1738
Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
-
#270 2 giga, de sp2-n nekem úgy indult el, hogy az sp1 alatt telepítettet simán elindítottam, tehát nem telepítettem semmit, lehet a directx kavar miat feltesz. -
#269 nekem is sp2 van fent menyi a memoriád
mert sp2 alat is fagy tovább nekem -
#268 Hát fura de a hivatalos driverrel is fagy, viszont az sp2-es rendszeremen gond nélkül elindult. -
#267 Nah végigjátszottam a demót, szerintem a grafikával nincs gond, a játékhoz meg nem szükséges különösebben sok ész - de miért is kéne, hisz ez nem arról szól. Néha jól esik egy kis agyatlan szórakozás, nekem bejött. -
#266 Megvettem, kipróbálom!
Köszönöm! -
#265 felvettem nemsokára mondok véleményt ... meg kéetis talán adok .... vista alól :) -
strebacom #264 Én próbáltam a felbontás átirást és megy faszán.... -
#263 Végre egy MIDWAY -es játék, rég láttam már PC-n midway-t ... jól jönne egy mortal kombat is már tőlük ... vagy valami hasonló -
Newfronter #262 A MOHA a legrondább. Ez sokkal szebb nála. :) -
csgj #261 ilyen graf mellett sm 3 azért elég durva... de igazad van :P -
Newfronter #260 Megvetted a videókarid? Mármint az X1950 pro-t. Mert én ezt a drivert használom hozzá. -
#259 Azért az túlzás hogy a játék ronda, de az már nem, hogy jelen formájában a legrondább UT3-as játék... -
#258 Mivel ue3 szerintem igen sm3-as kártya kell hozzá! -
Newfronter #257 Amúgy a demóban található pálya a leggázabb a fullban, egy box-os ismerősöm mondta. :) A többi pályán sokkal több mindent szét lehet törni.
Nagyon szépek az effektek a játékban. -
#256 Gondolom nem valami driver hiba, mert akkor az életerő csíkok sem jelennének meg. -
csgj #255 és ez SM3?? Mert nem vmi szépség.... de kipróbálnám, ha megy sm 2-vel -
#254 nem lenne egyszerűbb kipróbálnod?:P -
#253 Azt hiszem fel kell kapcsolni az villanyt :)))) na jó nem toom ... -
Newfronter #252 Idézet a GS-ről:
" Nekem simán futott. Gépem adatai:
Intel Pentium 2.8 Ghz ( Egymagos)
2 GB RAM
Geforce 6600 GT"
Akkora cerkákat nem szereti? -
#251 Aki probálta ezt a felbontás áttírást és müködik kérem jelezze!! -
#250 Ilyen hibával találkozott valaki?
Nem hiszem, hogy amikor elindul a játék ilyen sötét van...
Tudtok erre megoldást? -
#249 akkor írtó lassan megyek :) és szétlövök mindent ... -
#248 Ezt olvastad valahol?
Én a demóban található videókból (amik nem realtime futnak, hanem előre renderelték őket a játék motorjával) azt láttam, hogy azok sem szebbek mint maga a demó... Szal sztem senki ne nagyon számítson ennél sokkal jobb grafra a fullban... Max felbontásállításra... -
#247 idézet HW-ről:
"El sem merem képzelni akkor hogy milyen lehet a max. grafika. Attól a ponttól hogy tudnék játszani, olyan szinten elkezdett szaggatni hogy kb. 2-3 frame/sec. Így sajna játszhatatlan nálam. 3ghz celeron, 2 giga ram, 6600gt 256mb. Pedig kipróbáltam volna. :(" -
#246 20 perces kb!
Amugy ha közel álltok az ellenfélhez és lövést nyomtok akkor nem lövi hanem fegyverrel megüti az ellent!
Az is jó ha nekifuttok a falnak felmegy rá és hátraugrik róla :D -
Newfronter #245 10 perc kb. -
#244 na még kb. 10 perc és leszedtem ... hosszú a demo? -
#243 Nekem is lejött a demó, neki is ugrok egy kis zúzásnak! -
#242 Nem nekem a legújabb beta driverrel az első loading után fagyott ki, 163.44-el lement az intor és utánna, most rakom fel az utolsó hivatalos dirvert remélem azzal nem fagy ki. -
#241 ikon tulajdonságok cél -
#240 ezt hova kell beírni akkor?
-language=eng -ResX=1600 -ResY=1200 ha egyátalan ezt kell ...
-
#239 neked inditásnál nem ir ki hibát valami ole vagy mit -
#238 na mind1 20 perc és kipróbáltam, talaláltam egy oldalt ahonnan 1 mb/s jön .. -
#237 :D, szerintem nem... -
#236 Lehet benne verekedni ??? -
#235 Na a rohadék loading után driver hibával kékhalálozik. Most találjam ki melyik driver jó neki. -
Elveon #234 Stranglehold!
-
#233 USA-ban 18-án jön a teljes, szóval jövőhéten már tolhatjuk :) -
Djemba #232 tegnap kellett volna kijönnie a teljesnek mert szept 14 volt a megjelenési dátum -
#231 163.44 verzio van fent