Emergency 4 - mentsünk életet negyedszerre

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én tudom 😊 azt kell ott csinálni hogy:
1. A Városban kapcsold le a villanyt! ( a techinkusokkal ott annál a villany valaminél)
2. Kimenteni mindenkit a vízbõl és a háztetõkrõl!
3. Ellátni minden sebesültet!

és ennyi! 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

sombre
helló

Valaki meg tudná mondani honnan tudok a játékhoz módokat letölteni?
elõre is köszi

ndaveed
Helló
Valaki meg mondaná honnan tudom letölteni a játékot?
Elörre is köszi

Üdvözletem.

Mitõl van az hogy játékközben elkezd szarakodni a kép és mikor teljesen elromlik akkor kilép a játékból.
Nekem a 3 azért nem tetszett, mert kegyetlenül idegesítõ volt, hogy egy csatárláncnyi rendõrt egyenkén kellett mozgatni, hogy az embereket terelgetni lehessen. Fõleg a vonatos pályán, ahol ki kell terelni az embereket az állomásról.

http://janoszen.hu/ | http://en.janoszen.hu/

Hali valaki nem tudja mit kell csinálni azon a pályán pontosan amikor átszakad a gát asszem 7-vagy8-es küldetés, mert elég nehéz, vagy nem tud hozzzá magyarítást valaki az minnél hamarabb szóljon
Mert angolul nem tul könnyû,
Elõre is kösssszzz!
BA
amugy készül egy magyar trakeszos jatek www.primesoftware.atw.hu nézzétek meg mindenképp

Helló!

Nekem is ezzel a pályával van a gondodm mert nem tom megcsinálni :-( VAlaki segítsen légyszives. Elõre is köszi!
Helló
mit kell azon a pályán csinálni mikor a videóban egy ember pénzt pakol egy táskába aztán a kabátjába egy pisztolyt tesz?
köszi

Joel1
remélem nem lesz olyan bugos mint a 3

Kíváncsi leszek mennyit tudnak újítani a 3-hoz képest.
Az elsõ három kép után gondolkodtam,hogy jó lenne ki próbálni... De a negyedik után már tudtam ezt ki fogom próbálni... Csak nyomja elõbb végig a ScCt-t... 😄

„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...

nem rossz
Newyorker
Mikorra várható?

OptimusPrime
Nekem a 3 is bejött, így ránézésre ez is be fog. Ha csak jó irányba változtatnak, akkor nem lesz ezzel gond. 😊

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

1-el nyomtam 😄 (demoval) 😄
az jó volt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

utoljára az egyel játszottam még 98ban az jo volt nagyon 😊

Ahogy nézem a képeket egy két dolgot változtattak 😄

..::IBM X32::..

mousee
Én várom... szeressem az ilyen tökölõs játékokat 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.