Számítógépjáték oktatja az arab kultúrát
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ja 😄😄😄😄
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
"KÖzben megy egy szar népség."
Ez a szar népség hajdanán többször is majdnem betört Európa szívébe; és fénykorában lenyûgözõ matematikai ismeretekkel rendelkezett. Szal óvatosan a jelzõkkel.
Másrészt figyelembe kell venni, hogy egy meglehetõsen zárt, berögzült kultúrával rendelkezõ nép. Nem "fertõzte" meg õket a multikulturalizmus mint minket; sok helyen semmilyen kommunikációs, eszköz, médium nem elérhetõ; olvasmányok a Koránnál ált. befejezõdnek; így naná, hogy a szokásaink jó része teljesen idegen és "embertelen" számukra.
Ez a szar népség hajdanán többször is majdnem betört Európa szívébe; és fénykorában lenyûgözõ matematikai ismeretekkel rendelkezett. Szal óvatosan a jelzõkkel.
Másrészt figyelembe kell venni, hogy egy meglehetõsen zárt, berögzült kultúrával rendelkezõ nép. Nem "fertõzte" meg õket a multikulturalizmus mint minket; sok helyen semmilyen kommunikációs, eszköz, médium nem elérhetõ; olvasmányok a Koránnál ált. befejezõdnek; így naná, hogy a szokásaink jó része teljesen idegen és "embertelen" számukra.
"Szintén fontos apróság, hogy ha a katonák helyi lakosokkal akarnak kapcsolatba lépni, szélvész gyorsasággal tüntessék el napszemüvegeiket, ez ugyanis nagyképûnek hat és könnyen bizalmatlanságot, ellenszenvet válthat ki."
Mondjuk ez nálunk is így van. Én sem szeretem ha napszemüvegben van a beszélgetõpartnerem.
Mondjuk ez nálunk is így van. Én sem szeretem ha napszemüvegben van a beszélgetõpartnerem.
Ilyen hülyeséget, szarok az arabokra. A világon mindenhol arra kell figyelni, hogy meg ne sértsük õket. Ha vendék nálunk, akkor a vendéget ne sértsük meg, ha mi vagyunk ott vendégek, akkor meg a vendéglátónkat meg ne sértsük. KÖzben megy egy szar népség.
← ElőzőOldal 2 / 2