14
-
user1991 #14 Nekem nagyon tetszetek, remélem sokáig fog meni!!!!!!!
-
user1991 #13 Nekem nagyon tetszetek, remélem sokáig fog meni!!!!!!!forumkepek/2006_04/36_1_13.gif -
#12 Gondolom filmen érdekesen nézne ki egy izomagyú Clark Kent mint újságíró ;-)
A Batman Begins pedig a legjobb eddigi Batman film szerintem. A Tim Burton-féle első két rész is jó volt, utána a többi az gagyo volt. Ez most ismét egy igazi Batman film. Remélem lesz sok része még! :-) -
Librarian #11 Azzal szerintem nincs baj... annak ellenére hogy a képregényben P.P. erősebbnek néz ki, azért pókember nem egy izomkolosszus, mint Superman... A pókok is milyen vékonykák...
-
#10 Azért a 45 kilós pókember is nagyon vicces szerintem... -
Librarian #9 Én is megnézném a Woody Allen-es Batmant és röhögnék!!!
Hát nem várom a Supermant... majd azért biztos megnézem, de biztos nem moziban! Még a Batman-Kezdődik!-et sem láttam, pedig mondták, hogy jó... Majd mindenre sor kerül, de nem hozok profitot Hollywood-nak! :P -
crotinake #8 Hát azért Reeve bácsi sem volt valami izom kolosszus!! Ez a gyerek pedig eléggé emlékeztett rá testalkatilag! -
danz #7 Természetesen Woody Allen :))) -
vg #6 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én Superman-t egy 2méteres, iszonyatizomos-hatalmas "embernek" ismertem meg a képregényekből. Ebben a filmben pedig a képek szerint egy 70 kilós srác fogja játszani Superman szerepét... Hááttt! Tuti bukta lesz, mert véleményem szerint a Superman rajongók 98%-án ez nem tetszik!
Ki nézne meg egy Batman filmet amiben Woody Allenjátsza Batman-t? -
Szuli #5 öööö, vagy mégsem :D -
Szuli #4 millió, nem milliárd, de mind1. -
#3 Box Office szerint negyed milliárd dolcsiból készül a Superman. hát ez azért már nagyon durva -
#2 Elég nehéz dolog lesz szerintem az új Superman-nek felülmúlni a régit vagy éppen a jelnleg is futó Smallville c. sorozatot...
ÉN azt mondom, hogy bukás lesz... Mégha a nézők bagyonn részének is tetszeni fog, nem fog elég profitot termelni...
Aki nem ért jelenleg velem egyet, az a film bemutatása után 3 hónappal rájön majd h igazam volt :) -
bugger #1 Hááát...
Az eddigi új supiman trailerből látszik, hogy eléggé nyüzüge az új ember.. Kár érted, Superman... (ha valaki nem tudná, az előző színész meghalt...)