58
Látásvizsgáló tábla
-
#18 ezen mit kell látni -
#17 Tényleg nem látsz benne semmit? Az szopó sztem. Akkor valszeg színtévesztő vagy (asszem így hívják).
Cimborám is ilyen, néha kicsit rosszul jöhet a dolog. Egysávos útlezárás volt, és ilyen piros-zöld, fakanál-szerű táblával hadonászott a munkás, hogy mikor szabad menni. Cimbi megszólal, mekkora szerencse, hogy másodikak vagyunk a sorban, mert ő a tábla mindkét oldalát ugyanolyan színűnek látja...
Szal jogsid azért lehet, ne parázz.
Egyébként én a képen azt látom, hogy a zöldes színű körben egy pirosas színű vonal tekereg össze vissza, a kör jobb-bal szélén van a két vége. -
Vlala #16 Ja, akkor nem szóltam, lehúzom magam :) -
Attiska #15 Ezzel nincs gond, kontaktlencsém van. Azért nem akarom, hogy bekerüljön a lenti szöveg, mert a családban volt olyan eset, hogy a rendőr kivetette a kontaktlencsét a bátyámmal éjjel az Isten háta möögött, hogy megbizonyosodjon róla, tényleg viseli-e. Na, én ilyenbe nem akarok belemenni. -
Vlala #14 Nekem pedig -3-as a szemüvegem, mert kisebb koromban féltem, hogy kinevetnek szemüveggel, és tovább romlott a szemem. Mindezt felturbóztam az intenzív számítógéphasználattal :)
A sebességmérőt sem tudom leolvasni szemüveg nélkül. -
#13 én is szemüvegbe vezetek, ha nincs rajtam, olyan minta bevedeltem volna egy rekesz sört....vagyis tilos a vezetés, amíg nincs rajtam( monduk ha már kimegyek is felveszem)
1 éve leszek lassan amúgy szemüveges! -
Vlala #12 Pont ezt mondtam, ha rám hallgatsz, vezetés közben jobb egy szemüveg, mint utána egy tolószék. Egy -1-es szemüveget igénylő ember (szemüveg nélkül) 30 felett életveszélyes, gyakorlatilag vakrepülés az egész útja.
-
Attiska #11 Nem akarom, hogy benne legyen a jogsimban a "szemüveggel, vagy kontaktlencsével vezethet" sor. -
Vlala #10 Én is ezt csináltam! De jó, nem kell szemüveg, mindenkit átverek, aztán nekimegyek a villanyoszlopnak. :)
Jobb ma egy szemüveg, mint holnap egy koporsó... -
Logitech #9 Az nagy gáz ha ebben nem látok semmit? -
#8 Az miért jó neked? -
Attiska #7 Ja. -
#6 amúgy miért kell? be akarod magolni? -
Attiska #5 Ezt ismertem köszi, csak sajnos a villásnál az alsó sorok kivehetetlenek, a JE-vel kezdődő betűs meg nincs itt (arról is van kép a neten, de elég rossz minőségű).
schrank,
Az Ishihara táblában olyanok is vannak, amiben csak a színtévesztő ember lát számot vagy ábrát. -
#4 a jobb alsó az szopatás
-
#3 Gugliba kb 2 perc volt megtalálni
Látásvizygáló tábla -
blackgamer #2 -
Attiska #1 Sziasztok,
Nincs fent valahol a neten a háromágú villás szemészeti tábla, valamint a betűs tábla (JE, TC, UH, stb.)?
Köszi a segítséget!