213
Zen Bu Kan Kempo-s tapasztalatok, élmények
-
nikye #173 akkor stellát nem ismerem. a vivivel meg összekerültem:)
nembaj, most majd megismerek pár emberkét :))
hehh.... az elenfelektől sosem szabad megijedni;) -
#172 nem indult, akkor még nem is karatézott :)
tőlem egy vivien nevű szőke vékony csajszi indult az utánpótlás versenyen. -
nikye #171 gratu, a 4. hely tök jó:)
stellát sztem ismerem... az utánpótlás bajnokságon (2006. tavasz) is indult? -
#170 stellának hívják, harmadik lett most középsúlyban, fent van a képe a tibi honlapján -
#169 hát kb 6-8 gyereket viszek. sztem az egyik lány a te súlyodban van
amúgy az én klubom lett a negyedik most OB-n összesítésben :) -
nikye #168 Te, mint "idős" edző, hány tanítványt hozol bajára?:)
Az én súlycsoportomban vannak a "gyermekeid"? -
#167 a tanítványimat viszem, én nem indulok, mert idős vagyok hozzá. de két tanítványom is lesz valszeg a korcsoportodban :-) -
nikye #166 Gyermek és Ifjúsági Országos Wadokarate Bajnokság
rajta van a wadokarate honlapján:)
-
#165 hát, nemtom, de jó lenne, ez milyen verseny lesz? ifjúsági csak v lesz felnőtt is? -
nikye #164 nov. 18-án -
#163 mikor lesz? -
nikye #162 +63, ők voltak az ellenfeleim: Bodnár E., Köbli K., Mari R., Nyári E.
Ti, szegediek is indultok a bajai versenyen? -
#161 milyen súlyban voltál? -
nikye #160 csak kumite -
#159 amúgy milyen kategóriában versenyzel? -
nikye #158 nekem az edzőm ajánlotta a dr. Mohácsi Jánost, aki tudott segíteni, 2 havonta járok hozzá, sokkal jobban vagyok....a rendelője Kalocsán van:)
az 1. alkalomnál hőtérképet csinált rólam és adott 2 étrendkiegészítőt. merem azt mondani, h jól vagyok...
ha gondolod megadom a telszámát, hátha tudna neked is segíteni;) -
#157 voltam már csomó dokinál, meg egy csomó kezelésen, de senki nem tudta pontosan megmondani h mi bajom van és hogy kéne meggyógyítani. a térdem és a nyakam nem fáj, és a hátam is csak ha túl sokat edzek. ha mondjuk minden nap van egy 2 órás edzés, akkor 2 hét múlva már alig tudok lábraállni. ezért úgy szoktam csinálni h verseny előtt egy hét pihenőt tartok h elmúljon. de most nem olyan vészes, mert az egész nyarat átpihentem, most csak a földharctól fáj. -
nikye #156 olvastam az adatlapodon, h derékfájdalmaid vannak, akkor gondolom térded és a nyakad is fáj... hova jársz dokihoz?
tudod, h mitől van? -
#155 oks -
nikye #154 jaja, az vhogy nem megy nekem:)
iwiwen, hogyha jártál, akkor tudd, h én jelöltelek ismerősnek:) -
#153 chinto? :P -
nikye #152 amikor aka voltál (ha jól emlékszem, az volt az 1. mérkőzésed), azt a meccset félig láttam, meg az éremosztást:)
a katát is figyeltem, a 2. fordulót és azt csináltad, amelyiket én pont nem tudom:)
-
#151 ez igaz... lehet h pont a bemelegítéssel voltam elfoglalva :-)
melyik meccsemet láttad? -
nikye #150 ha figyeltél volna a nevekre, akkor tudnád, h ki vagyok, egyedül voltam nikolett:)
-
#149 én még mindig nem tudom h ki vagy... :-) de azért köszi ;-) -
nikye #148 hmm...?:) -
#147 hmm... -
nikye #146 bens, grat a mai eredményedhez! -
peacyg #145 Hétfőn kerül megrendezésre a Fővárosi Nagy Cirkuszban a 2. VIADAL.
Ezúttal 12 magyar és 12 ukrán versenyző küzd meg egymással.
2x5 perces menetek ötujjas 4oz kesztyűvel.
A résztvevők stílusai: kempo, thai-box, , ju-jitsu, brazil-jitsu, birkózás, sambo...
Bővebb információk: www.viadal.tv -
nikye #144 az hát :) szinte ha eljön bajára mindig összefutunk, ha én megyek szegedre akkor ott találkozunk :P -
#143 :-) hát az mondjuk télleg én voltam...
szal te Grétinek valami bnője vagy? -
nikye #142 ezzel sokat mondtam mi?:P -
nikye #141 karatés, aki edzés után az ablakban pihent, akkor még nyúzta a mobilját, amikor a grétával kimentünk az ajtón:D -
#140 naés ki? :-) -
nikye #139 bens tudom, h kivagy, ma találkoztunk is... nem beszéltünk csak köszöntünk...:)
iwiwen is megtaláltalak -
nikye #138 köszi:D -
peacyg #137 gratula :) -
#136 grats -
nikye #135 a kolozsvári versenyen csak az oszágos válogatottal lehet részt venni, ami ( ha jól tudom korosztályonként 4 főből áll:) -
#134 miféle válogatottban