22
  • dez
    Még rosszabb, mint amit általában elmondanak (azért még most is sok belőle az adóbevétel...):
  • Tiberius B
    Ja. BBOOEEEEEEEEE, minden nap ráadásul.
  • TeszteloPontHu
    Az csak egyik része a dolognak. A másik pedig a csikkek. Nézz meg pl. egy buszmegállót. Hányingerkeltő.
  • Szemi90
    Egyesek ettől érzik magukat felnőttnek.
    Biztosan ismeritek a bakter meg a nyuszika esetét...
  • Tiberius B
    Én se értem.
  • Tetsuo
    1et értek. én soha nem gyújtottam rá.
    A dohányzás is hasonlóan könnyűdrog, mint az alkohol v a fű; csak ez utóbbit pl tiltják.
  • Darth Sith
    anti dohányos vagyok, és sosem tudtam megérteni miért jó bagózni. Szájrákot és tüdőrákot okoz, sárgulnak tőle a fogaid és a körmöd, nem érzed az ízeket és a szagokat rendesen, büdös lesz a hajad, bőröd meg a ruhád és mellesleg kurva drága. Mi a pozitív benne?
  • Béla bácsi
    Jé, vannak a neten dohányreklámok is? Fel se tűnt... Én nem láttam egyet se.
  • dez
    "Én most szoktam le"

Majd akkor, ha már egy éve nem gyújtottál rá...
  • Tiberius B
    A dohányfüst több, mint 2/3-a a passzív dohányosokat súlytja, egyébként semmi bajom vele, csak egy csomó más bajhoz is elvezethet, ha vki dohányzik.
    Hát igen, amíg el vannak, lennének, különítve a nemdohányzó ill. dohányzó helyiségek, nincs semmi baj, vagy mondjuk szolidaritásból ne gyújtson rá vki, ha tudja, hogy a másik nem szereti, egyébkéntis a dohányzás károsanyag-kibocsátását is lehetne korlátozni, nem a kátrány meg a többi miatt nyugtat, hanem a szokás miatt, rászoksz, ilyen egyszerű, nem tom már hányszor hallottam, hogy a cigaretta egy legális drog, és hogy ne szokjunk rá, aki rászokott, annak kell a nyugalomhoz, aki nem, annak nem. Engem pl. nagyon mélyen érint, mikor a környezetemben, ismerőseim közt látom, hogy vki cigizik, elszomorít. Elszomorít, hogy arra költi a pénzét, egészségét, mert egyszer rászokott, vagy mert feladta, és szerinte ez az egyetlen megoldás, meg hasonlók. Remélem el fog pár év alatt tűnni a környezetemből a cigi. Mert nem szeretem, ráadásul köhögök a füstjétől, görcsösen kapar tőle a torkom, meg hasonlók, nagybátyám és felesége legalább tudja, hogy nem jó, meg effélék, nem dohányoznak csak úgy, főleg nem zárt térben, nemdohányosokkal egy helyen. Na nem jártatom a számat, inkább megyek enni.
  • Sadist
    És annak a bevételnek a többszöröse megy el orvosi kezelésekre...
  • wmatyi
    Kedves dohányzó barátaink, olyan természetesnek találják, hogy kilépnek az utcára és gyengeségük szimbólumával, károsíthatják a saját és környezetük egészségét!
    Szerintem minimum 2x annyi TB járulékot kellene fizetniük mint a szokásuktól szenvedőknek!
    És ha esetleg szórakozni támad kedvem, miért nekem kell elviselni?
  • Shadow_THH
    rohadtul nem értek egyet veletek.

Én most szoktam le úgyhogy tudom mit beszélek. A dohányos nem azért gyujt rá mert ráér meg hogy téged idegesítsen, jól esik a nehéz meló után elkenni egy blájszt. Ezek a tilos rágyujtani mindenhol törvények semmire sem jók.
    ne gyujts rá az utcán? nem mindegy, hogy a kipufogó gázt szivod e?
    ne gyujtsanak rá az iskolában a tanárok? évtizedek óta senkit nem zavartak, mivel többszörösen elzárt helyen van a dohányzó. Inkább gyujtson rá a tanár aki 30 éve bagózik, minthogy ideges legyen egész nap és a gyereken töltse le a mérgét.
    ne gyujtsanak rá kocsmában? aki nem akar büdös lenni az miért jár kocsmába? persze jobb ha van egy elkerített külön dohányzó rész de ha ilyen helyekre mész akkor számolj a szaggal.

és valóban sikertelen mint a kőolaj csökkentés. És persze arról is elfeledkeznek, hogy ugye amerikának a kezdetek kezdetén a felvirágzást hozta, hogy dohányt exportálhatott
  • Herds
    Erre a legtöbb normális helyen van megoldás;dohányzó, nem dohányzó részleg, elkülönítve, nekem nem érdekem sose, hogy az is kapjon a füstömből, aki nem szeretne.
  • Mice
    ez k.szép és jó addig amíg a dohányos és a nemdohányos nem kerül egy légtérbe...

onnantól kezdve viszont cseszik megérteni az illető , hogy vazze én is szívom a füstöt pedig nem akarom!
  • Enkil
    i nálunk emiatt nem tiltották be, mert nagy a milliárdosoknak a ráhatása a politikusokra, bezzeg jobb helyekken pl: új-Zélánd mindenhol tilos rágyújtani és ennek hála sokkal jobban megnőttek a kocsmák és egyébb helyek látogatotséga és a betegségi arányok is sokat javultak
  • kisroka85
    Mióta van dohány, van dohányzás is, ami igen nagy bevételt hoz az államkasszákba, csak erről nem szólnak soha... Nem hiszem, hogy a dohánygyártók nem "segítik ki" néha politikus barátaikat egy kicsit, hogy helyesen döntsenek:) Szóval ez ugyanolyan sikertelenségre van ítélve, mintha a kőolaj felhasználását akarnák korlátozni.
  • Herds
    Ezt az egész dohányzás ellenességet sose fogom megérteni, aki nem akar, az nem dohányzik, én adózni nem akarok, mégis kell :)
  • Krezga
    Szinte semmit sem tudnak tenni ezellen.
  • wmatyi
    Nem a reklámozást, hanem a gyártást kellene betiltatni.
  • Shadow_THH
    Elöbb szerik le az arany marci reklámokat mint hogy bezáratnák azt a bizonyos börtönt :)
  • pgergo
    Szerintem szépségtapasz. Meg mondjuk vannak nagyobb problémák is, mint ez.