam erről a játékról, csak most a PcGuruban írtak róla. Jó lesz, az egyszer biztos! :)
  • grebber
    Valamikor év végén!Hacsak nem tolják át 2007-re.
  • KeKKSZike
    Nem tudja valaki, hogy mikor fog megjelenni?
  • grebber
    Új videó
  • grebber
    Itt van egy E3-as trailer is.
  • grebber
    Képek
  • Vlala #12
    Miért kapott volna?
  • Thanatos
    már megszokhattad volna tőle :)
  • Zsolo007
    Kicsi az esélye, hogy a valószínűleg nagypénzes mozibefektetők segítette szerzőpáros és a felbérelt - feltehetően - szuperprofi animátorok elbaltázzák a játékot.

LOL. Bírom az ilyeneket. Így kell ezt csinálni, terjesszük a hülyeséget! Yes!
  • ThugEdge
    faxom én akartam nyitni:))
  • hgerg
    Hola all!
  • M@TriX
    én kerestem akkor még nem volt ;)
    pedig olyan szépen megcisnáéltama topicot fejlécben megjelenési dátum stb, dehát ez van ;)
  • grebber
    Trailer nagyon hangulatos.
    Remélem tarták szavukat és télen már tolhatjuk is.
  • Super Mario
    Már látom, hogy törölték a topicot. De hogy kapott-e "jutalmat" a másik topic létrehozója, azt nem tudom.
  • Vlala #4
    Ugyanabban a percben nyitották... fura, de kereső használata mellett is előfordulhat ilyen, hiszen amikor kereste, hogy van-e ilyen topic, akkor még nem volt, akkor M@trix is kereeste, hogy van-e ilyen. Na ilyenkor hozzanak döntést a modik :)
  • Super Mario
    Miért van ebből a topicból kettő???
  • 0ppika
    Pont a napokban gondoltam hogy milyen jó lenne egy Mexpéjn 3 FPS-be.
  • grebber
    Stranglehold: Max Payne akció Unreal 3 motorral

Sogun, 09:30 - PC X360 PS3

(VE) Legendás Hard Boiled mozifilmhez hűen érkezik a Stranglehold című, Nézdahátam akció-kalandjáték PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokra. John Woo és Chow Yun-Fat mozipápák rendezik!! Filmben megszokott fenséges mozdulatokkal levegőben uszikáló, közben két pisztollyal lövő húzásokat próbálják áthozni. Mindez kitűnően sikerült a Remedy Entertainmentnek a Max Payneben. Kicsi az esélye, hogy a valószínűleg nagypénzes mozibefektetők segítette szerzőpáros és a felbérelt - feltehetően - szuperprofi animátorok elbaltázzák a játékot. John Wootól mozis kamerabeállításokra, lendületes akciókövetésre számíthatunk. Chow Yun-Fat meg ontja a fejlesztőknek a fegyveres-harcművészeti mozdulatok elméleti részleteit.

Mátrix filmben látott csempés oszlop szétlövöldözéseket és kocsmák meg szobák berendezésének totális megsemmisítési módozatait elegánsan Massive D névre keresztelt rendszerben foglalták össze. [Massive Destructibility] Chow Yun-Fat visszatér főszereplőként, mint Tequila felügyelő. Csikágó és Hong Kong gengszterbandáinak szitává lyuggatása meg darabokra robbantása során nem ejt foglyokat. Szétlő mindent és mindenkit. Tequila rendőri esküjéhez való hűségét próbára teszi majd a csikágói orosz maffia azon trükkös húzása, melynek során elrabolják volt feleségét. Tequila dilemmázik a törvény precíz követése és családjának megvédése között.

Pörgős akciókba lendülünk, miközben ujjaink szorgalmasan nyomkodják az elsütőbillentyűket. Korlátokon rohanunk fel, csillárokon himbálózunk, mozgó tárgyakra ugrálunk. Tequilának is lesznek időlassító képességei. Újítás itt, hogy nagyobb pontossággal egyszerre célozhatunk és lőhetünk ellenfelekre.

UNREAL 3.0 és HAVOK rendszerek hajtják az akciót. Épület részei és berendezési tárgyak szétlőhetőek vagy más módon interaktívak. Emiatt a harcmodorunktól függ, mekkora rumli alakul ki, tehát hogy az általunk teremtett mindig aktuális romhalmazban mennyi helyünk marad pörögni.

info: Hardwired

Képek + trailer