Rejtélyek városa, avagy van-e élet a Lost után

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Mitgondolsz miért volt magas a nézettségi index péntek este fõmûsoridõben, ráadásul a barbárokközt után, ami viszont csúcsmax nézettségû?!

Másrészt háttérzajnak nálunk is be volt kapcsolva a tv, és elvileg a részek 80%-át láttam, de nem igazán tudnék egyet is elmesélni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"a Lost minden csak nem gagyi, ha neked nem tetszik nem nézed, szerncsére nem a te izlésed az iránymutató 😄D "
Nem is neztem,illetve odaig amikor az elejen a lezuhant repulogep hajtomuve tovabb forgot.Aztan beallitottam az rtl helyere a sport 2-t,es azota egyaltalan nem lattam az rtl-t.Most is csak ez miatt az ugynevezett "scifi" miatt allitotam be,de mar ujra sport 2 van helyette.Veszelyes ez a csatorna,a baratok kozt akar egyetlen masodperce is halalt okozhat,de legalabbis sullyos szellemi leepulest.
EvilDevil
tõled még pozitív hozzászólást nem nagyon halottam sehol, kivéve ha a gagyi linuxodról van szó,, utálom a pesszimista embereket, akik mindenben csak a negatívumot látják

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

EvilDevil
Az hogy itt az újregek benyögnek valami fikázást nem mérvadó, mellesleg a tied sem... a Lost igenis bejött, amerikában és itthon is a nézettségi listák élén tanyázik, nem is érdemtelenül

NEXUS6
Iránymutatónak ugyan nem iránymutató az ízlésem, viszont roppant mód átlagos. Az alant elterülõ hozzászólások közül 5-bõl 3-an fikázzák a Lósztot. De ezen nem veszünk össze.😉

Tartok tõle a Loszt nem jött be anyira mint számították. Igazság szerint egy tv híradóban több érdekesség van, mint a Loszt egy-egy epizódjában, pedig az is csak félórá, ráadásul ugye a híradó az naponta vagy 3X van, nem csak heti eccer.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Kelta
Egyetértek.
az invasiont tul bugyuta.....

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Sztem sokkal jobban tették volna ha a 24 et vagy a prison break ot tették volna most be a lost után.Sokkal jobbak sztem.<#felkialtas>
EvilDevil
a hozzászólásod szinvonala és te vagy a gáz nem a sorozatok heheh

EvilDevil
a Lost minden csak nem gagyi, ha neked nem tetszik nem nézed, szerncsére nem a te izlésed az iránymutató 😄D
egy tény viszont, nagyon vontatott volt az elsõ széria, de annyit elárulok a 2. sorozat elsõ 4 részében többminden történik mint a megelõzõ 25 ben!!

Ezt a Rejtélyek városát amolyan X-akták, rejtélyek kalandorai, Alkonyzóna stb enyvelegének látom, de tetszik

<#vigyor>

Na ez is pont olyan nyalas kocsogseg,mint mondjukjavascript:szmajlik()
a lost.Beleneztem eloszor azt hittem valamelyik idiota korhaz sorozatot folytatjak,miutan nagyreszt egy korhazban jatszodott az egesz.De persze abbol hogy az rtl adja,azert lehetett sejteni a szinvonalat.
NEXUS6
A Lost nagyon gagyi volt, a téken viszont teccett. Na erre jön még egy ufós sorozat, nemtom még mit lehet ebbõl a témából kihozni.

Megint megy az ilyesztgetés, de vajon van-e a nyugati féltekén olyan ember aki még fél a zufóktól, és nem rugná fel õket a plafonra, ha arra ébredne éccaka, hogy valamelyik vicceskedvû kuglifejû az asszonyt taperolja.<#alien><#boxer><#nevetes1>

Broafka
a Zathurában nem õ szerepelt? <#fejvakaras>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

KM
Broafka
az a rendõr, a bal felsõ képen, az miben játszott? olyan ismerõs

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

schrank
hát nem egy x-akták az már biztos <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kelta
Nem rossz kis sorozat, de nagyon látszik rajta hogy bugyuta amcsiknak készült....
tele van logikai meg egyéb bosszantó hibákkal, kicsit gagyi..de elmegy 😊

