Megtalálták a "holdbéli ember" eredetét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyaran seggberugtak a Holdat, es ettol kiult a kin az arcara. :o)
"sõt alakja is meglepte a csillagászokat."
ez van a legközelebb, és mégis mennyi újdonságot rejt, a földrõl nem is beszélve...
ez van a legközelebb, és mégis mennyi újdonságot rejt, a földrõl nem is beszélve...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
"Tudósok" bármire képesek. Úgy látszik, még erre is.
Ugye, itt akadtam ki én is.
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
"a kõzetek gravitációs jeleinek feltérképezésével, behatolva egészen az égitest magjáig" - ezt hogy csinálták?
Ööö..., nem golflabda?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
inkabb az, hogy meg a foldrol, es sajat magunkrol sem....
Isten golfozott, aztán úgy megüttötte a Holdat, hogy behorpadt.
Egyébként azért rücskös a Hold felszine, mert így messzebb repül - ez márt egy másik cikkben bebizonyították.
Egyébként azért rücskös a Hold felszine, mert így messzebb repül - ez márt egy másik cikkben bebizonyították.
Akkor már inkább Gorbacsovra hasonlít... 😊))))
😊)))))))))))))))))))
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Sztem erre gondoltak<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
...
...
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
Blackmail the Universe
Sajtból van a Hoold sajtból van a Hooold sajtból van a Hooold sajtból sajtból van a Hoooooooooold!<#alien>#alien><#alien2>#alien2><#vigyor4>#vigyor4>
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Szerintem a 2 egymás mellett lévõ naaagy folt és alatta kicsit jobb oldalra az a másik kör vagy mi olyan majdnem mint 1 smile szája...már ha azt kell nézni.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Miért van a képen Kiszel Tünde egy körben?..
http://www.lohere.net - a MagyarChan