55
-
Sekler #15 akkor most ki a nagyképű?
-
Sekler #14 "Az új számítógépes játék célja a bennszülött lakosság bizalmának elnyerése. " benszülött... -
snakekiller #13 Persze hogy nem. De ez nem ok arra, hogy ne tartsuk tiszteletben a kultúrájukat és szokásrendjüket; főleg, ha """vendégként""" vagyunk náluk. -
Sepu #12 Na és az arabok mikor fognak normálisan viselkedni, pár szót angolul érteni meg nem fegyverekkel hadonászni. Kellene egy olyan parancs, hogy amilyen arabnál fegyvert látni, lelőni. -
Enlight #11 Egyetértek! Hozzáteszem azonban: ők sem szentek!:S -
irkab1rka #10 Ez talán korrektebb, mint az AA...
-
haxoror #9 Én eddig azt hittem hogy a világon MINDENHOL így van, az ember leveszi a napszemüvegét ha beszél valakivel.
Ez nem kultúrák találkozásából adódó félreértés hanem nyilvánvaló bunkóság. -
#8 Na jó, America's Army még ok, de ez? :D -
Komolytalan #7 Vágjál egy lyukat a fater vedrájának az alján, és hajtsd ezután lábbal, akkor sz.rhatsz az arabokra. -
Komolytalan #6 Mostanság úgyis predátorokról indított rakétákkal kommunikálnak az amcsik, annak meg nem kell jómodort tanítani. -
#5 hát ja :D:D:D:D -
snakekiller #4 "KÖzben megy egy szar népség."
Ez a szar népség hajdanán többször is majdnem betört Európa szívébe; és fénykorában lenyűgöző matematikai ismeretekkel rendelkezett. Szal óvatosan a jelzőkkel.
Másrészt figyelembe kell venni, hogy egy meglehetősen zárt, berögzült kultúrával rendelkező nép. Nem "fertőzte" meg őket a multikulturalizmus mint minket; sok helyen semmilyen kommunikációs, eszköz, médium nem elérhető; olvasmányok a Koránnál ált. befejeződnek; így naná, hogy a szokásaink jó része teljesen idegen és "embertelen" számukra. -
Alfa Of NS #3 "Szintén fontos apróság, hogy ha a katonák helyi lakosokkal akarnak kapcsolatba lépni, szélvész gyorsasággal tüntessék el napszemüvegeiket, ez ugyanis nagyképűnek hat és könnyen bizalmatlanságot, ellenszenvet válthat ki."
Mondjuk ez nálunk is így van. Én sem szeretem ha napszemüvegben van a beszélgetőpartnerem. -
#2 Ilyen hülyeséget, szarok az arabokra. A világon mindenhol arra kell figyelni, hogy meg ne sértsük őket. Ha vendék nálunk, akkor a vendéget ne sértsük meg, ha mi vagyunk ott vendégek, akkor meg a vendéglátónkat meg ne sértsük. KÖzben megy egy szar népség. -
#1 hát fura :)