1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#230 Ez csak demo, és csak közepes grafikát állítottak be benne, szóval a végleges verzió nem ilyen lesz :D -
homeless #229 Nekem is crashel 2 perc után. Úgy tűnik, hogy akinek nvidiája van + 1GB ram, annak jön elő ez a fekete képernyős szar.
Mondjuk már alaból az nevetséges, hogy csak 640x480-ba fut a demó. Ez így 2007-be elég szánalom. -
rémrendescrysis #228 Valahogy nem lehet állítani a felbontást mint a R6V-ban a szélesképernyővel, mert a játék nem néz ki valami jól a 24 colos monitoron. -
#227 Az AceMega kodek pakk is szokott ilyen fekete képernyős jelenséget produkálni... -
Newfronter #226 Legújabb driver van fent? Mert nekem volt valami hiba, felraktam egy újabb drivert és ment a játék. Igaz én atis vagyok. -
#225 nekem is fekete lesz a képernyö intro után 8600gt video karim van mikor inditom valami azt irja ki nem tudja inicializálni valami ole nevü dolgot mi lehet a baj -
#224 Nekem nagyon bejott a Demo, bar egy kisse fako a szinezete a gamenak.
De amit beleprogramoztak ebbe a gameba, na az nem semmi..
Mar nagyon varom a full verziot! -
Kaslerka #223 off:
Érdekes, hogy az R6V-tól az újságok is hogy el vannak ájulva, hogy milyen szép, hát szerintem nézzék már meg a GRAW2-t. A fegyverek fényévekkel szebben ki vannak benne dolgozva, mint abban. Arról nem is beszélve, hogy milyen élettelen szinek vannak benne. -
#222 próbálta már valaki más játék ini beállításaival felülírni?? -
#221 na valaki? -
#220 helo szerintetek az aláírásomban lévő géppel menne a demo?válaszoljatok lécci -
Nagy01 #219 dejó felrakom elindul kiírja a billkiosztást loading és feketeképernyő xD.. -
#218 Az a ResidentEvil-es (DarkSector) gyerek nem tévedt még be ide? :P -
#217 Ja az a Precision Aim nekem leesett az állam amikor megkaptam tényleg nagyon jól meg van csinálva főleg hogy minden szétlőhető.
Nálam a demó játékélményben ***** kapott. -
#216 C:\Program Files\Midway Games\Stranglehold Demo\Binaries\MCELauncher.exe" Retail-Stranglehold.exe -language=eng -ResX=1600 -ResY=1200
ezt probáld ki hivatalos oldal forumján van irva -
#215 nforce forum azért it szeb a kép -
#214 Hát ja hentből van benne bőven.Az tetszik amikor végig követi a golyót a találatig.Meg a tequila time is frankó ahogy elhajolsz a golyók elöl azt közbe osztod az áldást! -
#213 Amúgy nekem is nagy kedvencem. A strangle-ben meg nem a grafika a lényeg hanem az akció meg az interaktivitás. -
#212 Na ezek a képek már igen, PC-n is ilyen de az első az mese. -
#211 De ne x-es képet tegyél be azon lehet, hogy ilyen, de PC-n nem. -
#210 elsőre tényleg gyanus lehet, de ilyen, tudom,..tolom az X-en itthon :)
itt egy másik.... egy harmadik.....ez bizony ilyen szép!
(na még egy utolsót...:D de tényleg :)...imádom!
na, de nem off -lok, csak mondom, a játék alapvetően...hát finoman szólva se egy nagy durranás...legalább is azon képek alapján amit beszúrt Grebber! -
#208 A fényekre gondolok mielőtt valaki megszólna. -
#207 Az a vegas kép szerintem ps-os, mert ennyire nem néz ki jól. -
#206 Csak tudnám hogy ez most a max grafikája a gamenek vagy mi? Mert nagyon engem sem gyözött meg a videókban valahogy joval szebb volt!
De pl a rombolhatoság nagyon jó Medal of Honor Airborne-t is fel lehetett volna dobni ezzel a rombolással.
Az én gépemen végig 20-30 fps között mozgott a game.Nekem szemre játszhatónak tünt nem akadt! -
#205 jó...lehet, h velem van a probléma, ...mostanában R6: Vegas, Gears Of War, Bioshock játékokkal játszogatok és valahogy hidegzuhanyként ért a lentebbi képek...a Crysist meg fel se merem hozni...
na, de hogy ne menjem messzire a példáimtól...itt egy kép az R6: Vegas -ból...egy a Bioshock -ról...és mondjuk egy a Crysis -ből...döntsd el mi a szép 2007. -ben!
(Gears Of War -ról inkább nem rakok, mert sírás lesz a vége :p)
-
Hellsing47 #204 hát én azért rondának nem mondanám -
#203 Demot szidják! Ha jól vettem ki a demóban 1024*768-as a felbontás nem lehet állítani.De ezen a linken bizots mást is irnak nemtok angolul :(
Angolul tudok olvassák el ezeket! -
#202 Öszintén megmondom halvány fogalmam sincs min van ugyanis a demón belül semmilyen lehetőség nincs a grafika állítására de még azt se irja miben tolom hogyan :( -
#201 te low- on tolod? vagy ennyire über ránda a graf? -
#200 Na végigtoltam a demót szerintem nagyon jó kis game ez tényleg minden szétlöhető frankón!
Elötte:
Utánna:
-
#199 szerintetek meg próbáljam az én gépemen a demot? -
#198 Addig kattingatsz a linkre amig egyszer be nem ugrik a letöltési lehetőség.Sokan töltik onnan.Én is onnan szedem ! -
rémrendescrysis #197 hogy kell a GamesWelt-ről tölteni? -
#196 honnan szeded? -
#195 na találtam is egy jó linket 220 kb/s jön onnan majd holnap kipróbálom ... -
#194 ezek köszi .... nem tudtok adni valami gyors linket ahonnét szedni tudnám ?? mármint a demót -
#193 Szeptember 18.-án! -
#192 mikor jön ki a full game?
-
#191 Basszus ekkora egy szart de miért nem ugy tölt le a köcsög windows dologokat hogy ha 2gb-ot foglal akkor annyi kelljen neki?
Ez letölti magának egy mappába és onnan másolja ahova kértem hogy mentse tehát kell neki 4gb hely szép lesz mert nemfogja tudni feltenni majd kezdhetem elölről klafa nagyon :( -
#190 Nincs valami gyors hely, mert a wp-ről nekem 30-40el csorog azzal meg jövőre sem ér le.