Látásvizsgáló tábla
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
SZVSZ hülyeség, hogy -1 es szemmel már vakrepülés az egész.
Nekem -0,75 ás -1 esek a szemeim. Amikor volt az EÜ papírok leadása az autós suliban, mondtam az ügyintézõnek, erre az rámnézett, mosolygot egyet és ezt mondta: -Na akkor ezt nem írjuk be, csak felesleges szívás lenne vele.
Szal szemüveg nélkül csináltam meg a jogsit és ráadásul úgy hogy mindenbõl elsõre átmentem. Egyáltalán nem volt para, szerintem -1.5 , -2 tõl kezd vészes lenni a dolog.
Nieleen
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mert utálom, amikor egy orvos tût bök belém. Nem a tûvel van a bajom, hanem azzal, hogy egy orvos szúrja belém. Inkább magam szúrom belém, ha 2X jobban fáj annál ahogy egy orvos csinálná, akkor is. Meg az a szag ami az orvosoknál van...
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A piros vonalat.
Guer,
De nekem nincs benne a jogsimban, nem írták bele sem akkor, amikor kiállították, sem akkor, mikor elõször járt le. De a mostani körzeti orvosomat ismerve, az biztos beleírja. :(
amugymeg ha voltált már életedben szemészeten és benne van a kartonodba hogy szemüveges vagy vagy nem tökéletes a szemed már buktad....
Cimborám is ilyen, néha kicsit rosszul jöhet a dolog. Egysávos útlezárás volt, és ilyen piros-zöld, fakanál-szerû táblával hadonászott a munkás, hogy mikor szabad menni. Cimbi megszólal, mekkora szerencse, hogy másodikak vagyunk a sorban, mert õ a tábla mindkét oldalát ugyanolyan színûnek látja...
Szal jogsid azért lehet, ne parázz.
Egyébként én a képen azt látom, hogy a zöldes színû körben egy pirosas színû vonal tekereg össze vissza, a kör jobb-bal szélén van a két vége.
A sebességmérõt sem tudom leolvasni szemüveg nélkül.
1 éve leszek lassan amúgy szemüveges!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Jobb ma egy szemüveg, mint holnap egy koporsó...