6
  • 5i
    Egy tipikus rajongói válasz. Csakhogy az általad említett Már megint bérgyilkos a szomszédom közel sem ért fel az első rész színvonalával (sem anyagilag, sem kritikailag), A Banditák eszméletlenül nagyot bukott, a Hart háborúja szintén félresikerült, A nap könnyei pedig gagyi! Viszont senki nem vitatja a tehetségét, hiszen ennyi pofon után is képes volt visszatérni a Túszdrámával és a Sin Cityvel. Úgyhogy én nagyon várom a filmet!
  • CascadE
    Nem tudom milyen filmkritikus van az sg-seknél (szerintem csak egy), de egyre unszimpatikusabb... "A 2001-es Banditák óta csupa bukást produkáló egykori akciósztár tavaly megmutatta, hogy van még benne spiritusz." ---> Csak megsúgom, hogy a két bérgyilkos a szomszédom is elég jó lett, én még nem láttam szar Bruce Willis-es filmet. Szóval kedves sg-sek vagy kritikust kellene váltani, vagy valami kurzusra kellene járatni...
  • Benedekco
    hát jó vén lett ez az ürge :)
    remélem nem szabatta át az arcát és nem is akarja...
  • Matyóhímzés
    De öregnek néz ki te jó ég......szalad ám az idő. :) Emlékszem, mintha most lett volna, hogy koszsos, szakadt atlétában mászkált a szellőző aknákban. :D
  • echo
    Olyan vékonyka lett, ugye?
  • 5i
    Keményen várom ezt a filmet!