1738

Warez , Off, Spam Topik
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !

• grebber
    Ezt csak példának tettem oda amúgy nekem is alaból 1024-es volt!
  • painkiller25
    na most meglátom!és köszi!
  • AntiHero
    hűha
  • Shep
    Nekem alapból 1024-es
  • grebber
    Demó exéjére jobbklikk és így nézzen ki a cél mező:

"C:\Games\Stranglehold Demo\Binaries\Retail-Stranglehold.exe" -language=eng -ResX=1024 -ResY=768

Persze amekkorára akarod a felbontást azt irod be !
  • painkiller25
    Hy ALL!akárhogy olvasok vissza vagy keresek rá nem atlálom h h kell átállítani a felbontást... az egyiket próbáltam mikor az indítási paramétereket kell átállítani de azt nem engedte:( valaki help h mit hogyan csináljak THX!!!
  • marco2
    Demo gyors letöltése:http://www.thesource.hu/index.php?tsid=fa1b94282c0be825c6ac7a823ed47920&tsid=13beffb790cee28d00607d05ffb5efc3&md=dls&id=975&
  • raymond01
    nekem is kilép rögtön az elején, még kiírja hogy mivel kell irányítani +ilyenek utána hiba üzivel kidob!?
  • markastor
    A kifagyásra valami megoldást talált már valaki?
  • grebber
    Nekem ez bőven elég többeet ugyse bir a gépem sajnos :(
  • zeus89
    dobják már fel high detail al .... bakker ekkora marhaságot... demot ne lehessen állítani ...
  • spidey91
    JAJJ DE KURVA JO EZ A GÉM!!!
    Ez megoldotta a problémát! Köszi!
  • zeus89
    send , don not send error :))
  • zeus89
    kész kipróbálom ...
  • xido
    izzad itt mindenki a low-demoval:))..még ha 1 hónap múlva jönne a teljes játék,azt mondom oké..de pár nap max:)..addig le se szednék 2 gigát:)
  • zeus89
    70%
  • LegionarR
    Akkor igazán elmenthetnéd, és megnézhetnéd hogy működik-e... Különben tök felesleges a másik felét is átírni...
  • grebber
    Demo gameplay videó (18MB) Én készítettem akit érdekel letöltheti!
  • zeus89
    meglátjuk most tartok kb. 50 % nál ....
  • homeless
    Na arra kiváncsi leszek, főleg úgy, hogyha átirsz valamit a 7800 soros ini-ben, akkor el se indul a játék. Én csak a felbontást írtam át, de baszott elindulni utána. Ezért is van, hogy command promptból kell állítani a felbontást. Meg nagyon úgytűnik, hogy a demohoz elég nyomorék texturákat szállítottak, szóval azok minőségén nemhiszem, hogy tudnál állítani. Gondolom ezért is indul alapból 640x480-ba és ezért is nem lehet hagyományosan állítani a felbontást. Vagy így próbálják rejtegetni, hogy mennyire optimalizálatlan a játék, vagy az is lehet, hogy 2szer ekkora(4 giga) lett volna a demo normális textúrákkal.
  • zeus89
    a kamerát be lehet tenni, hogy rázkódjon ... tegyem be???
  • LegionarR
    Ok de abban igazatok volt, hogy lesz ez még szebb is... Az ini fájlból ítélve...
  • LegionarR
    Hogyan? Én ha átírtam az INI fájlt, nem volt hajlandó eklindulni... Neked már fut?
  • zeus89
    beraktam a god modot is ...
  • zeus89
    na motion bluert be tudtam rakni ...
  • zeus89
    ez mi lehet???

[Core.MwyAudit]
    bAuditEnabled=True
    bAuditEnabledInRetail=False
    bAuditEnabledInProgrammerBuilds=False
    bEnforceLocalLogsDirectoryExists=False
    AuditType=0
  • zeus89
    kb 10 % már átírtam ...
  • LegionarR
    Ne ítéljetek előzetes videók alapján sem... Ott van pl. az Advent Rising: az előzetes videói és maga a játék közt van bőven különbség grafikai szinten...
  • AntiHero
    sztem eső bekapcsolása,de nem mondok hüyleséget.
  • AntiHero
    Majd ha valaki fullra felvett mindet! MAXRA tényleg mindent az rakja már fel az ini filét:) köszi.
  • zeus89
    ez mit állíthat ???

ForceStaticTerrain
  • zeus89
    bakker ha nem játszottál a demóval ne ugassál bele, hogy faxa a demo grafikája, méghogy a PC-m nem bírja :) mindent bír ... ez is 80 FPS el ment ...., csak egyszerűen a DEMOBA nem lehet állítani a részleteségeket a DETAIL-t ... így tehát írtó pocsék egy LOST PLANET, meg BIOSHOCK után.

Megjegyzem a vegső videóba már írtó szép a graf(ahól bemutatják a játékot) ... tehát valóban gyönyörű lesz, most meg neki állok, hátha fel toom nyomni full detailra ..
  • grebber
    Ez így igaz pl a az unrel engine 3 csúcsa jó igaz eleddig xbox 360-on a Gears of War de nem félek tőle hogy pc-n csúnya lene majd de oda ha nem jó optimalizálják fog majd kelleni alá gép!
  • Kandurex
    hm...te se sokat hallottál még a programozói és designer munkáról mi? attól , h mi dohog alatta még lehet bűn ronda a játék...egyébként sajnos az U3 enige nem egyszerűségéről híres, szóval nagyon sokat tud és nagyon szép tud lenni...de kihozni belőle sem egyszerű
  • tonyr #275
    xar a graph???
    ember, talán a pc-d nem birja...
    me ha wki szerint xar a unreal3 engine, az nyissa kia szemét, má bots
  • zeus89
    szerintem faxa a játék de nagyon. a grafika írtó rossz, ám a hosszú videóba látszik, hogy mien is high detail -on ...
  • grebber
    Lehet benyögig majd hogy ez a minimum graf azt a full csak 8800GTX-ekkel meg Ultrákkal meg 2900XT-kel lesz játszahtó
  • AntiHero
    Enyhén akció az egész:) De amúgy teszik viszont grafika nem olyan csúcs.
    (bár a demó iszonyat levan butitva)

Multi az faintos lesz az tuti.

Annyira nem várom, nem nagy szám, naggyából ugyan az van mindig egy idő után monoton lesz. sztem.
    kb ennyi:)

KÉPEK:

Csá! Teki..

Az asszony nyaggat? Köcsög a főnök? Hááttt Szopjáálll!

BUUUMMM! HEAD SHOOT YEAH!!!!

..és ekkor tibike köpni nyelni nem tudott.

úúú... b+ a vasaló meg úgy maradt!

Tekila utál ládát pakolni.

Tekila imádja a Feng Shuit.

Evés után mindig takaríts el magad után!

Tekila bácsi olyan ügyes nagyon ügye gyerek ám! Telekinesist is tanult a suliba.

Yeah... ez az!

• grebber
    Na én is kiprobáltam ezt az áttirást nekem a max a tft miatt 1280*1024.
    Érezhetően lassabban fut a game igy már 10-30fps között van a szorás :(
    És ha ez nem a full graf ami a gameben van lehet hogy igaz az a gépigény amit irtak hogy kell ide a 7800-as vga majd!
    Amúgy a tárgyak kidolgozatlanok mármint csunyák :(

Nemhiszem hogy UE3-ból csak enyit lehet kihozni.