1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#109 Akkor kicsit többet csúszott ... -
#108 Stranglehold GOLD!!!!!
Immáron a John Woo inspirálta TPS is nekünk tetsző színben fénylik; pontos megjelenési dátumok is vannak.
Érkezési sorrendben:
Xbox360 - következő héttől.
PC-re szeptember 18-ától.
PlayStation3-ra pedig 25-étől lesz.
info: Gamestar -
#107 sg.hu
Ezt már tudjuk... -
#106 Megnéztem youtube-on pár videót, és elég jó gama lesz.
Remélem... -
#105 Király, addigra talán meglesz a gépem.
-
#104 1 hetet csúszik a megjelenés! -
#103 sztem nem. -
marco2 #102 demo nem fog jönni? -
#101 Már jövő héten jön?
Basszus, igyekeznem a gépvásárlással.
De akkor meg nyakamon a Bioschock, a Medal, és ez is :)
Kánaán! -
#100 Csak míg a Bioshock fullon megy, ez minimumon se fog elindulni:( -
Spaceghost #99 Mindenki Bioshock lázban ég de ne felejtsétek el hogy ez a játék jövő hét hétfőn érkezik :) És persze Medal Of Honor is most lesz. Szal kell helyet csinálni a winyón :) -
#98 Attract trailer
Multiból is van benne kis szösszenet! Mindenki csuszkál repked vetödget! :D Jólesz ez remélem hamachival lehet majd multizni! -
csoola #97 ezek a kommentek voltak, a srác még cask nem is játszott a max payne-el, akkor mondta mikor mondtam neki h kedvencem volt... -
#96 Hát ha ez a gépigény igaz elég kevesen fogják tolni a cuccot. -
marco2 #95 Ez jó kis game lesz mikor is jön ki? -
#94 Új trailer -
Piko888 #93 Köszi -
#92 Hard Boiled a film cime! -
Piko888 #91 Melyik filmről mintázták a játékot? -
#90 Futni fog, valahogy, szerintem jól.... Mondjuk az Xboxos demo teljesen röccenés mentesen futott... -
#89 Honnan a francból tudjuk?
Elivleg ez a minimum gépigénye a játéknak:
Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows compliant)
Dual Core Processzor, 2 GB RAM, Nvidia 7800 / ATI x1300
15 GB szabad hely. -
sheva94 #88 csá!
Szerintetek ezzel a configgal mire számítsak?
AMD Athlon 64 X2 AM2 5200+
Radeon HD2600XT 256mb
2GB RAM
-
#87 azért cod-al hasonlítgatni elég nagy butaság,de tény:megérdemli a next gen max payne címet (max payne a maga idejének császára volt) -
#86 Sokan azt fejtegetik hogy vajon elirás-e ez a gépigény mivel ez minimumként van feltüntetve! -
#85 Én tegnap néztem meg a filmet (Hard Boiled) és nagyon jó volt, szerintem a játék is simán hozza majd azt a hangulatot, nagyon várom! -
#84 Pár szösszenetet idézek az xbox 360-as demót kiprobáloktól:
"Én már végig is játszottam a demót! 20 perc alatt végigvittem, és nem kétséges ez a VALAHA VOLT LEGJOBB TPS! De oda-vissza ver bármilyen Max Paynet vagy Codot. A létező legjobb akciójáték! merevlemez nélkül mit ér az xbox? Nem tudod elmenteni a játékállást, mindig előről kell kezdened stb."
"Szép ez a játék, de az animáció katasztrófa. A driv3r-ben meg az Oblivion-ban láttam utoljára ilyen természetellenes sínen mozgatott szögletes próbababa stílust. Fantasztikus lehetne, ha egy jó adag életet lehelnének az animációba. Példát vehetne pár régi PS2-es játékról."
"Nah megnéztem Boxon...hát nem kell sok ész tulképpen mész és lőssz...Nagyon jól el lett találva a game hangulata, de néha már a sok törmeléktől azt se látod mit lőssz, meg engem zavart hogy nem tudott lebukni fedezékbe állásból...de jó a játék bátran ajánlom mindenkinek "
"Azért a demó pályákon nem volt meg amit olvastam. Egy tűzharc után felsem ismersz a környezetre, de úgy szétlőttem a tárgyakat, hogy keresgéltem hol tudnék továbbmenni. És még néhány javítanivaló is van. pl. szétlőttek egy papagáj ketrecet és a papagáj lebegett a levegőbe. " -
Hellsing47 #83 tess csináltam másik bannert
ha ez sem tetszik némelyikőtöknek akkor rakassátok be AntiHero-jét :) -
#82 Amúgy meg érdekes párosítást irtak VGA fornton Nvidia 7800 / ATI x1300 7800 fényévekkel jobb!
2gb ram meg szerintem az ajánlottra utal! -
#81 Ennek elvileg már tegnap meg kellet volna jelennie pcre nem?? -
Hellsing47 #80 Stranglehold demó az Xbox Live rendszerében
[2007. augusztus 08. @ 15:16 - Chesario]
John Woo közel jár új videojátékának befejezéséhez, hisz elérkezettnek látta az időt, hogy egy demót adjon ki belőle.
Sajnos csak az Xbox 360 tulajokat érte az a szerencse, hogy beletekintsenek a Stranglehold kipróbálható változatába, ami akciódús játékmenetével várja a játékos kedvű konzol tulajokat. A Chow Yun-Fat virtuális közreműködésével tálalt demót az Xbox Live rendszerén keresztül lehet letölteni.
-Gamestar
kapják be -
#79 Stranglehold: Pohár tequila
Sogun, 14:27 - PC X360 PS3 - Játék: Akció
(IGN) - "Csak felhajtok egy pohárka tequilát, aztán széthentelem a csehót!" - szürcsöli be kedvenc felügyelőnk az energiát adó ital utolsó cseppjeit, majd rágyújt egy cigire és nekilát a duplapisztolyos gengszteraratásnak. Piacos környékre lépve néha útjába repülnek robbanás szállította műanyag hordók és tál barackok.
Megérkezett a gépigény infó:
Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows compliant)
Dual Core Processzor, 2 GB RAM, Nvidia 7800 / ATI x1300
15 GB szabad hely.
Thx, Replay!
Info: Hardwired -
#78 Fegyverbemutató Hm nagyon jó! -
#77 Szerintem is 68 sokkal jobb... Chow Yun Fatnek nincs ilyen elnyúlt feje... -
#76 nekem #68 jobban tetszik, az nincs elnyújtva és sg szabványú:) -
#75 Most megy éppen a Fegyverek Istene az retek klubbon ha érdekel valakit. -
Hellsing47 #74 Nekem mindegy :)
#70: thx^^ -
Hellsing47 #73 ha mutatsz nekem egy olyat képet amin van egy kirepülő golyó vagy egy elfogadható torkolattűz, akkor megpróbálom rávarázsolni :D -
#72 Ütős, de nem lehetne torkolattüzet is nyomni legalább az egyikre? esetleg kirepülő golyó? (tudom telhetetlen vagyok) -
#71 Ez szerintem jó lesz! Berakatom oké? -
#70 zsír