18
-
Robi546 #18 Én tudom :) azt kell ott csinálni hogy:
1. A Városban kapcsold le a villanyt! ( a techinkusokkal ott annál a villany valaminél)
2. Kimenteni mindenkit a vízből és a háztetőkről!
3. Ellátni minden sebesültet!
és ennyi! :) -
#17 helló
Valaki meg tudná mondani honnan tudok a játékhoz módokat letölteni?
előre is köszi -
#16 Helló
Valaki meg mondaná honnan tudom letölteni a játékot?
Elörre is köszi -
nono 26 #15 Üdvözletem.
Mitől van az hogy játékközben elkezd szarakodni a kép és mikor teljesen elromlik akkor kilép a játékból. -
ProClub #14 Nekem a 3 azért nem tetszett, mert kegyetlenül idegesítő volt, hogy egy csatárláncnyi rendőrt egyenkén kellett mozgatni, hogy az embereket terelgetni lehessen. Főleg a vonatos pályán, ahol ki kell terelni az embereket az állomásról. -
bati90 #13 Hali valaki nem tudja mit kell csinálni azon a pályán pontosan amikor átszakad a gát asszem 7-vagy8-es küldetés, mert elég nehéz, vagy nem tud hozzzá magyarítást valaki az minnél hamarabb szóljon
Mert angolul nem tul könnyű,
Előre is kösssszzz!
BA -
donatus13 #12 amugy készül egy magyar trakeszos jatek www.primesoftware.atw.hu nézzétek meg mindenképp -
mcqbe #11 Helló!
Nekem is ezzel a pályával van a gondodm mert nem tom megcsinálni :-( VAlaki segítsen légyszives. Előre is köszi! -
dani00 #10 Helló
mit kell azon a pályán csinálni mikor a videóban egy ember pénzt pakol egy táskába aztán a kabátjába egy pisztolyt tesz?
köszi
-
#9 remélem nem lesz olyan bugos mint a 3 -
maverick2000 #8 Kíváncsi leszek mennyit tudnak újítani a 3-hoz képest. -
SniperWolf #7 Az első három kép után gondolkodtam,hogy jó lenne ki próbálni... De a negyedik után már tudtam ezt ki fogom próbálni... Csak nyomja előbb végig a ScCt-t... :D -
zachi #6 nem rossz
-
#5 Mikorra várható? -
#4 Nekem a 3 is bejött, így ránézésre ez is be fog. Ha csak jó irányba változtatnak, akkor nem lesz ezzel gond. :) -
Cat 02 #3 1-el nyomtam :D (demoval) :D
az jó volt -
DopeBob #2 utoljára az egyel játszottam még 98ban az jo volt nagyon :)
Ahogy nézem a képeket egy két dolgot változtattak :D -
#1 Én várom... szeressem az ilyen tökölős játékokat :)