1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

Akkor kicsit többet csúszott ...
  • grebber
    Stranglehold GOLD!!!!!

Immáron a John Woo inspirálta TPS is nekünk tetsző színben fénylik; pontos megjelenési dátumok is vannak.

Érkezési sorrendben:

Xbox360 - következő héttől.
    PC-re szeptember 18-ától.
    PlayStation3-ra pedig 25-étől lesz.

info: Gamestar
    sg.hu

Ezt már tudjuk...
    Megnéztem youtube-on pár videót, és elég jó gama lesz.
    Remélem...
    Király, addigra talán meglesz a gépem.
  • grebber
    1 hetet csúszik a megjelenés!
  • AntiHero
    sztem nem.
  • marco2
    demo nem fog jönni?
    Már jövő héten jön?
    Basszus, igyekeznem a gépvásárlással.

De akkor meg nyakamon a Bioschock, a Medal, és ez is :)
    Kánaán!
  • Gerbill
    Csak míg a Bioshock fullon megy, ez minimumon se fog elindulni:(
  • Spaceghost
    Mindenki Bioshock lázban ég de ne felejtsétek el hogy ez a játék jövő hét hétfőn érkezik :) És persze Medal Of Honor is most lesz. Szal kell helyet csinálni a winyón :)
  • grebber
    Attract trailer

Multiból is van benne kis szösszenet! Mindenki csuszkál repked vetödget! :D Jólesz ez remélem hamachival lehet majd multizni!
  • csoola
    ezek a kommentek voltak, a srác még cask nem is játszott a max payne-el, akkor mondta mikor mondtam neki h kedvencem volt...
  • wedge31
    Hát ha ez a gépigény igaz elég kevesen fogják tolni a cuccot.
  • marco2
    Ez jó kis game lesz mikor is jön ki?
  • grebber
    Új trailer
  • Piko888
    Köszi
  • grebber
    Hard Boiled a film cime!
  • Piko888
    Melyik filmről mintázták a játékot?
  • Alwares
    Futni fog, valahogy, szerintem jól.... Mondjuk az Xboxos demo teljesen röccenés mentesen futott...
  • grebber
    Honnan a francból tudjuk?
    Elivleg ez a minimum gépigénye a játéknak:

Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows compliant)
    Dual Core Processzor, 2 GB RAM, Nvidia 7800 / ATI x1300
    15 GB szabad hely.
  • sheva94
    csá!

Szerintetek ezzel a configgal mire számítsak?

AMD Athlon 64 X2 AM2 5200+
    Radeon HD2600XT 256mb
    2GB RAM
  • ThugEdge
    azért cod-al hasonlítgatni elég nagy butaság,de tény:megérdemli a next gen max payne címet (max payne a maga idejének császára volt)
  • grebber
    Sokan azt fejtegetik hogy vajon elirás-e ez a gépigény mivel ez minimumként van feltüntetve!
  • Alwares
    Én tegnap néztem meg a filmet (Hard Boiled) és nagyon jó volt, szerintem a játék is simán hozza majd azt a hangulatot, nagyon várom!
  • grebber
    Pár szösszenetet idézek az xbox 360-as demót kiprobáloktól:

"Én már végig is játszottam a demót! 20 perc alatt végigvittem, és nem kétséges ez a VALAHA VOLT LEGJOBB TPS! De oda-vissza ver bármilyen Max Paynet vagy Codot. A létező legjobb akciójáték! merevlemez nélkül mit ér az xbox? Nem tudod elmenteni a játékállást, mindig előről kell kezdened stb."

"Szép ez a játék, de az animáció katasztrófa. A driv3r-ben meg az Oblivion-ban láttam utoljára ilyen természetellenes sínen mozgatott szögletes próbababa stílust. Fantasztikus lehetne, ha egy jó adag életet lehelnének az animációba. Példát vehetne pár régi PS2-es játékról."

"Nah megnéztem Boxon...hát nem kell sok ész tulképpen mész és lőssz...Nagyon jól el lett találva a game hangulata, de néha már a sok törmeléktől azt se látod mit lőssz, meg engem zavart hogy nem tudott lebukni fedezékbe állásból...de jó a játék bátran ajánlom mindenkinek "

"Azért a demó pályákon nem volt meg amit olvastam. Egy tűzharc után felsem ismersz a környezetre, de úgy szétlőttem a tárgyakat, hogy keresgéltem hol tudnék továbbmenni. És még néhány javítanivaló is van. pl. szétlőttek egy papagáj ketrecet és a papagáj lebegett a levegőbe. "
  • Hellsing47
    tess csináltam másik bannert
    ha ez sem tetszik némelyikőtöknek akkor rakassátok be AntiHero-jét :)
  • grebber
    Amúgy meg érdekes párosítást irtak VGA fornton Nvidia 7800 / ATI x1300 7800 fényévekkel jobb!

2gb ram meg szerintem az ajánlottra utal!
  • reger
    Ennek elvileg már tegnap meg kellet volna jelennie pcre nem??
  • Hellsing47
    Stranglehold demó az Xbox Live rendszerében
    [2007. augusztus 08. @ 15:16 - Chesario]
    John Woo közel jár új videojátékának befejezéséhez, hisz elérkezettnek látta az időt, hogy egy demót adjon ki belőle.

Sajnos csak az Xbox 360 tulajokat érte az a szerencse, hogy beletekintsenek a Stranglehold kipróbálható változatába, ami akciódús játékmenetével várja a játékos kedvű konzol tulajokat. A Chow Yun-Fat virtuális közreműködésével tálalt demót az Xbox Live rendszerén keresztül lehet letölteni.

-Gamestar

kapják be
  • grebber
    Stranglehold: Pohár tequila

Sogun, 14:27 - PC X360 PS3 - Játék: Akció

(IGN) - "Csak felhajtok egy pohárka tequilát, aztán széthentelem a csehót!" - szürcsöli be kedvenc felügyelőnk az energiát adó ital utolsó cseppjeit, majd rágyújt egy cigire és nekilát a duplapisztolyos gengszteraratásnak. Piacos környékre lépve néha útjába repülnek robbanás szállította műanyag hordók és tál barackok.

Megérkezett a gépigény infó:

Windows XP SP2 / VISTA (Games for Windows compliant)
    Dual Core Processzor, 2 GB RAM, Nvidia 7800 / ATI x1300
    15 GB szabad hely.
    Thx, Replay!

Info: Hardwired
  • grebber
    Fegyverbemutató Hm nagyon jó!
  • Bucser
    Szerintem is 68 sokkal jobb... Chow Yun Fatnek nincs ilyen elnyúlt feje...
  • Rage47
    nekem #68 jobban tetszik, az nincs elnyújtva és sg szabványú:)
  • CalebJoe
    Most megy éppen a Fegyverek Istene az retek klubbon ha érdekel valakit.
  • Hellsing47
    Nekem mindegy :)

#70: thx^^
  • Hellsing47
    ha mutatsz nekem egy olyat képet amin van egy kirepülő golyó vagy egy elfogadható torkolattűz, akkor megpróbálom rávarázsolni :D
  • Shep
    Ütős, de nem lehetne torkolattüzet is nyomni legalább az egyikre? esetleg kirepülő golyó? (tudom telhetetlen vagyok)
  • grebber
    Ez szerintem jó lesz! Berakatom oké?
  • AntiHero
    zsír