13
-
#13 Dell fuck Dell. -
Inquisitor #12 Ez azért vicces, mert a viszonylag fiatal alapytóját az ominózus cégnek Dell-nek hívják, magáról nevezte el a céget. Vicces lenen összes nevet csak 1x lehetne használni, mit csinálna a sok Smith, Kovács, stb? :) -
whitehawk #11 Annó (1-2 éve) a Microsoft egy 17-18 éves srácot perelt be, mert regelt egy domaint és weboldalt csinált: MikeRowsoft.com (vagy MikeRoesoft) és mivel ez kiejtve hasonlít a microsoftra... így járt. -
#10 azért, az jó lenne, ha ezek után a dell fizetne némi kártéritést a faszinak ...
eddig is rühelltem a Dell-t, ezután sem változik. -
MacrosTheBlack #9 Össze kéne kapcsolni a Vistával. Ha az MS használhatja a Vista utazási ügynökség nevét, akkor Paul Dell is a sajátját. -
Kaadi #8 Nem magánszemélyt próbál megkopasztani, hanem kiscéget, de nem sok esélye van a per megnyerésére:
1. a kiscég nem a (computergyártó) Dell nevét használta ki, hanem a tulajdonos nevét, ami teljesen jogos
2. a weboldal nem tesz semmilyen hivatkozást a nagy testvérre
3. az oldal egyik eleme (a Dell szót kivéve) sem hasonlít a jól ismert márkanévre és nem is tesz utalást arra (tehát nem követett el sem szerzői jogsértést sem illegális - negatív - reklámozást.
4. az kisvállalkozás weboldala többes számban van (ha Dellwebsite lenne "s" nélkül akkor a nagy gyártó jogosan mondhatná hogy ellopta az identitását) és jól kapcsolódik a webtervezési tevékenységhez
Szerintem a Dell vagy elvezti a pert, vagy peren kívüli megegyezés lesz belőle (ez utóbbi valószínűbb a korábbi eseteket nézve) -
SymbioC #7 Csúnya egy világban élünk. Egy nagyvállalat akar egy magánszemélyt megkopasztani a neve miatt. Nagyon LOL! -
izb #6 egy szerencséje van,az pedig az hogy a tárgyalás nem a gyökér amcsiban lesz.
Ott minden megtörténhet,a köcsög jogrendszerük miatt.
És igy talán esélye is lesz arra hogy megnyerje a pert. -
wbtist #5 Szal ha nyitok 1 weboldalt mondjuk batysonyver.hu címmel, peperel a sony mert használom a nevét?
Ennyi erővel beperelhetnének a cégek minden fórumozót aki az aláírásában, hozzászólásában leírja valamelyik nevét. -
Cheesy #4 Itt a pénz beszél. A faszi kezdheti hirdetni a házát... -
DopeBob #3 ez mekkora lol...
a DELLt kulonben is utálom egyszeruen hányok tole (sok más nagyvállalattal egyetemben :)) ) -
#2 magyválalat vagyok
mindenkit eltaposok
és sokszor a jog felett is állok -
#1 nah ez szanalom...