24
-
Inquisitor #24 Na az meg a másik fele, mikor a Disney egy alap drámából happy-endes baromságot hoz ki :( -
Inquisitor #23 Még egy klasszikus mese, amit kimos a Disney, kilúgoz, csinál hozzá +2-3 mozirészt, meg 200 episodot a TV-be, és a mese értelmét és báját vesztve, előrerágva, sőt előreemésztve kerül a gyerek elé. Nehogy véletlenül a gyerek gondolkodni kezdjen vagy valami ...
Haragszom rájuk már a Micimackó miatt is eléggé, erre még ezt IS tovább akarják gagyítani? -
Ironka #22 Bambi egy őzbak. Ez a Bambi gyermekeiben aztán egyértelműen kiderül. Asszem van is ilyen jelenet az eredetiben, amikor először szarvast lát és az anyja tisztelettel beszél róluk.
Amúgy én mesekazettán hallgattam annó és hát hatalmas élmény volt. Emlékszem Józsa Imre volt a felnőtt Bambi hangja. Nagyon szép mese. Kockás képregényben is megvolt. :) -
#21 Remélem ha gyerekem lesz, nem néz ilyen faxságokat. -
lazsi #20 Jah, hogy már a gyerekeket is butítsák, hogy a jövő generációja már kezet csókoljon viktorkának meg ferikének. Röhej amit az ifjúsággal művelnek. Alsóba nem lehet buktatni, azt majd bekerülnek a tömegek az 5. osztályba úgy hogy írni olvasni nem tudnak. MEg az éreccségit elbasszák, meg a felsőoktatást, úgy hogy még most se tudom, hogy 2 év múlva ha elkezdem az alapképzést a műszakin akkor végül milyen diplomát fogok kapni. -
winnie #19 ezen nem élnek és nem az extraprofit a cél, mindössze a videós folytatások feladata, hogy a cgi cuccok mellett fentmaradjanak a klasszikus rajzolt rajzfilmek is. ez sem moziba készült, a nagy profit pedig nem ezekben a cuccokban van:) -
Shadow_THH #18 szerintem a gyerek nem lesz hülye azért mert megnéz egy valami-mont. olyan egyszerű a tv-re fogni ha a gyerek bemegy a suliba és az apja spájzban rejtegetett fegyverével sorozatra lövi a fél osztályt. Néha oda kéne rá figyelni, a mérték fontosabb -
Shadow_THH #17 nem veszett ki, csak ezeket a legolcsóbb megcsinálni és ehhez képest többszörös a haszon
gondold el, hogy a kisgyerek úgyis meg akarja nézni mert az elsőt már látta. Hát akkor meg ha megvan az ingyen reklám akkor elég leporolni pár régi koncept rajzot, berajzolgatni az állatkákat, klisé humort rá, lágyan meghintve szeretettel. de félreértés ne essék ez nem zavar, ezek legalább gyereknek valók -
BlueGold #16 Már kiadták :-) -
#15 engem az zavar, h úgy tűnik a Disney-ből kiveszett a kreativitás... jó ideje csak a folytatásokon élnek -
#14 A pokemon és a többi mindenféle -mon kifejezetten a gyerekeknek készült. Lehet, hogy nem a te gyerekednek, de a célkorosztály 6-9 éves. -
bundee #13 disney suxx - hófehérke 2 mikor jön?
Meg mikiegér üknagyapja is előkerülhetne már... -
praksi #12 olvasd el a regényt (felix Salten: Bambi), nagyon jó könyv!amúgy a regényben Bambi az erdő királya (ha jól emlékszem), és az meg ugye a szarvas, hatalmas agancsokkal (szal hím :-) )
[ja, mielőtt vki túl okos lenne: az őz meg a szarvas nem ugyanaz...]
nekem igazából az a bajom a Disney-vel, h egy csomó regényt nagyon átírnak, és semmi köze sincs az eredeti történethez, pl a Bambi, Pocahontas, a Notre Dame-i toronyőr, stb...
-
Shadow_THH #11 bambi az milyen nemü? -
praksi #10 Bambi a regény szerint nem őz volt, hanem szarvas... :-) -
hPi #9 A probléma nem az, hogy akinek nem tetszik, ne nézze. Hanem az, hogy a Minimax -eredetileg- egy gyerekcsatornának indult. S tény, hogy a pokemon és hasonló művek nem feltétlenül kisgyerekeknek való. Adják pokemont és bandáját annak megfelelő csatornán.
S mielőtt beindul az észosztás, hogy "a szülő feladata, hogy figyelje, hogy mit néz a gyerek" - igen, a szülő feladata. Kislányom pl. ezért (sem) néz összevissza se Minimaxot, se mást. Csak amiről én is tudom, hogy micsoda. A lényeg - egy gyerekcsatorna gyerekműsort sugározzon. -
#8 Herkules nagyon állat volt :) -
Shadow_THH #7 lehet baromságnak tartjátok, de ha én szülő lennék akkor kb a Herkules óta nem nagyon engedtem volna egy dizni mesét is megnézni a gyerekemnek :) mostanában a cg animációkon kívül mind eléggé agreszsív egy 5-6 éves gyereknek. Dehát kereslet kínálat. -
#6 Én szeretem a japán animéket is de őszintén szólva (ugyan már nem vagyok gyerek) de hiányoznak ezek a klasszikus értelmben vett rajzfilmek.Több ilyet kéne. -
#5 Azért mert neked valami nem tetszik, már ne is adják a tévében? Ha nem tetszik ne nézd. -
#4 "....szinte már be is fejeződött az alig 60 perces játékidő."
"magyarul beszélő amerikai animációs film, 72 perc, 2006"
Hmmm... 12 perces stáblista? :D -
#3 Szvsz a Bambi 1 is xar volt, bár lehet h csak régen készült.
-
#2 maximálisan egyetértek!!! -
#1 végre egy normális gyerekmese. ilyeneknek kéne mennie a minimaxon, nem a pokémon, tekemon, gitakon, meg társai faszságoknak.