12
-
Boba Fett #12 Hát ezért tűnt el
R.I.P.
Már az eD2k-t is elkapták.
'I sense a disturbance in the force. The dark side is getting stronger, I can feel it!' -
norti #11 Emule MorphXT ay egyik legjobb kliens sztem -
#10 kezdem --> kezdtem -
#9 Par napja nem megy. Nekem is az tunt fel, hogy nem elerheto. Valamikor a hajnali orakban lehetett a szitu, mert meg olyan 2 korul raneztem es minden rendbe volt.
Eppen most kezdem el IRC-n kerdezgetni, hogy mi van a Razorback2-vel.
MPAA-t nem akarjak mar vegre kizavarni Europabol? Ha nem lennenek ilyen rohadtul dragak a filmek en meg is vennem, de ilyen k draga dvd-kert en nem adok egy fillert sem. -
#8 vazz én meg nem tudtam mivan , mindig razorback 2 esen nyomattam vagy Saugcenteren, ugynézki már tom miért nem megy mostanában
Amúgy én E-Mule használok. -
Sepu #7 ti használtok edonkey2000 p2p programot? nekem egy ideje nem megy. nektek?
pedig jó volt
-
norti #6 Na akkor megvan tegnap miért nem bírtam fellépni :D Na akkor keresünk vmi jó kis kínai szervert :D -
szombi #5 Hiába az ilyen akciók a ,,védett tartalmak illegális útját'' senki sem állíthatja meg
a technika megtorpedózása nélkül. Amíg nem tiltják be a CD-DVD írókat, az internetet
és a TV-tuner kártyákat, addig napról napra nő az ,,illegalitás''. -
kev #4 A kedvenc emule szerverem volt.. Akkor mi lesz most ? Jöhet a Razorback 3.)
-
Komolytalan #3 Szeretnék már olyan hírt látni, hogy újabb MPAA vezetőt öntöttek le benzinnel és gyújtottak meg. Hajrá-hajrá fiatalok:-) -
#2 :( -
schakaal #1 Basszameg...