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

sweech
vontatott volt, mivel eddig ment a szereplõk bemutatása, de ahogy láttam most kezd majd beindulni (remélem 😄)

hát nem tudom ki hogy van vele de nekem ezek közül az új sorozatok közül egyedül a grace klinika jön be igazán a többi érdekes meg jó de valahog nem fogott meg, és a grace klinikában az a jó hogy más mint a vészhelyzet és ettõl jobb.amugy a vészhelyzetnek is csak az elsõ 3 évadja ami valóban korrekt és tudot valami újat mutatni.az x-akták 1-5 évadjánál jobbat az életbe nem csinálnak a rejtélyek városa is kb egy szinten van a takkenel, szerintem.
Szerintem a Lost überkirály sorozat, régen láttam már sorozatot ami ennyire lebilincselt volta. <#worship> Ez nem tudom milyen lesz de legjobb esetben is csak második lehet. <#vigyor0>
Bár lehet azért vagyok így a losttal mert 2 nap alatt láttam az egész elsõ szériát és úgy elég izgalmas volt. <#finom>

a balettpatkány

adjak le az egeszet egy hetvege alatt. semmi kedvem egy unalmas resz utan varni 1 hetet. el is felejtem addigra hogy akar erdekelhet is a sorozat :-o

al bundy akkor is a kiraly.
Steve: "Al, miert van az hogy a nok mindig Elvist latjak almukban, mi ferfiak sokkal ertelmesebb dolgokat latunk, ufokat?!"
Al: "Meg szep hogy ufokat latunk, hiszen az az egyentlen menekulesi lehetosegunk innen!"

CSK rul

Sanyix
Na ebbe belenézek 😊 bár eddig csak a 24 tudott hatalmába keríteni a sorozatok közûl 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

akyyy
érdekes, hogym, ha a lsotvotl túl lassú, akkor ez vajon mi lesz:S:S:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

EmThor
jó kis sorozat ez is, adjatok neki idõt, mert pár rész után indul be igazán, de aztán nagyon! <#eljen>

Nem láttam sok részt a Lostból, mert felbõszített hogyan lehet a 15. részben még mindig azon rágódni, hogy ki vette el a bõröndömet, meg ki nem adott a tegnapi halból. Tiszta agyrém. Képesek egymást hátbaszúrni olyan apróságokért, amin csak röhögni tudok. A legrosszabb persze a folyamatos titkolózás. Bármit megtud valaki, azt olyan gondosan õrzi, hogy csak az utolsó pillanatban mondja meg a többinek.
Persze biztos csak azért látom így, mert nem bírtam végignézni heti egy óra(vagy mennyi) tötymörgést, és megérteni a szereplõk összetett lelkivilágát.
Peace.
Üdv: Gábor
Amerika elsõ számú Sci-fi-je egyértelmûen BSG annál nincs jobb....és ennyi 😄

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

wander01
a lost-ot viszont gyülöltem 😄 nem a gagyi sztori miatt hanem mert minden el van huzva benne. az Invasion-ben is de ez valahogyan sokkal jobban meg van csinálva 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
már láttam az összeset ami eddig kijött az amcsiknál, nekem tetszik. ennél jobb mondjuk már csak a Threshold lenne

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

HöfEE
Lost számomra kicsit vontatott volt de talán madj ez.

én gyûlöltem a Lostot, szal végre az RTL-re tudok kapcsolni megint péntek esténként... <#idiota>

remélem ebben nem kell csalódjak, mert a Lost-tól is sokkal többet vártam, aztán 1-2 adás után besokkalltam, akkora gagyi...ami kellemes meglepi volt az a Született Fel., ami tényleg elmés és szórakoztató, bár kicsit már azt is unom... <#vigyor>

Miondneki nézze a sorozatot, mert tényleg nagyon jó!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

én inkabb megvarom a lostot😛
tényleg sorozat <#alien>invázió<#alien> van. újabbnál újabb sorik jönnek kishazánkba. Csak így tovább. <#eljen>

Amúgy nekem Eddie Cibrian a Sunset Beach szappanból ugrott be elsõre. 😄

Micsoda szép szó; "spoileresebb is"! 😊
← ElőzőOldal 2 / 2