58
Látásvizsgáló tábla
  • nyami
    ezen mit kell látni
  • azazel
    Tényleg nem látsz benne semmit? Az szopó sztem. Akkor valszeg színtévesztő vagy (asszem így hívják).
    Cimborám is ilyen, néha kicsit rosszul jöhet a dolog. Egysávos útlezárás volt, és ilyen piros-zöld, fakanál-szerű táblával hadonászott a munkás, hogy mikor szabad menni. Cimbi megszólal, mekkora szerencse, hogy másodikak vagyunk a sorban, mert ő a tábla mindkét oldalát ugyanolyan színűnek látja...
    Szal jogsid azért lehet, ne parázz.

Egyébként én a képen azt látom, hogy a zöldes színű körben egy pirosas színű vonal tekereg össze vissza, a kör jobb-bal szélén van a két vége.
  • Vlala #16
    Ja, akkor nem szóltam, lehúzom magam :)
  • Attiska
    Ezzel nincs gond, kontaktlencsém van. Azért nem akarom, hogy bekerüljön a lenti szöveg, mert a családban volt olyan eset, hogy a rendőr kivetette a kontaktlencsét a bátyámmal éjjel az Isten háta möögött, hogy megbizonyosodjon róla, tényleg viseli-e. Na, én ilyenbe nem akarok belemenni.
  • Vlala #14
    Nekem pedig -3-as a szemüvegem, mert kisebb koromban féltem, hogy kinevetnek szemüveggel, és tovább romlott a szemem. Mindezt felturbóztam az intenzív számítógéphasználattal :)
    A sebességmérőt sem tudom leolvasni szemüveg nélkül.
  • akyyy
    én is szemüvegbe vezetek, ha nincs rajtam, olyan minta bevedeltem volna egy rekesz sört....vagyis tilos a vezetés, amíg nincs rajtam( monduk ha már kimegyek is felveszem)

1 éve leszek lassan amúgy szemüveges!
  • Vlala #12
    Pont ezt mondtam, ha rám hallgatsz, vezetés közben jobb egy szemüveg, mint utána egy tolószék. Egy -1-es szemüveget igénylő ember (szemüveg nélkül) 30 felett életveszélyes, gyakorlatilag vakrepülés az egész útja.
  • Attiska
    Nem akarom, hogy benne legyen a jogsimban a "szemüveggel, vagy kontaktlencsével vezethet" sor.
  • Vlala #10
    Én is ezt csináltam! De jó, nem kell szemüveg, mindenkit átverek, aztán nekimegyek a villanyoszlopnak. :)
    Jobb ma egy szemüveg, mint holnap egy koporsó...
  • Logitech
    Az nagy gáz ha ebben nem látok semmit?
  • I.C.ram
    Az miért jó neked?
  • Attiska
    Ja.
  • norbre
    amúgy miért kell? be akarod magolni?
  • Attiska
    Ezt ismertem köszi, csak sajnos a villásnál az alsó sorok kivehetetlenek, a JE-vel kezdődő betűs meg nincs itt (arról is van kép a neten, de elég rossz minőségű).

schrank,

Az Ishihara táblában olyanok is vannak, amiben csak a színtévesztő ember lát számot vagy ábrát.
  • schrank
    a jobb alsó az szopatás
  • norbre
    Gugliba kb 2 perc volt megtalálni

Látásvizygáló tábla
  • blackgamer
  • Attiska
    Sziasztok,

Nincs fent valahol a neten a háromágú villás szemészeti tábla, valamint a betűs tábla (JE, TC, UH, stb.)?

Köszi a segítséget!