3 CD-ből 1 DVD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
tudom, nem is azt írtam.
eleve, ha CD védelem van, akkor felejtheted.

ha nincs akkor vigyázni kell a CD labellel.
Baldur's Gate 2 például a 2. cdrõl fut FULL INSTALLAL(így eleve a DVD-s változat CSAK full installal telepíthetõ... bár ma ez már nem nagy szó egy 4 CD-s játéknál.)

más dologról nem tudok, de nem is nagyon izgat. nekem ennyi elég.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
ojjj... daemon is tud leszedni image-be?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
Nem minden esetben mûködik a CD-k egybemásolása!
Bizonyíték - CD2DVD Fórum
Regisztrálni kell, de megéri.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Alcoholt nem, Daemon v3.47-et használok.
Alcoholt valamiért nem akarok. Nem tudom miért, de nem.
takysoft
mindig müxik:
Alcohollal leszeded a lemezeket, azt kiírod az image-eket dvdre😛

és most imyke féle technológiával egy 5in1 Baldur's Gate ISO-t csináltam.

IMYke2.0.0.0
Szívesen!
A honlapomon nincs fórum, így ott nem tudsz keresni - két honlapom van: http://imyke2000.sync.hu és http://jatekhonositas.atw.hu - , de megtalálsz a Magyarítás Portál Fórumában és itt, a Supergamez Fórumában.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na, úgy néz ki, hogy rendben vagyok. Jövõ 7 elején megyek a haverhoz, megnézem, mit alkottunk :-)
IMYke2: KÖSZÖNÖM a segítséget!
Ha a késõbbiekben lesz még gondom, kereshetlek pl. a honlapodon?
IMYke2.0.0.0
Tökéletes.

Válaszolok a kérdésedre: nem minden játéknál van így.
Van, ahol egyszerûen a több CD-nyi anyagot elég, ha egybe másolod és kiírod, mûködni fog, mert nincs CD/DVD ellenõrzõ rutin benne . Jobb esetben még védelem sincs.
Van, amikor ugyanígy buherálni kell.

Ez így jó?

O.k., megvagyok. Most jön a dvd-re írás.
A 7. ponodnál elakadtam... "amit elõzõleg írásvédtelenné tettél a vinyódon!
Válaszd ezután az 'Edit with Orca'-t."
Hogy teszem írásvédtelenné?...
Nem találok "Edit with Orca"-t sehol...
Más játékoknál is hasonlóan kell eljárni?
IMYke2.0.0.0
Próbáld meg ezt: Orca 3.1

vazze... hibás a csomagolt fájl...
5let, IMYke2?
Yé, a hal-life 2-nõl megtaláltalak IMYke2, amint megadod a letöltés címét :-)
Letöltöttem, no, most megprósza.
Orca-t még nem találom sehol eddig, pedig keresem, keresem...
IMYke2, kösz, majd ezt is kiprósza. Amúgy Tõled rengeteg magyarosítást "szereztem" be anno, azokat is kösz :-)
IMYke2.0.0.0
#22-est ajánlom a figyelemdbe.

o.k., megprósza, kösz.
Amíg mem nyitottam e topicot, addig azt csináltam, hogy egyszerûen betettem az elsõ cd-t az olvasóba, betettem egy írható DVD-t az íróba, a nero burning-el egyszerûen áthúztam a jobb oldalról (olvasóból) a bal oldalra a CD-t (mindenestõl), majd sorra ugyanígy a 2. és 3. cd-ket. Végül így megírtam a dvd-t, amit lát is pl. az olvsóba rakva a total commander is, egyebek is. Így os fel lehet telepíteni vajon?
IMYke2.0.0.0
Rome-Total War CD 2 DVD

1. Készíts egy könyvtárat a meghajtódon. Legyen a neve: Rome_TW_CD1. ez lesz a neve a DVD-dnek is!
2. Másold a teljes 1. CD tartalmát ebbe a könyvtárba - ne ijedj meg, nem kell CD-íróval készítened semmiféle image-t!
3. A 2. CD-tõl másold az összes *.cab fájlt ugyanebbe a könyvtárba
4. Továbbá a 2. CD-rõl a ‘Data’ könyvtárat is (ez a Setup könyvtárban van) a vinyódon lévõ setup könyvtárba . A felülírás kérdésre válaszolj igennel, mivel csak a könyvtárak nevei azonosak, a fájlok nem, így nem is okozhat gondot.
5. Ugyanígy járj el a 3. CD-vel is. Azaz, másold az összes *.cab fájlt és a 'Data' könyvtárat is a helyére.

6. Most jön a neheze. Töltsd le a netrõl az "Orca" nevezetû programot. Ez egy MSI telepítõcsomag editor program, programozók részére.
7. Miután feltelepítetted az Orca-t, indítsd el, majd tallóz a Rome_TW_CD1 könyvtárba, és ott nyisd meg vele a ‘Rome_Total War (TM).msi’-t - amit elõzõleg írásvédtelenné tettél a vinyódon!
Válaszd ezután az 'Edit with Orca'-t.
A ‘Tables’ ablakban, bal oldalt gördülj le mindaddig míg meg nem találod a ‘Media’ sort!
Klikk rajta és a jobb oldalon meglátod a részleteit. 6 oszlop lesz ott.
Mindegyik ‘VolumeLabel’ oszlopot módosítsd Rome_TW_CD1-re!
Ezután mentsd el az .msi-t a régi nevén!

