18
  • Robi546
    Én tudom :) azt kell ott csinálni hogy:
    1. A Városban kapcsold le a villanyt! ( a techinkusokkal ott annál a villany valaminél)
    2. Kimenteni mindenkit a vízből és a háztetőkről!
    3. Ellátni minden sebesültet!

és ennyi! :)
  • sombre
    helló

Valaki meg tudná mondani honnan tudok a játékhoz módokat letölteni?
    előre is köszi
  • ndaveed
    Helló
    Valaki meg mondaná honnan tudom letölteni a játékot?
    Elörre is köszi
  • nono 26
    Üdvözletem.

Mitől van az hogy játékközben elkezd szarakodni a kép és mikor teljesen elromlik akkor kilép a játékból.
  • ProClub
    Nekem a 3 azért nem tetszett, mert kegyetlenül idegesítő volt, hogy egy csatárláncnyi rendőrt egyenkén kellett mozgatni, hogy az embereket terelgetni lehessen. Főleg a vonatos pályán, ahol ki kell terelni az embereket az állomásról.
  • bati90
    Hali valaki nem tudja mit kell csinálni azon a pályán pontosan amikor átszakad a gát asszem 7-vagy8-es küldetés, mert elég nehéz, vagy nem tud hozzzá magyarítást valaki az minnél hamarabb szóljon
    Mert angolul nem tul könnyű,
    Előre is kösssszzz!
    BA
  • donatus13
    amugy készül egy magyar trakeszos jatek www.primesoftware.atw.hu nézzétek meg mindenképp
  • mcqbe
    Helló!

Nekem is ezzel a pályával van a gondodm mert nem tom megcsinálni :-( VAlaki segítsen légyszives. Előre is köszi!
  • dani00
    Helló
    mit kell azon a pályán csinálni mikor a videóban egy ember pénzt pakol egy táskába aztán a kabátjába egy pisztolyt tesz?
    köszi

• Joel1
    remélem nem lesz olyan bugos mint a 3
  • maverick2000
    Kíváncsi leszek mennyit tudnak újítani a 3-hoz képest.
  • SniperWolf
    Az első három kép után gondolkodtam,hogy jó lenne ki próbálni... De a negyedik után már tudtam ezt ki fogom próbálni... Csak nyomja előbb végig a ScCt-t... :D
  • zachi
    nem rossz
  • Newyorker
    Mikorra várható?
  • OptimusPrime
    Nekem a 3 is bejött, így ránézésre ez is be fog. Ha csak jó irányba változtatnak, akkor nem lesz ezzel gond. :)
  • Cat 02 #3
    1-el nyomtam :D (demoval) :D
    az jó volt
  • DopeBob
    utoljára az egyel játszottam még 98ban az jo volt nagyon :)

Ahogy nézem a képeket egy két dolgot változtattak :D
  • mousee
    Én várom... szeressem az ilyen tökölős játékokat :)