18
  • dez
    #18
    Akkor már azt is tegyük ide, ki írta azt a cikket... (Nem csak egy összeesküvés-elméleteket fabrikáló újságíró.)
  • Inquisitor
    #17
    Ezt olvasd el, szerintem jobban leírja ... :)
  • Laci73
    #16
    Majd elfelejetem: lejárt szavatosságú készlettől is megszabadulhatunk ilymódon :)
  • Laci73
    #15
    Méghogy nem lehet könnyen nagy pénzt keresni.

    Hozzávalók:
    Tabletták esetén kukoricakeményítő, élelmiszerfesték (vízfesték is elmegy), egy kézi forma-sajtoló, egy tégely (lehet korábbi gyógyszeres is), valamint egy printer (ez utóbbi a matricákhoz)

    Ampullák esetén C-vitaminos üvegcséket címkézhetünk.

    + meggyőző körítés.
  • kev
    #14
    Minden percben születik egy balek.
  • atys2
    #13
    Nem vettem meg soha gyogyszert az interneten. Gondolom egy resze biztosan atveres. De szerintem a gyogyszergyartokat nem is ez erdekli, hanem az, hogy nekik nem szarmazik ebbol semmi jovedelem. Mint minden ez is csak a penzrol szol. Undorito...
  • dez
    #12
    Írhatnak mások olyat, amit magadtól nem figyelnél, de így már igen, stb. Ki lehet szűrni az ellentmondásokat is. Persze én sem szeretek zsákbamacskát venni, ha csak lehet, meg is nézem valahol. (Már sokszor feltűntek olyan dolgok, amikről senki sem beszélt előtte.)
  • wanek
    #11
    Az csak intelligencia kérdése, hogy mennyire tud valaki meggyőző lenni. Ha pro és kontra ugyanúgy elhangzanak hihetőnek látszó állítások, akkor mi alapján választod ki a számodra elfogadhatót?
    Én megspórolom ezt a dilemmát, magamnak el szoktam hinni mindent :)
  • Yfel
    #10
    "...a világhálón immár a Tamiflu, vagyis a madárinfluenza-elleni szer hódít."

    A Tamiflu egy altalanos virus-elleni gyogyszer, egyenlore nem tudni, hogy a madarinfluenza ellen hatasos lesz-e.

    Y
  • dez
    #9
    Azért van egy kis különbség aközött, hogy pl. "ez szuperjó, vegyétek!" (vagy az ellenkezője), és egy részletes elemzés között (ami ha hülyeség, ezt szóvá teheti a többi tulaj, ill. valódi tulaj).
  • wanek
    #8
    "Szinte mindenféle terméknek megvan az a fóruma, ahol tapasztalatokat osztanak meg a termékről. Ezekből meg már leszűrhetők a következtetések." - mivel egy ilyen fórumon nem tudod eldönteni, hogy kinek a hozzászólása tekinthető hitelesnek, de legalábbis mérvadónak. Azt sem tudod eldönteni, hogy ha valaki nagyon dicsér valamit, az tényleg meg van elégedve, vagy csak beépített ember a forgalmazótól, esetleg ha lehúzzák, az valóban csalódott, vagy csak a konkurencia ellenreklámja..
    Ezért csak magamban bízom, elvégre magamnak veszem. Én még nem fürödtem be semmilyen vásárlásommal. Ellenben sok negatív dolgot hallottam internetes vásárlásokkal kapcsolatban, meg olyan helyeken történő vásárlásnál, ahol nem lehet kipróbálni a terméket.
  • Pharaoh
    #7
    2% ? Ez egy kicsit kevésnek tűnik, bár aki benne van a 2%-ban az tuti öről neki.
  • Pharaoh
    #6
    Gyógyzsert illegális forrásból? Az még csak a jobbik eset, ha a sima porcukorból van, de egy olcsó vérnyomás csökkentőt adnak el valakinek valami más helyett az meg beszed belőke egy csomót és mehet a temetőbe.
  • Inquisitor
    #5
    Csak arra akartam rámutatni, hogy mi az "igazi" gyógyszer és mi nem az?
    Másrészt lecsuktak 2-3 éve egy manust, mert permetezőszert árult gombafertőzésre, mint gyógyszert. :)
    És nem hatotta meg a zsarukat, hogy tényleg hatott.
  • Inquisitor
    #4
    Olvastam egy jó kis ellemzést a gyógyszeriparról. Na amit árulnak bizonyos (főként pánik betegségre, skizófréniára, depresszióra) betegségekre, azok nagy része egy szénnéhamisított teszten megy át, ahol annyit kell elérni, hogy 2%-al (!!!) több legyen akimutatható gyógyulási arány, mint a placebó tablettáknál.
    Másrészt a betegségek 1000x ritkábban fordultak elő (diagnózis szintjén) mielött "kitalálták" rá a gyógyszert.
  • Szemi90
    #3
    "semmit sem vettem interneten keresztül. És nem is fogok"
    Azért ezt így ne jelentsd ki! Nem tudhatod mit hoz a holnap. És a termékekről nem csak marketinget olvashatsz az interneten. Szinte mindenféle terméknek megvan az a fóruma, ahol tapasztalatokat osztanak meg a termékről. Ezekből meg már leszűrhetők a következtetések. Én például ezek alapján vásároltam meg az internet segítségével a DivX lejátszómat, és nem is csalódtam benne. Persze ha Te olyan emberke vagy, aki szereti megtapizni az árut mielőtt megveszi, akkor az internetes vásárlást nem Neked találták ki.
  • wanek
    #2
    Nem hogy gyógyszert, semmit sem vettem interneten keresztül. És nem is fogok. Gyógyszert érthető okok miatt nem, egyebet pedig azért nem, mert szeretem a terméket kipróbálni. Interneten keresztül csak a hangzatos marketinghez juthat az ember hozzá. A tesztek többsége pedig nagyon is szubjektív.
    Letesztelni én is képes vagyok.
  • Szemi90
    #1
    Én is gyakran kapok ilyen spam-eket. Soha még csak eszembe sem jutott, hogy ilyen forrásból szerezzek be bármilyen gyógyszert.
    Van egyáltalán valaki, aki beveszi ezeket az e-maileket?
    Még szerencse, hogy egyelőre csak angolul jönnek. A (nyelv)tudatlanság néha előny is lehet.