7. Ezután készíts egy bármilyen nevû alkönyvtárat a Rome_TW_CD1 alatt,, amibe bátran másold bele a Patch-eket, töréseket és amit akarsz.

8. Ezután bátran írd fel a könyvtárat - természetesen ne a könyvtárat dobd át a lemezre, hanem annak tartalmát - egy DVD-re, ezzel a névvel: Rome_TW_CD1

9. Kész a Rome: Total War DVD-d. Telepítéskor így már nem kell cserélgetned a lemezeket, és a játék is mûködni fog.

Nincs mit.

stp4trick
semmivel

Audio cd-rõl másoltad le simán commanderrel, vagy intézõvel, azt amit a gép látott belõle, ehhez egy program kell, ami tud rippelni pl: jetaudio, audiograbber, musicmatch..., és azzal lerippeled a gépre mp3-ba, wav-ba vagy amibe akarod

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Sziasztok!Tudom nem idevaló téma de várom a segítségeteket!Lemásoltam egy Cd-rõl számokat a kitejesztése cda mivel tudnám meghallgatni?Egy kezdõ vár sürgös segítséget.

stp4trick
A #3-ban megírták a legjobb lehetõséget, de ha már megvan a 3 .nrg, akkor sima adat(iso) dvd írás és a 3 .nrg file-t rárakod és írhatod. Visszaolvasni d347-el mount, mintha winyón lenne.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Eddig megvok, de: ezekre neveztem: "image.nrg", egy "image2.nrg" meg egy "image3.nrg" Most hogyan tovább?
Az amit bekarikáztam képen az mégse jó nálam, valami image driveot magyaráz, és nem csinál semmit, viszont a következõk szerint meg lehet csinálni:
-Nero Burning ROM-ot indítsd el
-CD/DVD író menübõl a CD író választás... menüpontban az Image Recordert válaszd ki írónak.
-Fájl menübõl Új...
-Bal oldalt Cd másolást válaszd ki a cd típusok közül
-Másolás beállítások fülön forrásnak add meg azt a meghajtót, amiben a cd van.
-Ezután kattints az írásra, majd kijön egy ablak, ott kell elmenteni az image-et, majd egy sima cd másolásnak tûnõen a Nero beleteszi az imagebe a cd tartalmát.

Sajnos csak nrg imagefájlba tud menteni, de asszem azt is viszi a Daemon
Kérhetnék további segítséget #10 szerint?
Az a zöld izé a CD/DVD-Kép Olvasása körül, az meg csak egy bekarikázás, amit én rajzoltam a képre.
Nero StartSmart
NeoMaN
LOL 😊)))))))))
Miez a színes csicsás izé??
😛PP

Rome Total War (10978) :-)
Met
melyik játék?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aztán a köv. ablakban ott van, hogy Melyik írót akarjuk használni. Ott kell kiválasztani az Image Recorder (DVD)-t? És alatta a Teljes lemez másolása?
És mivel 3 CD-rõl van szó, a mentésnél milyen nevet adjak az egyes "image"-knek?
1mint...0978 = Mint...10978
1mint említettem, tegnap óta olvasom a fórumokat, köztük a játékról szóló 0978 hozzászólást...
Ezért kellett az új topic, Neked nem volt muszáj hozzászólni :-)
Met
ennek minek új topic?
a játék topicjában kérdezd meg hátha az ottlévõk már megcsinálták

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Milyen nerod van?
Ha 6 vagy 7, akkor a Nero StartSmartban így kell:
Nero-val hogyan tudok a 3 CD-rõl imageket készíteni? Melyik menüpontjával?
Nem, a cuccokat nem szabad átnyomni a vinyóra, mert elvesznek bizonyos image adatok. Közvetlenül a cdrõl kell csinálni az image-et.
allock
a CD-rõl a cuccokat átnyomod a vinyóra, Alcohol120%-al megcsinálod a képfájlokat.... ennyiben tok csak help-elni

#hhwnd

NeoMaN
Neroval vagy alcohollal tudsz imaget készíteni a lemezekrõl, aztán adatként kiírod DVD-re. Daemonnal tudod majd mountolni.
Amúgy sztem zárható.

Tegnap d.u. 4 óta nem találok sem itt, sem más fórumokon segítséget erre:
Van egy 3 CD-n meglévõ játék, amit szeretnék egy DVD-re tenni. Nero 6.6.0.16, Daemon v3.47, külön dvd író és dvd olvasó van. Hogyan tudok képfájlt (image fájlt) készíteni a vincsire, amiket Neroval ki tudok majd írni? És azt hogy kell, hogy a megírt DVD-t a Daemon (kiválasztva a 3 virtuális meghajtót)úgy lássa, ahogy azt szokás egy ilyen DVD esetében?

Kösz bárkinek, aki segít.

Hay