Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: 16 Blocks

Hamarosan a mozikba kerül az igencsak ígéretesnek tűnő Bruce Willis-film, a 16 Blocks. A gyártó Warner Bros. kicsit megrugdosta a marketingrészleget, így kaptunk pár új képet a thrillerből.

Bruce Willis visszatért! A 2001-es Banditák óta csupa bukást produkáló egykori akciósztár tavaly megmutatta, hogy van még benne spiritusz. A Sin City jött, látott és győzött! Ezen fellelkesülve Willis egyszerre 8 (!) filmben is látható lesz az idén, leghamarabb a Warner Bros. forgalmazásában mozikba kerülő 16 Blocks ér először a vásznakra.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

Jack Mosley csupán haza akart menni és benyakalni valami erőset. Ám a kiégett (mégis milyen lenne?) nyomozót 8 óra 2 perckor megbízzák egy piti bűnöző kíséretével. Eddie Bunkernek pontban 10 órakor lesz a tárgyalása, Mosley feladata biztosítani, hogy meg is jelenjen. A tárgyaló mindössze 16 háztömbnyire van a rendőrségtől, így mindössze negyed óra lenne az út.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képekre a nagyobb változathoz

A letört, alkohol-problémákkal küzdő Mosley nem is sejti, hogy az egyszerűnek tűnő feladat mekkora változást hoz életében. Az indulás után pár perccel ugyanis megtámadják őket. Mosley erősítést kér, ami meg is érkezik korrupt rendőrök képében. A nyomozó és védence két tűz közé kerül.

A filmet az akcióguru Richard Donner rendezi. A legutóbb az Idővonallal nagyot bukó Donner olyan filmeket tett már le Hollywood képzeletbeli asztalára, mint a klasszikus Halálos fegyver-sorozat vagy az eredeti Superman. A film március 3-án támadja be az amerikai mozikat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 5i #6
    Egy tipikus rajongói válasz. Csakhogy az általad említett Már megint bérgyilkos a szomszédom közel sem ért fel az első rész színvonalával (sem anyagilag, sem kritikailag), A Banditák eszméletlenül nagyot bukott, a Hart háborúja szintén félresikerült, A nap könnyei pedig gagyi! Viszont senki nem vitatja a tehetségét, hiszen ennyi pofon után is képes volt visszatérni a Túszdrámával és a Sin Cityvel. Úgyhogy én nagyon várom a filmet!
  • CascadE #5
    Nem tudom milyen filmkritikus van az sg-seknél (szerintem csak egy), de egyre unszimpatikusabb... "A 2001-es Banditák óta csupa bukást produkáló egykori akciósztár tavaly megmutatta, hogy van még benne spiritusz." ---> Csak megsúgom, hogy a két bérgyilkos a szomszédom is elég jó lett, én még nem láttam szar Bruce Willis-es filmet. Szóval kedves sg-sek vagy kritikust kellene váltani, vagy valami kurzusra kellene járatni...
  • Benedekco #4
    hát jó vén lett ez az ürge :)
    remélem nem szabatta át az arcát és nem is akarja...
  • Matyóhímzés #3
    De öregnek néz ki te jó ég......szalad ám az idő. :) Emlékszem, mintha most lett volna, hogy koszsos, szakadt atlétában mászkált a szellőző aknákban. :D
  • echo #2
    Olyan vékonyka lett, ugye?
  • 5i #1
    Keményen várom ezt a filmet!