1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• Hellsing47
    A Midway hivatalos fórumában közölte a jó hírt, miszerint még ma megjelenik a Stranglehold PC-s változatának demoja!
    ashe, 2007. szeptember 14., 14:08

Sajnos egyelőre semmilyen pontos információ nincs a demo tartalmáról, csak annyit lehet tudni, hogy a Fileplaneten lesz elérhető, még valamikor a nap folyamán. Hogy fizetős vagy ingyenes account kell a letöltéséhez, az csak a későbbiekben derül ki....

-Gamestar
  • Newfronter
    azaz 18.-án.
  • Shep
    Akkor most mikorra is várható?
    Egyre lassabban :)
  • AntiHero
    Mer eddig hogy jött?
    Egyre jobban közeleg a megjelenés :)
  • zoli80
    nagyon jo.a veget is eltalaltak,de minimum medium nehezseget valasszatok,kulonben semmi kihivas.
  • grebber
    Ha jó akkor nem baj ha rövid mert akkor sokszor végigjátszás játszik majd nálam mint sok más játéknál!
  • zoli80
    tenyleg rovid:S
  • Bucser
    John Woo soha nem használt Bullet time-ot míg ámerikába nem jött... Ott is csak a Paycheckben asszem egyetlen részen) csak lassított kamerakezelést... Bullet time-ot sohasenem...

• Raptor 2
    Nem túl sok :( Én általában nem szoktam egész nap játszani, ha egy nap leülök akkor max 2 órát szerintem, de kb 3 napja játszom, így tipp, hogy kb 6-8 óra... Nekem vészesen rövidnek tűnt, de legalább jó volt...
  • Alwares
    Igen és érdemes megemlíteni, hogy az erdeti filmben, a Hard Boield-ben volt kb elösször, ahogy a játékokban nevezzük, bulet-time... Mondhatni onnan merített minden, Matrix, Max Payne és a többi... (92-es a film)
    Játékidő mennyi?
  • Raptor 2
    Zsír az előbb toltam végig boxon, hát gyerekek sztem odabasz. NEkem a MP2 is bejött, de számomra ez 100-szor többet nyújt annál... Főleg a rombolható terep
  • Ma2ska
    Minekutána az alapjául szolgáló film is az.
  • Bucser
    A Max Payne Film Noir stílusban készült ez meg egy egyszerű action múvi szintjén mozog.

Egekbe magasztalni felesleges....
  • Ma2ska
    az arcade-játéktermi feeling nem áll távol tőlem amúgy sem, igy ez nem jelent problémát. Szerintem hangulatos, mint ahogy a Max Payne is az volt, az igaz kissé dark, mélyebb, talán művészibb, de a témaválasztás és story is meghatározza ezt.
  • Alwares
    Technikailag sokkal több annál, de nagyjából ennyi. Jó kis játék, rohadt látványos, élvezetes, de hangulatban a Max Payne ütősebb... Én mikor ezzel a játékkal játszom, néha nagyon játéktermihangulatom van...
  • Ma2ska
    Illetve 3,5-4 év, mert akkor jött ki a max payne 2.
  • Ma2ska
    Ennek annyi köze van a Max Payne 2 höz, hogy annak nextgen változataként szokták emlegetni, és valóban, mindenben több sokkal, textúrázottságban, fizikában, effektekben és környezetrombolásban egyaránt, a játékmenetben felfedezhető hasonlóság, de a kettőt játékélményben nem lehet összehasonlitani. Pont az a két év fórja van technikailag, és ez egy nagyon ütős játékot eredményezett.
  • Solid Snake
  • zoli80
    az osszehasonlitás meg vicces reszedrol.gondolom meg nem lattad az uj jatekot.tedd meg!
  • zoli80
    vegignyomtam a max paynet es elbujhat e mellett.MINDEN tekintetben.a kornyezet szo szerint lebonthato.ha lovod az ellen mellett a falat,akkor a tormelek bevakitja.az emeletet rabonthatod a gonosz faszikra,stb.
  • Gabe18
    Majd nézd meg mozgásban,ne egy kép alapján.
  • Newfronter
    Ezt úgy szokták csinálni, hogy az egyik játék legcsúnyább helyszínéről csinálnk egy shotot, és összevetik a másik játék legszebb helyszínével.
    Persze ettől függetlenül elég szépen néz ki még mindig a MP2.
    Viszont fizikában labdába sem rúghat a Strangleholdal.
  • Bucser

ja.
  • Gabe18
    Max Payne 2-t ez grafikában simán othagyja.Arról már nem beszélve hogy ilyen kinézet mellett milyen rombolást vihetsz végbe minden helyszinen.
    Bár mintha már kicsit túl kaotikus lenne,hogy egy pillanat szünet nincs szinte,mert ha nem éppen animácio van,akkor folyamatossan özönlik az ellenség 3-4-5 embere,nincs egy szusszanásnyi szünet.Ahonnan ember előjöhet,onnan tuti hogy elő is jön egy csapat.
  • Bucser
    "a grafika orulet"

Láttad te a max payne 2-t? Ez azzal van párban csak elkésett 2 évet...
  • zoli80
    ez a jatek brutalis boxon.
    a grafika orulet,az iranyitas jo,sztori megfelelo.minden stimmel.nekem.
  • bodesz
    18?még ps3 ra is 14et írnak pc re meg 5.láttam.érdekes 1hete 4. láttam azért írtam be :o
  • Newfronter
    Nem igaz. 18.-án jön ki az USA-ban.
  • bodesz
    mondom MÁR KIJÖTT EREDTIBE.NEMIGAZ?
  • AntiHero
    még nincs...
  • bodesz
    elvileg kintvan nem?márcsak wrz re várunk? :O
  • Newfronter
    Gépigényről mit tudtok? Az a brutál gépigény ami mellé minimum volt írva az most igaz?
    Mondjuk az én gépemen menni fog simán, de hát a többi fórumozó gépén nem nagyon, ő érdekükben kérdezem.
  • Newfronter
    US: September 18, 2007
  • grebber
    Új Trailer
    Playware azt írja, hogy szeptember 21.
  • buldozer99
    remélem hamarosan jön pc-re is:)
  • AntiHero
    xbox 360ra már kint is van a tört verzió!