19
-
vjanika #19 A legtöbb bejelentett, de aztán sohasem látott processzorokban is az Intel vezet de toronymagasan :-). Sőt a marketing kiadásokban és a processzorok fogyasztásában is elsők, de a technológia és a teljesítmény terén már csak a 2. hely maradt számukra. -
Szemi90 #18 Azért a hasonló kategóriájú procik közül még mindig az Intel a drágább.
-
#17 AMD nagy procik már drágábbak szal..... -
Szemi90 #16 Ejj. Nem megy ma a gépelés:
No meg árban is... -- ezt szerettem volna -
Szemi90 #15 "A cimhez hozzaadnam: '...fogyasztasban mar elsok vagyunk.....'"
No megy árban is...
-
#14 felwett teljesítményben bizots hogy elsők -
#13 ez nem vicc, sztem tényleg igy volt, nem véletlen erőltették a netburstot :)
"lassu energiazabálót mindenhova!" - sajnos a kellő eredmény elmaradt, a mai napig domináns processzorcég ...
ha autot gyártott volna az intel ilyen minőségben, régen csődbementek volna... -
Fen3gyerek #12 Jaja
majd a tesztek megmutatják, egyébként jővő nyárra itt az új nextgen AMD. -
#11 A cimhez hozzaadnam: "...fogyasztasban mar elsok vagyunk....." -
#10 Itthon hol lehet külön venni Core Duo-t? -
dez #9 "Válaszában elhangzott, hogy a Netburst architektúrát felváltó következő generáció - a második félévben debütáló Merom és Conroe processzormagok - a nagyobb teljesítményt és a visszafogott fogyasztást helyezik előtérbe."
Hihihi, ez úgy hangzik, mintha eddig szándékosan a kisebb teljesítményt, és a nagyobb fogyasztást helyezték volna előtérbe. :P -
dez #8 De, akkor is szükség lenne a HW fejlesztésére, mert több adattal, ill. számításigényesebb médiákkal dolgozunk. Azaz kell a kakaó. Éppen ezért gáz, ha a program többi része is eszi az erőforrásokat, csak mert hülyén van leprogramozva, stb. -
Akuma #7 már látom a következő hírt...
Az Intel beperelte az AMD-t az EE jelzés használatáért... -
Roli #6 Igen én most észrevettem egy érdekes dolgot, talán ehhez kapcsolódik. Nem tudom emlékeztek-e még a Lemmings-re. Letöltöttem a Wines változatát, pontosan ugyan az a grafika, mint a DOS-os időkben csak ablakban fut, hangok is hasonnlók. A régi játék 4 mega körül volt, de lehet sokat mondtam, ez a wines pedig 30! nem vettem észre, hogy több pálya lenne, de hát memóriából meg háttértár kapacitásból van bőven... a 386-oson még nem volt. -
ThomasTheKoRner #5 Az a baj hogy a mai szoftverek minősége nincs egyenes arányosságban a mai gépek teljesítményével a régiekhez képest.
Magyarúl basznak optimalizálni a dolgokat,mert az aktuális legújabb hardvereken úgy is elfut...más kérdés hogy ha nem így lenne akkor senki nem fejlesztene gépet... -
#4 Na végre jön a Netburst leváltása. Ez egy elég jó hír,már ideje volt lépniük ez ügyben. Amíg a másik fél egy életképesebb architektúrát választott addig az intel sokáig elhúzta a "régivel" . Amúgy nem is volt olyan rossz ez eddig. De kell a vérfrissítés, ez majd megold pár dolgot! -
archkoven #3 Nem csoda, hiszen a szoftverek is egyre összetettebbé válnak. Amit régebben, alacsonyabb teljesítményű gépeken nem, vagy csak nagyon lassan lehetett megcsinálni ma már elérhető. Ennek természetesen ára van. -
BlueGold #2 Csak egy aprocska gond van a "lovakkal", hogy a software-ek ezt is felfogják zabálni :-). Mire ezek "emberi" áron lesznek kaphatóak az akkori programoknak ez lesz az átlagos konfig amin normálisan műkődnek. -
#1 lassan, de jön az aranykor.
micsoda lóerőket kaphatunk, a riválisok csak kaparnak. ez kell nekünk.