1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• Hellsing47

???
  • AntiHero
    Hehe én régen már csináltam csak nem töltöttem fel mert mondom minek. Azért megmutatom.

• grebber
    Csinálj ha gondolod!
  • Hellsing47
    ne csináljak másik bannert? vagy maradjon az ami most van?
  • Hellsing47
    Hát nem ártana ha mostmár télleg betartanák azt amit mondanak, és nem a megjelenés elötti napokban csúsztatnák tovább
  • grebber
    Tuti!
    Kiváncsi vagyok hogy igazak lesznek-e a mostani megjelenések mert ezekszerint raklap game jön szeptember-december között és mind mind nagyon jók!
  • Hellsing47

vajon 1 hét elég lesz a végigjátszására? :D
  • grebber
    "A Midway megerősítette, hogy a Stranglehold szeptember 7-én kerül boltokba Európában.Santa Monicai E3 konferenciáján a kiadó még azt is bejelentette, hogy augusztusban jön a Stranglehold demó, melyet letölthetünk majd PC, Xbox 360 és PS3 platformokra."

info: Hardwired
  • Hellsing47
    Hivatalos honlap
  • grebber
    E3 Trailer
  • Hellsing47
    hát nem merem 100%-ra mondani de szerintem igen...
  • Shep
    És ezek már tutik, vagy csak mint a HL2 volt anno?
  • Hellsing47
    pl.: MoH Airborne, Bioshock
  • Shep
    Miért mi lesz még augusztus végén?
  • Hellsing47
    2 új videó
  • Hellsing47
    hmm...augusztus végén télleg nem fogjuk tudni hogy mivel játszunk :D
    nagy játék lesz ez is
  • grebber
    A fene vigye el elrontottam. :(

Info nem Gamestar hanem Hardwired mielőtt még agyonütnek érte.
  • grebber
    Stranglehold: Megjelenés

Sogun, 17:12 - PC X360 PS3 - Játék: Akció

(HW Insider) A GameStop.com szerint az X360 verzió augusztus 6-án kerül boltokba. A PS3/PC változatok pedig augusztus 20-án látják meg a napvilágot. A Stranglehold, Nézdahátam akció-kalandjáték, melyben kedvenc hong-kongi rendőrünkkel, Tequila felügyelővel irtjuk a gengsztereket. John Woo ismert filmrendező segített a fejlesztésben. Tequila nyomozó arcát természetesen a híres színész Chow Yun-Fat adja. A játékban totál szétlőhetjük a falakat és a berendezést.
    Thx, arsenal!

info: Gamestar
  • csoola
    hmm, nemtom h volt rola e szo, de lehet majd a filmbeni másik fontos szereplö, tequila társa is irányithato lesz a game-ben? mert a képeken engem most igy rá emlékeztet a ficko
  • grebber
    Új képek + Trailer
  • grebber
    Preview
  • Gerbill
    Ez jó hír. Legalább nyárom is lesz mivel játszani:)
  • grebber
    A Midway pénzügyi konferenciáján azt mondták hogy augsuztusban a boltok polcaira kerül a game!
  • grebber
    3 trailer
  • grebber
    3 új kép
  • grebber
    Ez nem is baj hogy nem jön még ígyis raklap game jött ki mostanában!
  • Gerbill
    Nyáron szerintem tuti nem adják ki, pedig akkor aztán igazán volna idő játtszani. A legtöbb játék az iskolakezdéssel jelenik meg, vagy a nyáriszünet előtt sajna:(
  • grebber
    Stranglehold: Megjelenés pletykák kilőve

Sogun, 08:25 - PC X360 PS3 - Játék: FPS

(PC Games) A John Woo közreműködésével készülő és a Tiger Hill Entertainment csapata által fejlesztett Strangleholdról hírek kéltek szárnyra, melyek szerint szeptember 13-án érkezne a játék az európai piacokra. A Midway azt válaszolta a pletykákra, hogy valótlanok. Nincs még pontos dátum. A becsült elkészülési határidő ezév nyara.

info: Hardwired
  • grebber
    5 új kép
  • grebber
    Új Trailer
  • grebber
    Azé nem ígyál előre annak a bizonyos mackónak a bőrére.
  • Gerbill
    UE3 engineből kiindulva nagy lesz, de mivel nem az UBI Soft csinálja, így valószínűleg SM2-es kártyákon is el fog futni:)
  • grebber
    Egyenlőre semmi információ nincs erről :(
  • laci92
    Valaki nem tudja esetleg a gépibényét????
  • hzsolt
    A legutóbbi Gamestarban van egy elég hosszú leírás a játékról.
  • grebber
    Reménykedjünk hogy nem!
  • watto
    Bazz...ennek kiba nagy gépigény lessz :(
  • heliosz007
    szerintem nagyon állat játék lesz!!! akkor most mi is a pontos megjelenési dátum???
  • Bucser
    Miután nem célja a Max Payne Film noir hangulatát megközelíteni hanem inkább egy Jhon Woo (amcsi filmek:PayCheck, Ál/Arc, Rés a Pajzson, Lost in space, Mission Impossible 2 és számolatlan Hong kongi lövöldözős film:D) film akar lenni Chow-Yun Fat nevével fémjelezve (Gyilkosok Gyilkosa, The Corruptor, Bulletproof monk, Anna és a király és egy csomó Hong Kongi akciófilm szintén Jhon Woo által és nélküle rendezve:D)

Szóval aki szereti az észnélkül lövős és lassított kamerás filmeket az szeretni fogja ezt is és nem a film noirt miatt:D mert az nem lesz benne szerintem:D
  • Shep
    Az lehet, de az akciót überelni fogja szerintem :)